kotejka 30.06.21, 21:40 Kupiłam sobie birkenstocki Klasyczny Milano model Tyle lat żyje i nie miałam jeszcze Dlaczego? Moje stopy są w raju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:42 Bo uznałaś, że możesz już być zapuszczoną starą wiedźmą?😅 Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:45 Brzydkie jak noc listopadowa i jeszcze ta cena. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:49 Warte swojej ceny, a czy brzydkie...? Kwestia gustu i okazji. Nie trzeba zawsze wytwornie. Mam jedne, noszę rekreacyjnie i po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:49 Zakladam, ze wczesniej nie przymierzalas? Dla mnie birkenstocki to pieklo dla stop, ale moze zle modele mierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:51 Przymierzałam i poczułam błogość Zwłaszcza, że w szpilkach byłam 😁 Jeszcze się zawahałam przy spojrzeniu w lustro Robią stopę szeroką jak u żaby Ale wygoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 21:56 Mysle, ze w tej cenie mozna kupic wygodne i ladniejsze sandaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:03 Pokaż proszę wygodniejsze i ładniejsze sandały w tej cenie Rozejrzeć się następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:33 Mogłaś kupić nie wiem jak się zwą japonkowaty fason z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 23:14 Gizeh - moje ulubione. Pierwsze kupiłam 15 lat temu i trwam w miłości do tego modelu Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 09:12 Ja też uwielbiam Gizeh. Niedawno narzekałam na nie, ale dałam im szansę ułożyć się na stopie i mam najwygodniejsze buty świata. Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:00 Ja tak mialam z jednymi szpilkami, i prawde mowiac nie wiem czemu ich nie kupilam. Normalnie z butow sportowych weszlam w szpilki i poczulam sie jak na chmurce. A birkentocki mnie wiele lat temu krecily juz, bo wygladaja na wygodne i na codzien bym nosila, ale chyba bym wolala po lego boso chodzic, niz kilka godzin w birkenstockach Odpowiedz Link Zgłoś
karola2122 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:03 Miałam kiedyś takie i bardzo sobie chwaliłam. Ale... podeszwa bardzo szybko się rozwaliła, ten korek/pianka nie wytrzymał/a chodzenia. Kupowałam we Włoszech, więc nie pamiętam dokładnie, jaka konkretnie była marka, ale model bardzo podobny. No i oczywiście, że nie do wszystkiego pasują. Ale były wyjątkowo wygodne. Lepsze jakościowo chyba są od Scholl, Air Bag czy jakieś inne, wyglądające podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:10 No to witam w klubie! Dzisiaj przyszły do mnie długo szukane kapcie, co prawda nie birkenstocki, ale bardzo udana podróba inspirowana tymi😁. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:54 Moje upolowałam na remixshop, to była jedyna para. Możesz znaleźć podobne na Zalando, szukaj jako drewniaki bayton. Tu masz coś takiego www.zalando.pl/bayton-drewniaki-i-chodaki-brown-b3r12i000-o11.html Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 22:57 Albo tu www.amazon.com/Bayton-Noma-Youth-Slippers-Beige/dp/B088WMNJXP Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 23:12 Baytony mam srebrne na koturence korkowej Cudownie wygodne, lubię do letnich powiewnych sukienek Odpowiedz Link Zgłoś
sagutxiki Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 07:09 Tego typu ma Camper, seria Wasabi, moja odwzjamniona miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 10:25 A nie Wabi? Wizualnie to już nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 23:00 jak dożyję 80, to sobie sprawię takie kapcie. Póki co wolę elegantszą wygodę albo crocsy po podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sandałowy dzihad 30.06.21, 23:10 Hm, crocsy też mam 3 pary Są cudowne, ale to inny poziom wygody Zwłaszcza na długie trasy Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 17:42 Krokodyle tak, ale mają też fajne klapki i sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 07:25 Brzydkie i niewygodne, ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 07:27 Mam 2 pary Birkenstockow - gizeh i madrid. Jak ja bez nich żyłam? A ostatni nabytek to takie Timberlandy: e-timberland.pl/timberland-malibu-waves-2band-sandal-damskie-casual-khaki-tb0a1xy2q691 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 07:44 dobry wybór! ja nawet męża przekonałam do birków, a to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 09:48 To jeszcze nic, mój chodzi w moich Birkenstockach! 😂 Owszem, są trochę na niego za małe, na mnie były lekko za duże (może przez to były tak niewygodne, ze nie dało się w nich chodzić), ja nie należę do właścicielek małych stopek i tak to się kręci Sprawdzają się u niego w obejściu - dom, ogród, okolice. Liliowe z połyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 10:24 😂😂chciałabym to zobaczyć. Chociaż może lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 09:31 Swietnie, ze ci pasują. ja powoli zmierzam w te strony Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: Sandałowy dzihad 01.07.21, 19:12 Uwielbiam. Najwygodniejsze buty na lato albo jako domowe kapcie. Albo się je kocha albo nienawidzi No i pasują prawie do wszystkiego, od zwiewnych kiecek, po dżinsy. Ja muszę mieć całe ze skóry (zamszu), o normalnej szerokości - potencjalnym posiadaczkom zwracam uwagę na dwie szerokości cholewki. Odpowiedz Link Zgłoś