borsuczyca.klusek Re: Turbulencje 18.08.21, 19:32 Ja bym przespała całą podróż 🙄 Już tak mam, że śpię w środkach transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Turbulencje 18.08.21, 19:50 Stracilam nagle internet. Wyladowalam, ale to byl lot dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Turbulencje 18.08.21, 20:30 Tak, ja, ladowalam w poniedzialek w Warszawie po 4,5 h na szczescie zdazylismy przed burza inaczej bym chyba tam umarla, po nas juz chyba nikt nie wyladowal przez jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Turbulencje 18.08.21, 20:40 Nienawidzę latać. Najgorszy jest start z tym wciskaniem w fotel, ale ładowania też nie lubię. Turbulencje lub jak przy obniżaniu samolot skręca i nagle pojawia mi się ziemia w oknie są koszmarem dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Turbulencje 18.08.21, 23:16 Nie to, że nienawidzę, ale po postu ciężko mi uwierzyć, że taka masa unosi się w powietrzu i jeszcze w dodatku się przemieszcza. Oczywiście na pokładzie samolotu robię wszystko, żeby o tym nie myśleć, ale na 100% się nie da. Kiedyś leciałam takim małym samolotem i widać było te wiatraczki przy silniku - matko, to wyglądało, jakby one się nie ruszały. W dole widać było już Warszawę i nie mogłam się opędzić od myśli, że samolot stoi w powietrzu, więc zaraz runie, a jestem już tak blisko domu. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Turbulencje 18.08.21, 23:24 Wracając teraz z wakacji samolotom, stewardessa na początku lotu powiedziała, że gdybyśmy zobaczyli dym na pokładzie samolotu to mamy dać znać obsłudze. Serio, miałam dość.. Pierwszy raz miałam taką sytuację. 5h rozglądałam się za tym dymem 🙄🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Turbulencje 19.08.21, 03:51 karme-lowa napisała: > Pierwszy raz miałam taką sytuację. 5h rozglądałam się za tym dymem 🙄🙄. Padlam. Odpowiedz Link Zgłoś