sasanek
14.09.21, 15:58
Oddajcie władzę
czyli
Pokaż lekarzu co masz w garażu według dawnego powiedzenia.
Kolejna grupa "obalaczy" rządu wyszła na scenę ze starym scenariuszem i starymi zadymiarzami. Czy naprawdę tak się obecnie źle dzieje w służbie zdrowia i potrzebna jest powtórka z 2007 roku właśnie teraz? To nie ten rząd ogłasza likwidację szpitali lecz ich guru koperciane. W tej zadymie miasteczkowej nie ma lekarza który z powołania służy i leczy. Jest poseł Szczerba.
Z różnych przyczyn przyszło mi należeć do grupy pacjentów wysokiego ryzyka. Mam do czynienia z różnymi lekarzami i pielęgniarkami. Jedni traktują mnie jak człowieka, inni tylko jak kogoś zakłócającego ich błogi spokój podczas relaksu dniówkowego.
Czy mało zarabiają czy tylko apetyty większe na tu i teraz.
"Jeżeli stać nas na utrzymanie armii katechetów w naszym kraju, to powinno być nas stać także na utrzymanie garstki pielęgniarek, która dzisiaj jeszcze została w Polsce."- Robert Biedroń.
I już wszystko jasne.
Zmasowany atak na obecny rząd przybiera przeróżne formy i odsłania prawdziwe intencje totalniaków. Uruchomili już wszystko. Ulicę, zagranicę, cyrki na granicy z Białorusią, cyrki w Sejmie. Otwarcie mówią w telewizji którą koniecznie chcą zlikwidować - oddajcie władzę jak sobie nie radzicie.
Tak po prostu? Oddać coś czego się nie zabrało?
To prawda. Rząd sobie nie radzi z wami totalniakami. Wszędzie gdzie się pojawicie siejecie zamęt i bałagan.
Wam demokracja do niczego nie potrzebna. Wystarczy iluzja demokracji i istnienie fikcyjnego państwa polskiego w którym z wielką swobodą może na nowo kwitnąć złodziejstwo, oszustwo, afery z współudziałem nadzwyczajnej kasty sędziowskiej i tej medycznej, prywatnej gdzie pacjent będzie płacił krocie za wizytę, której jakby nie było bo kwity zamiast do zapłaty vat, wylądują w koszu.
Pomoże TVN i GW. Unia Europejska z zarządem lewackim, też pomoże bo kasę nie swoją bardzo lubi.
Czy to "głupi lud" kupi?