Dodaj do ulubionych

plan lekcji...

08.01.21, 18:49
...na lodówce, lub gdzie bądź na widoku, macie ? Zostałam uznana za kwokę, bo nie powinny mnie interesować lekcje/zajęcia starszych nastolatków.
Tak mam na lodówie ich plany lekcji +zajęcia dodatkowe, wiszą z przyzwyczajenia, bo w dobie korony , to i tak mało istotne...😉
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: plan lekcji... 08.01.21, 18:55
      Mam nad biurkiem obok swojego planu.
      Potrzebne głównie do organizacji i logistyki na początku roku, a potem zostają.
      • asia261 Re: plan lekcji... 08.01.21, 18:59
        Na lodówce
      • bominka Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:02
        Plany lekcj dzieci mają przy swoich biurkach a ja na lodówce. Matka kwota czy tez nie-co za różnica. Zdanie moich koleżanek czy otoczenia nie uwzględniam biorąc pod uwagę sposob prowadzenia domu badz opieke nad dziećmi 🙂
        • scarlett74 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:08
          Moi przy biurkach nie mają, nawet podstawówkowicz..😉.
    • mum2004 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:01
      Jak chodzą normalnie do szkoły to mam. Teraz nie bo i po co?
    • z_lasu Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:04
      Oczywiście, że mam. Moje dziecko nie kończy codziennie o tej samej godzinie, więc muszę wiedzieć jak planować inne tematy - zakupy, lekarza. Chociaż pytanie chyba nie do mnie, bo 12-latek to raczej jeszcze nie jest "starszy".
      • scarlett74 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:07
        W podstawówce/gimnazjum miałam zawsze, teraz są w lo.
    • asiaiwona_1 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:08
      Mam na lodowce i w pracy przyklejony do monitora. Kiedyś jeszcze w portfelu nosiłam - ale to w czasach sprzed dziennika elektronicznego.
      • animalny-animals Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:11
        asiaiwona_1 napisała:
        > Mam na lodowce i w pracy przyklejony do monitora. Kiedyś jeszcze w portfelu nos
        > iłam - ale to w czasach sprzed dziennika elektronicznego.
        >

A na pracowej lodówce też?
    • kurt.wallander Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:10
      Mam, na tablicy magnetycznej. Co prawda w tym roku szkolnym doczekałam się tylko od jednego dziecka, reszta, zanim mi dostarczyła plany, to juz przeszli na zdalne. A potrzebuję, by wiedzieć, o ktorej wydać obiad (kiedy będzie większość domowników) czy na którą umawiać lekarza.
    • heca7 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:12
      Nie. Mam na komputerze.
    • liliawodna222 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:14
      Nie mam planu lekcji. Córka ma 18 lat i od jakiegos czasu stracilam zainteresowanie wink Sama ogarnia szkołę i tak powinno byc. Mam tylko zapisane godziny powrotu córki i męża, ale na luźnej kartce, którą nie wiecznie gubię.
      • liliawodna222 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:15
        * którą wiecznie gubię wink
      • scarlett74 Re: plan lekcji... 08.01.21, 19:16
        Starszy młody też ma 18 lat, przed nim matura...🙃
    • kosmos_pierzasty Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:06
      Wcale nie mam. Tzn. jest w necie, ale rzadko sprawdzam.
    • gaskama Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:13
      Jestem matka kwoka. Mam. Młody w maju maturę zdaje.
    • arwena_11 Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:14
      Miałam dopóki chodziły do szkoły. Żeby wiedzieć o której kończą i żeby jak wrócą miały ciepły obiad na stole. Bo nie zawsze pamiętały aby zadzwonić, że wracają - a potem od drzwi krzyczały że są głodne.
      • arwena_11 Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:18
        Chodziły w sensie wychodzenia z domu, bo na stanie mam maturzystkę
    • andaba Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:15
      Mam na lodówce, włącznie z rozkładem studentów. Lubię wiedzieć, kiedy wracają do domu. Oczywiście dotyczy to normalnych czasów, nie paranoicznych.
    • szmytka1 Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:21
      ja mam na lodowce adziecko nie wiem gdzie, mam w planach zawieszenie tablicy korkowej z ikei ale szykuje mi się przemeblowanie pokoju i tak zwlekam
    • ga-ti Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:41
      Nie mam, podstawówkowy nastolatek ma zawieszony przy biurku, starszy twierdzi, że wszystko ma w komputerze.
      Gdy do szkoły pójdzie najmłodsze będę musiała się bardziej zaangażować, ale na lodówce mam całą masę papierów, więc plan lekcji by tam zaginął wink
      Czemu kwoka, dobrze wiedzieć kiedy dziecko (nawet to starsze) do domu wróci (mam nadzieję, że wreszcie będzie mogło wyjść), na którą musi iść, kiedy się go spodziewać wieczorem.
    • gryzelda71 Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:44
      Nie, bo pamiętałam jak dziecko wychodziło do szkoły.
      Studentka w innym mieście także ....
    • katriel Re: plan lekcji... 08.01.21, 20:49
      Normalnie nie (jest w necie, umiem znaleźć), ale w zdalnej obowiązkowo, bo mamy 4 osoby pracujące zdalnie na 3 laptopach, więc jest co do minuty rozpisane, kto kiedy którego używa.
    • segregatorwpaski Re: plan lekcji... 08.01.21, 21:53
      Ja mam plan zajęć swojego studiującego dziecka również... to już jest mega kwokowanie, co nie?
      Mam by ne przeszkadzać niepotrzebnie telefonem w czasie zajęć zdalnych wink
      • gryzelda71 Re: plan lekcji... 08.01.21, 21:56
        A wystarczy wcześniej esa wysłąc lub wieczorem się kontaktować.
    • przepio Re: plan lekcji... 08.01.21, 21:56
      Swego czasu miałam w kuchni na tablicy plany dwóch synów, późnych nastolatków i męża - nauczyciela.
      Wygrałam?
      • scarlett74 Re: plan lekcji... 08.01.21, 22:32
        tak 😊
    • molik28 Re: plan lekcji... 08.01.21, 22:08
      Wisi nad biurkiem dziecka, ale mam też w telefonie. Przydaje się jak umawiam lekarza dentystę itp.
      • antyka Re: plan lekcji... 08.01.21, 22:21
        Mam, bo umawiam lekcje angielskiego i ortodonte i musze wiedziec, co i jak.
    • mikams75 Re: plan lekcji... 08.01.21, 23:04
      na lodowce nie ale na widoku w takim miejscu, ze jest po drodze i dziecku i mnie. Korzystam czasem, zeby sie upewnic, ze to mnie sie cos pomylilo a nie dziecko sie zgubilo po szkole albo zeby umowic termin u lekarza i inne atrakcje. Nie uwazam sie przez to za kwoke.
    • kulka-online Re: plan lekcji... 08.01.21, 23:11
      Nie muszę wieszać bo znam na pamięć.
    • alpepe Re: plan lekcji... 08.01.21, 23:24
      Man na lodówce, młodszej, starsza się ogarniała sama, młodsza niestety potrzebuje bata.
    • mia_mia Re: plan lekcji... 09.01.21, 06:42
      To ja jestem z drugiej strony, planu nie drukuję, bo w naszej szkole lekcje są w stałych godzinach, potem kółka i świetlica, awaryjnie mam w telefonie.
      Już bardziej przydałby się na zdalnym, bo logują się do różnych spotkań, ale tu bywają drobne zmiany, więc i tak bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka