10.10.21, 08:52
Zapomniałam niestety w hotelu ostatnio, dzwoniłam, ale też był biały jak ich ze spa, pewno się wymieszal i powiedzieli że nie znaleźli. Jakie macie? Ja szukam lekkiego dość ale troszkę grzejącego, tak przyjemnie. Głównie stosuję na saunie, pomiędzy seansami jak na dwór wychodzę, zwłaszcza zimą, jesienią, żeby się schłodzić, ale nago nie będę latać, bo teren widoczny spoza obszaru sauny. Musi więc łatwo i szybko dać się włożyć ( odpadają dopasowane) i nie być z tkaniny typu satyna. Miałam z takiej bawełny gofrowanej 😁, ale chętnie wypróbuję inny.
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Szlafrok 10.10.21, 09:13
      PPHU Sara też ma szlafroki,
      • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 09:19
        Dzięki, wyglądają fajnie i są niedrogie. Super!
    • podaje_haslo_okon Re: Szlafrok 10.10.21, 09:47
      Mój ukochany
      • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 09:59
        A skąd, ułatwij mi proszę.
        • podaje_haslo_okon Re: Szlafrok 10.10.21, 10:08
          Marka to Svad Dondi, ja kupowałam w IT, ale maja sklep internetowy na stronie
          • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 12:51
            Dzięki
    • chatgris01 Re: Szlafrok 10.10.21, 10:04
      Japońska yukata z bawełny. Lekka, wygodna, i te japońskie rysunki i desenie są obłędne.
      • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 12:56
        Są fajne ale na po domu. Bywam w różnych saunach, jak jestem w środku to szlafrok oczywiście na zewnątrz, potem jeszcze czasem idę pływać i wieszam szlafrok na haczyki. Dlatego chcę taki do dwóch stòw, czasem giną.
        • chatgris01 Re: Szlafrok 10.10.21, 14:15
          Na vinted bywają po 15-25€ (niektóre całkiem nowe, przywiezione jako pamiątka z Japonii), więc nie cena byłaby problemem, ale rozumiem, że szkoda, jak masz coś fajnego i oryginalnego i zginie. W każdym razie na "po domu" bardzo polecam.
          • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 14:57
            Seriooo ? Nigdy nic nie kupowałam na vinted ale bardzo czuję się zachęcona!
            • chatgris01 Re: Szlafrok 10.10.21, 16:45
              Nie wiem, jak na polskim, ja kupuje na francuskim (ale tam chyba z całej UE można, bo są też sprzedający z Hiszpanii, Włoch, Belgii i Holandii). Yukat jest sporo (ludzie przywożą) i o ile jedwabne kimona są drogie, to te bawełniane "chodzą" najczęściej po 15-45€, ja celuję w te tańsze, kupiłam za 15, za 27, i jedną (nowiutką) na prezent za 25. Można sobie ustawić w ichniej wyszukiwarce i regularnie zaglądać.
              Przykładowa: www.vinted.fr/femmes/vetements/autres/1248821622-kimono-yukata-vetement-dete
            • marta.graca Re: Szlafrok 10.10.21, 16:52
              Vinted jest super, można wyhaczyć nawet nowe rzeczy za ułamek ceny.
    • alexis1121 Re: Szlafrok 10.10.21, 10:09
      Ja kupuję tego typu rzeczy w Oysho, polecam (prócz dresów).
      • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 12:51
        Ja z oysho mam piżamy. Zapomniałam o nich
    • lot_w_kosmos Re: Szlafrok 10.10.21, 10:14
      Serio miałaś w fomu szlafrok taki jak hotelowy? Weź. To grube, ciężkie, niemiłe.
      • bei Re: Szlafrok 10.10.21, 10:44
        Miała z bawełny gofrowanej
      • rozaliaolaboga Re: Szlafrok 10.10.21, 10:57
        Był tu niedawno wątek o zabieraniu szlafroków z hoteli, i cały czas się zastanawiałam, komu one się podobają... Byłam w wielu hotelach i jeszcze nie trafiłam na fajny szlafrok. Wszystkie grube, sztywne, ciężkie, jak zbroja..

Ja mam polarowy, jakiś no name. Używam bardzo sporadycznie, do szybkiego otwierania drzwi niespodziewanym gościom albo jeśli np kot ma życzenie wejsc/wyjść/jesc w środku nocy i przy okazji postanawiam iść siku albo zrobić sobie coś do jedzenia smile

Wczesniej mialam flanelowy, też był fajny, ale dopiero jak się sprał i zmiękł.
      • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 12:53
        No nie taki sam ale też biały o że powiedziano mi że nie znaleźli to założyłam że się wśród nich zaplątał. I mój i te ze spa, i mój i męża czyli trzy razem wisiały na wieszakach w łazience, blisko grzejnika.
        • lot_w_kosmos Re: Szlafrok 10.10.21, 15:00
          No musiał być jednak mocno podobny, bo inaczej pokojówkę by zastanowilo.
          Aczkolwiek nie o to tu chodzi.
          Tak czy tak szkoda. Mam nadzieję że kupisz lepszy wink
          • extereso Re: Szlafrok 10.10.21, 15:01
            Dzięki !
    • solejrolia Re: Szlafrok 10.10.21, 15:59
      Oj, przecież takie jak w hotelu są mało przyjazne, sztywne.

Ja mam no name, polarkowy, mięciusi, milusi, lubię po kąpieli zapakować się w niego, i jeszcze narzucić kapturek na głowę...
      A na lato mam z pseudojedwabiu, czy innej wiskozy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka