Dodaj do ulubionych

Po imprezie nastolatków

01.01.22, 11:15
Pytałam jakiś czas temu o imprezę 17 latkow, ostatecznie ich było 20. Zdecydowaliśmy się jednak wyjechać ( z duszą na ramieniu), ale umówiłam się z bratem że będzie stanowił zaplecze i z mamą przyjaciela syna ( kilka domów dalej). Z ulgą donoszę że zabawa była przednia, ale zniszczeń nie ma, kontakt w trakcie imprezy nie niepokoił ( syn odbierał videopolaczenia, ale ponieważ trzymał się reguł, zadzwoniłam tylko o 11 i 2). Więc uff. A jak tam inne imprezy, które tu wspólnie rozważalysmy puscic czy nie ?
Obserwuj wątek
    • g.r.uu Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:19
      Ekipa w wieku 3-5 wbrew obawom bawiła się znakomicie, nikt nikogo nie pogryzł, nie wyrywał zabawek, nie było kłótni ani nawet wiszenia na rodzicach, bo zajmowali się sobąsmile Zjedli tylko nieprzyzwoitą ilość niezdrowych rzeczy smile
      • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:22
        😅😅😅 pamiętam to jeszcze. Pozdrowienia dla ekipy.
      • turbinkamalinka Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:58
        Jak nie wymiotowali po kątach, to znaczy że było bardzo kulturalnie smile
        • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:04
          Ja nie wiem co Wy macie z tymi wymiotami. W poprzednim wątku imprezowym też ten motyw się pojawił i już wyjaśniałam, że z wymiotami potomstwa miałam kontakt ostatnio w ich wieku przedszkolnym. Ale też nie mam ( ani mąż) w swojej biografii incydentów po imprezach w tym stylu, więc może to geny.
          • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:06
            Acha, Ty malinka piszesz wlaśnie o przedszkolakach to przyznam, że racja
    • little_fish Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:44
      No i super. Mój jeszcze nie wrócił. Ponieważ pełnoletni to i dylematu nie było 😉
      • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:47
        No starsze też jeszcze w akcji ale tu nie miałam żadnych obaw. Już tą pełnoletniość młodszego mogłaby zaistnieć 😅 Ty little też chyba masz jeszcze młodszego?
        • little_fish Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:00
          Tak, ale to jeszcze trochę zanim zacznie dylematów dostarczać 😁 dopiero 13 w tym roku.
          • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:05
            To za kilka lat popiszemy! 😁
            • little_fish Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:16
              Łudzę się, że z młodszym będzie łatwiej 😁 raz, że temat już nieco oswojony, dwa, że charakter zupełnie inny. Ale zobaczymy, co wylezie w trakcie dorastania 😉
              • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:17
                To oby!
                • little_fish Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:38
                  Starszy twierdzi, , że młodszy "nie umie się bawić". 😁 Co oznacza tyle, że nie ładuje się w każdą zadymę i nie potrzebuje adrenaliny wywalonej w kosmos. W dodatku dotrzymuje słowa, jeśli chodzi o utrzymanie kontaktu z bazą 😀
                  • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:39
                    To oby trwało! Nie przewidzisz, co prawda, ale może ma w naturze mniej potrzeby dziania się to rzeczywiście powinno pójść z górki!
    • ga-ti Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:48
      Hm, może moje dziecko było u Twojego? Imprezka na około 20 osób, jak spytałam, czy byli jacyś dorośli to dziecko kazało mi uściślić pytanie, gdyż ponieważ są wśród towarzystwa osiemnastolatkowie wink
      Moje dziecko zadowolone, niedawno wóciło, właśnie pustoszy kuchnię wink
      • extereso Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:50
        To może być !
    • slonko1335 Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 11:54
      Nocne granie u nas także bez ekscesow. Chłopcy zgodnie z przewidywaniami byli caly czas przyspawani do kompów .
    • perspektywa Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:12
      Student powrócił nad ranem. Słyszałam tylko klucz w zamku, ale nie patrzyłam która była godzina. Nastolatek w domu przed kompem. Jeszcze obaj śpią.
    • tanebo001 Re: Po imprezie nastolatków 01.01.22, 12:13
      Czy wszystko OK to się dowiesz za 9 miesięcy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka