mikawi 27.11.20, 19:18 Jakie macie plany na skumulowane ferie? Dzieci szkolne na stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: Plany na ferie 27.11.20, 19:20 zadnych - dom, okoliczny las i czas z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Plany na ferie 27.11.20, 19:40 Mam zarezerwowany apartament w polskich górach na 10-15.01. Przed 10.12 będę musiała zapłacić albo odwołać. Nie wiadomo jeszcze czy mąż dostanie urlop. I przede wszystkim, czy czegoś nie zakażą... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:23 Siedzę w domu z psami. Maż i syn-licealista maja rezerwację domu w Austrii, z paczka przyjaciół, ale czy będzie można wyjechać i jeździć na nartach - nie wiemy. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:36 annajustyna napisała: > Zapomnij Austrię. Mnie tam wszystko jedno, ja nie jadę. ale czemu? Lockdown ma się im skończyć za kilka dni, zobaczymy wtedy. Na razie odgrażaja się na forum europejskim, że narty u nich beda. To wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:27 Dziś dostałam informację z Panoramy Morskiej w Jarosławcu, że od 28.12 są gotowi przyjmować służbowo rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:34 No w końcu porządna ematka zarządza swoją rodziną, kształtuje dzieciątka i męża. To prawie dyrektor kreatywny ! Jak najbardziej taki pobyt z rodziną to wyjazd służbowy! Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:38 Tu nie o ematkę chodzi, tylko o kreatywność hoteli, które walczą o przetrwanie. Najwyraźniej geniusze tak napisali prawo, że mogą zapraszać rodziny na pobyty "służbowe". Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Plany na ferie 28.11.20, 07:17 W Niemczech właśnie kontrole u takich kreatywnych hotelarzy są. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Plany na ferie 28.11.20, 07:54 Ale ja jestem za. Zapomniałam wstawić emotkę na końcu Sama chodzę przygotowywać się na zawody do siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:31 Na razie mam dwa terminy w Dolomitach. Resygnacja na jeden do połowy grudnia, na drugi do połowy stycznia. W odwidzie Austria- już wybraliśmy region, czekamy na to co rzeknie nasz "nierząd" i rządy innych państw. Ale wszystko jest na wodzie pisane i nastawiamy się na spontan. Sprzęt mamy, duże auto plus belki i "trumnę" na dach. Aby coś działało i wyjechać dali..... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Plany na ferie 28.11.20, 07:17 Austrię wybijcie sobie z głowy od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Plany na ferie 28.11.20, 07:56 No mówili coś że może tam najwiekszaszansa na otwarcie .... ech Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Plany na ferie 27.11.20, 20:34 Obie corki pojada do babci na Podlasie, odwiedzimy je w weekend. Normalnie bylby tydzien u babci i tydzien na obozie sportowym, wiec niezbyt duza zmiana planow. Za to planowalam po nowym roku hotel z aquaparkiem w polskich gorach na 4 dni, ale niestety juz odwolalam... Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_wolny Re: Plany na ferie 27.11.20, 22:53 mikawi napisała: > Jakie macie plany na skumulowane ferie? Dzieci szkolne na stanie. 🤣Plany? A w jakim celu te skumulowane ferie? Po świętach będzie narodowa izolacja. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Plany na ferie 28.11.20, 08:09 Dlatego niektórzy chcą się wyszalec przed... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Plany na ferie 27.11.20, 22:58 Po świętach to zrobić mogą narodowa kwarantannę, nawet sobie ferie skumulowali. Nic nie planowaliśmy jakoś mocno. Jak szkoła, w której trenuje syn, będzie mogła zrobić półkolonie, to zrobi i syn będzie chodzil. Młodsze dziecko w polu będzie a my w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Plany na ferie 28.11.20, 08:16 Te ferie z konopii? To na wsi posiedzimy. 15.02 jak się da to wylatujemy na ferie, które rezerwowałam w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś