Dodaj do ulubionych

Która chce milionera

06.05.22, 14:10
Na takie cuś przypadkiem sie natknęłam
Która chętna?

www.szukammilionera.com/
Obserwuj wątek
    • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:13
      Ja bym nawet zaaplikowała, może by mi kredyt spłacił.
      Ale piszą, że serwis jest dla atrakcyjnych, jak żyć.
      • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:16
        Oj tam. Weź parę zł kredytu, zrób rzęsy gąsieniczki, usta pontony i doczepy i jedziesz
        • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:46
          Eee tam, w moim wieku co najwyżej milioner-emerytowany generał z Iraku.
          • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:48
            A takich to podono pełno w internetach. A że 99,99% z nich to oszuści....
    • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:22
      Ciekawe jak i czy weryfikują kandydatów 🙄
      • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:18
        Prosto - wpisowe to nie 30 złotych...
        • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:59
          A ile? 🤔
          • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:20
            pewnie z 30 tysięcy.
            • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:01
              Eee myślałam, że się logowałeś i masz informacje z pierwszej ręki 😒
              • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:07
                Przykro mi, jestem zajęty.
                • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:13
                  Mnie oszukasz, siebie oszukasz, nawet ematke oszukasz, ale boga nie oszukasz 🙄
                  • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 07.05.22, 08:45
                    A czemu bóg miałby mieć coś przeciwko związkowi tanebo? smile

A w ogóle widzę tu dużo zalet:
                    1) gospodarstwo domowe dwuosobowe jest o wiele bardziej efektywne ekonomicznie niż jednoosobowe
                    2) zakładam, że ta kobieta od tanebo pracuje - więc w ogóle jest to najlepszy model finansowy - double income, no kids
                    3) jak się pobiorą (a tak podobno planują), to dochodzą preferencyjne warunki podatkowe, dotyczące dziedziczenia i innych spraw formalnych
                    4) jak tanebo - odpukać - się zemdleje czy coś, to jest komu zadzwonić po karetkę
                    5) korzyści - nazwijmy to społeczne - z faktu bycia w związku

Jakbym miała taką możliwość, to zrobiłabym dokładnie to samo - głównie ze względów finansowych, bo w obliczu zanoszenia w zębach do banku 4 czy 5 tysi co miesiąc trochę zmienia się optyka.
                    • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 08:59
                      No właśnie. Plus dzielenie się codziennymi obowiązkami i zawsze jest z kim wyjść. Z minusów urwane stosunki z rodziną.
                    • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 09:31
                      Ludzik masz w tym dużo racji. Po prostu uważam, że tanebo zasługuje na ciut więcej a tym małżeństwem zamknie sobie wszystkie drzwi.
                      • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 11:14
                        Ja boję się że i te się zamkną...
                      • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:40
                        Ludzik a może Ty byś się zainteresowała Tanebo 😉
                        • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:44
                          Nie chcę robić jej przykrości ale jestem w związku...
                          • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:01
                            Dzisiaj jesteś a jutro możesz nie być 🙄

A Ludzik jest młoda, szczupła, inteligentna i wolna 😉
                            • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:05
                              A posag ma?
                              • borsuczyca.klusek Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:06
                                A patrzcie jaki interesowny 🙄

Kurcze ja miałam posag i jakoś kolejka do mnie nie stała 😒
                                • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:09
                                  Pewnie słaby...
                              • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:20
                                tanebo001 napisał:

> A posag ma?
                                >

Mam szesciocyfrowy ujemny majątek.
                                • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:32
                                  To może być niski i łysy?
                                  • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:37
                                    A co za różnica, i tak siedzę w pracy do 20.00, więc za wiele się go nie naoglądam 🙄
                                  • tt-tka Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:37
                                    tanebo001 napisał:

> To może być niski i łysy?
                                    >

jak jest, przykladowo, Jerzym Urbanem, to moze big_grin
    • tt-tka Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:27
      Milionera ? jesli wygledny, pociagajacy, umie sie zachowac i bedzie mial do mnie cierpliwosc, to moze byc big_grin
      • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:55
        Zawsze można oczy zamknąć
    • matacznik Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:37
      znowu.to.samo napisała:

> Na takie cuś przypadkiem sie natknęłam
      >
      O, kolega mi o tym opowiadał co najmniej pięć lat temu (choć on mówił "Milionerzy i księżniczki", nie "Szukam milionera"). Kryteria dla panów były te same: 1 mln zł aktywów lub 100 tys. zł rocznie dochodów. To miłe, że miłość nie poddaje się inflacji.
      • daszka_staszka Re: Która chce milionera 06.05.22, 14:59
        Tylko 100 tys.? Matko to mam w domu milionera a nawet nie wiedziałam że mam 🤣
        • kropkaa Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:05
          100 tys. rocznie? Mniej niż 9 k miesięcznie? Mówię o wartościach netto. To chyba jakiś bieda milioner.
          Nie trzeba być nawet forumową wąską specjalistką przy takich wymaganich.
      • heca7 Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:05
        100 tys?! Rocznie na rękę?! To ma być milioner, o ludzie... Przecież to na czysto 8330 miesięcznie.
        • aamarzena Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:20
          Taki milioner a'la bracia samcy 🤣
          • kasiaakasiaa Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:29
            jaki kraj tacy milionerzy.
      • arthwen Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:23
        Jak to 100 tys.? Przecież to nawet nie dyszka miesięcznie, to ma być milioner?
        • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:29
          Zależy czy jenów czy szylingów...
          • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:30
            Poza tym Musk też nic nie zarabia...
      • shellyanna Re: Która chce milionera 07.05.22, 08:40
        Chyba miesięcznie
    • g.r.uu Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:04
      Milionera? Przy dzisiejszej inflacji za chwilę sama będę milionerką
    • primula.alpicola Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:25
      Boże, tak z grubej rury i bez ogródek.
      Anna Bey nazywa ich "high quality men" 😁
    • kasiaakasiaa Re: Która chce milionera 06.05.22, 15:29
      phi...dzis wystarczy miec mały domek w miescie i juz sie jest milionerem ...
      • igge Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:12
        Też to z niejakim zdumieniem zauważyłam.
    • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:17
      Mnie najbardziej się podoba ten fragment

"Jedna z księżniczek pisze do nas: szukam bogatego, najlepiej milionera, czy coś w tym złego? Odpowiadamy: to naturalne, że pragniesz poznać milionera, Jeśli jest między wami uczucie, jego wysoki status materialny będzie sprzyjał trwałości waszego związku."
      • majenkir Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:32
        znowu.to.samo napisała:
        > Jeśli jest między wami uczucie, jego wysoki status materialny będzie sprzyjał trwałości waszego związku."

A co? Nie prawdę napisali?
        • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 19:10
          majenkir

> A co? Nie prawdę napisali?
          >
          >
          >

No samą prawdę bez ogródek i fałszywej hipokryzji
      • heca7 Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:59
        To będzie -dopóki nas pieniądz nie rozłączy wink
    • woman_in_love Re: Która chce milionera 06.05.22, 17:24
      Lepszy milioner, niż wstawanie codziennie o 4, by na 6 dojechać do fabryki. Albo Żabki.

Chociaż ci tam z tymi dochodami 100 000 / rok to chyba nie milionerzy.
      • heca7 Re: Która chce milionera 06.05.22, 18:00
        I nie ma nic między Elonem Muskiem a pracownikiem Żabki?!
    • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 18:04
      Mogę chcieć. Ze swojej strony oferuję radiową urodę, wredny charakter i jadowity język.
      • majenkir Re: Która chce milionera 06.05.22, 19:21
        Włosy masz ładne z tego co kojarzę. I dżemy robisz 😌
        • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 20:17
          A po co milionerowi dżemy?
          Włosów mu też z wieży nie spuszczę jak Roszpunka. Za krótkie włosy, za wysoka wieża.
          • tt-tka Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:11
            daniela34 napisała:

> A po co milionerowi dżemy?

Moze lubi ? Moze chcialby cos tylko dla siebie, a nie to, co kazdy inny milioner moze sobie obstalowac ? Ot, kaprys milionera smile
            • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:13
              Fakt, miałby dla siebie całą spiżarnię 🤪
              • tt-tka Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:22
                daniela34 napisała:

> Fakt, miałby dla siebie całą spiżarnię 🤪

"zycie, przemyslenia i rozkosze gastronomiczne milionera dobrowolnie zamknietego w spizarni", to mogloby byc fascynujace ! A jak by inni koledzy milionerzy zazdroscili !
                • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:23
                  😃😃😃
          • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:55
            daniela34 napisała:

> A po co milionerowi dżemy?

Bo milionerzy już wszystko widzieli i brakuje im wrażeń. A zatem: w spiżarce wśród słoików z dżemami byłby ukryty jeden słoik z ostateczną niespodzianką - ale milioner nie wiedziałby, który dokładnie.
            I tak oto by sobie każdego dnia grał w dżemową ruletkę.
            • tt-tka Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:58
              Ludziku, dzieki za pomysl big_grin
              zalegaja mi sloiki z przetworami, juz wiem, jak nimi skarmie ludnosc domowa i zaprzyjazniona !
              • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:00
                Ludzik, genialne! 😁
              • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:03
                Zanim zrealizujesz w rodzinie, to tylko doprecyzuję, że powinnam była napisać: z Ostateczną Niespodzianką :p
                A pomysł nie do końca mój - było takie jedno opowiadanie Olgi Tokarczuk smile
                • tt-tka Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:11
                  Z ostateczna ? Opowiadania poszukam, ale powiedz predko, lepiej na te sloiki zaprosic wrogow ?
                  • ludzikmichelin4245 Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:18
                    😶
                    Z tomu "Opowiadania Bizarne"
                    • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:47
                      Ostateczną? To brzmi złowieszczo
          • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:22
            Jobs podobno bardzo lubił...
      • turbinkamalinka Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:41
        daniela34 napisała:

> Mogę chcieć. Ze swojej strony oferuję radiową urodę, wredny charakter i jadowit
        > y język.
        Oj tam Daniela, ty to akurat przez żołądek do serca. On się skoncentruje i zatka twoimi wyrobami, a ty gadaj sobie ile wlezie tongue_out
        • daniela34 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:49
          A jak to nie zadziała to zawsze będzie mógł zatkać sobie uszy serem, jak w "Allo, Allo" kiedy Madame Edith śpiewała 😃
          • turbinkamalinka Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:26
            Jak mój starszy syn miał z 10 lat, coś mocno przeskrobał. Ja już nie pamiętam o co chodziło, ale najpierw nagadał mu ojciec, a potem miałam zamiar ja (bo widzieliśmy się dopiero wieczorem). Wchodzę do niego do pokoju, już mu zaczynam gadać, a ten młody małpiszon założył ręce za głowę i mówi "bla, bla, bla..." i powtórzył w zasadzie wszystko co mu ojciec powiedział. Gdyby nie fakt, że uważnie widocznie ojca słuchał, przyswoił sobie wykład, to chyba by, małolata udusiła. W sumie mógł sobie tego sera do uszu napchać, na jedno by wyszło.
            • daniela34 Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:32
              😁
    • anorektycznazdzira Re: Która chce milionera 06.05.22, 18:44
      Jeśli milioner jest też miłego charakteru, młody, zdrowy, przystojny, wysoki wysportowany, inteligentny, wykształcony, ustawiony towarzysko, obeznany w kulturze i sztuce, i ma wielkieego kutanga to się zastanowię.
      • tanebo001 Re: Która chce milionera 06.05.22, 19:01
        I niech no mi teraz ktoś powie że kobiety nie mają wygórowanych wymagań...
        • trampki_w_kwiatki Re: Która chce milionera 06.05.22, 20:14
          Bez przesady, nawet o włosach nie wspomniała, więc co to za wymagania wink
          • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:06
            tak że nie może mieć noorwoooda
          • anorektycznazdzira Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:19
            Jezu, tak się ograniczałam a i tak jakiś facet komentuje, nie?
            • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 14:36
              Ty się ciesz bo jeszcze 100 lat temu bez posagu nawet niższe wymagania nie pomogłyby...
              • anorektycznazdzira Re: Która chce milionera 07.05.22, 18:50
                a kto powiedział, że bez posagu?
        • woman_in_love Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:45
          tanebo...

siedzisz tu tyle lat, gdybyś przez ten czas, który tu straciłeś, brał nadgodziny, robił kursy, poszedł no nie wiem, na płatną medycynę to dziś spełniałbyś te wygórowane wymagania
          • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 07.05.22, 20:39
            Ale nie, on woli całymi dniami siedzieć na forum dla matek xD
    • asiairma Re: Która chce milionera 06.05.22, 19:48
      Może, z 20 lat temu, w w nastolęctwie, wolę drwala lub kowala. Byle nie milionera i księcia. Te pozycje sama obsadzam.
      • kropkaa Re: Która chce milionera 06.05.22, 22:09
        Taki np. Albert z Monako - no miloard CHF by mu u mnie nie pomógł...
    • trampki_w_kwiatki Re: Która chce milionera 06.05.22, 20:16
      Też bym chciała, żeby mój chłop był milionerem. Ale żodyn nie był, więc muszę wstawać o tej 6 codziennie i dymać do biura 🤷
      • engine8 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:19
        A jak jest definicja "milionera"?
        Bo to moze byc ktoos kto ma gospodarstwo rolne i tam same traktory sa warte ponad milion PLN
        • trampki_w_kwiatki Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:54
          No nie wiem, jacht w Monako, apartament w Londynie, dacza letnia na Azorach.

Ale w dzisiejszej rzeczywistości to wystarczy własne M3 w Żyrardowie i auto po Niemcu i już jest się milionerem...
          • engine8 Re: Która chce milionera 07.05.22, 03:51
            To bylby raczej miliarder.... Byle jaki jacht kosztuje ponad $M a wiec 5M PLN ..a parkowanie w Monaco i mieszkane tam . i ta rreszta tez po kilka $M...
            Miloner zlotowkowy to prawniee kazdy lekarz

W usa "milioner" musi miec ok $3M w tym $2M mozliwe do uzywania i inwestowania an krotko.

Moja zona mowi ze ona sam ma miec nieogranczony dostep do konta z min $1M ktore bedzie uzupleniane na biezaco tak zeby tam nie bylo mniej i wtedy bedzie sie uwazac za zone milionera.
    • engine8 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:16
      Interesujace
      kobiety szikaj "zaradnego" co mozna tlumaczyc ze zaradny musi byc kumaty i madry i potrafiacy znalezc sie wszedzie etc..

Z kolei bogaty mąż, milioner, ambitny mężczyzna, podświadomie szuka kobiety zdolnej urodzić i wychować zdrowe i dorodne potomstwo - kobiety atrakcyjnej, seksownej, wysportowanej, zgrabnej i zadbanej - a także stosunkowo młodej.

A wiec bogaty szuka "ozdoby" - moze byc glupia byle nie robila mu publicznie wstydu..
      Ani slowa o intelekcie?
      • engine8 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:18
        Ah i najwazniejsze - musi buc zdolna urodzic i wychowac zdrowe i dorodne potomstwo..

Wiecie juz wiec czego sie od was oczekuje?
        Nie potraficie temu sprostac? No cos wtedy musicie sie godzic na kompromisy.. smile
        • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:30
          No jak ty śmiesz wątpić że ematkowe potomstwo nie jest zdrowe i dorodne
          • engine8 Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:40
            No ale tesknia i wzdychaja do milionerow wiec to takie jeszcze niedocenione?
            • znowu.to.samo Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:41
              Może to dlatego że tych milionerów jakoś mało a ematek dużo więc popyt przewyższa podaż
            • trampki_w_kwiatki Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:56
              Matko żesz boska, czyż nie zauważyłeś tej subtelnej nuty żartu, którą trąci ten wątek?
    • kicifura Re: Która chce milionera 06.05.22, 21:58
      "Milioner
      Zaradny i inteligenty, masz min. 1 mln majątku lub minimum 100 tys. dochodu rocznie netto (...)"

Wystarczy mieć 8k na rękę netto i już można się nazwać milionerem i złowić jakaś utrzymankę big_grin
      • engine8 Re: Która chce milionera 06.05.22, 23:07
        Strasznie niskie wymagania..... Co drugi 40 paro latek powinien to chyba miec?
        • trampki_w_kwiatki Re: Która chce milionera 07.05.22, 00:57
          Co drugi 8k na rękę? W Polsce?
          Well, statystyki mówią co innego...
          • engine8 Re: Która chce milionera 07.05.22, 03:53
            No co drugi z kategorii ludzi z wyzszym wyksztalceniem - bo to kategoria ematek chyba?, i dobra praca powinien miec chyba 2x tyle.. 8k na reke to dla mnie bylby min dla emeryta?.
    • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:21
      A propos milionera: wielu mężczyzn, którzy przychodzą do mnie do gabinetu, mówi, że tęskni za silną, drapieżną kobietą, która będzie potrafiła się im postawić. Zwłaszcza panowie, którzy mają władzę i pieniądze, jak Massimo czy Christian Grey.
      • tanebo001 Re: Która chce milionera 07.05.22, 15:32
        Dobry ten wywiad: Macho, instrukcja obsługi, która nie pozostawia złudzeń: gangsterzy, a jest nim też Massimo, to raczej miłości w sercu za wiele nie mają. Jego słowa: zakochaj się we mnie nijak nie pasuje mi do życia emocjonalnego prawdziwych gangusów z pana książki.
        To kolejny element, który tak pięknie rezonuje w kobietach, które przeczytały książki Blanki Lipińskiej czy obejrzały film. One doszukują się u macho głęboko skrywanego drugiego dna. Mam klientki po doświadczeniu przemocy domowej, wychodzące ze związków z alkoholikami i narkomanami. I ciągle łudzą się, że ich partnerzy są dobrzy, tylko pogubieni, a one swoją miłością ich wybawią i uleczą. A Massimo jest brutalnym gangsterem, który sam wychodzi z potrzebą bycia pokochanym. Prawda jest taka, że gangsterzy zazwyczaj mają osobowość psychopatyczną, chcą niszczyć, zabijać, kraść, działać nielegalnie. Jeśli okazują emocje, to nie dlatego, że czują miłość, tylko potrafią ją doskonale zagrać.
        sam byłem świadkiem jak garownik wracający autobusem wylądował u niuni poznanej w tym autobusie...
        W gabinecie dostrzegam pewną zależność - mężczyźni, którzy nie odnieśli dużego sukcesu, wolą kobiety czułe, ciepłe, wyrozumiałe. A moi pacjenci o ogromnych dochodach tęsknią za kobietą, która ma własne zdanie i będzie z nimi wojowała.

Niestety, zazwyczaj mają już żony, które są sympatyczne, miłe, podporządkowane i wielbią ich narcyzm. Po latach panowie mają dość czołobitności i chcą kobiety wyzwania. Jeden z moich klientów - niezwykle majętny i żonaty, ale gustujący w kochankach modelkach - ma romans z piękną i inteligentną kobietą, ale niewystarczająco pyskatą. Są razem dwa miesiące i on już jest tą relacją znudzony. Podnieca go stawianie przez kobietę granic, związek na krawędzi, ciągła walka.

Mam klientów koło czterdziestki, menadżerów zarabiających po kilkanaście tysięcy, którzy są na wylocie w małżeństwie i zgłaszają się do mnie, żeby dostać gotowy skrypt na przekazanie wiadomości żonie. Oni chcą jak najszybciej znaleźć nową, młodszą o dekadę i właśnie bardzo zadziorną partnerkę. Ci mężczyźni ścierają się w pracy i przenoszą potrzebę walki w sferę prywatną. Te relacje oparte są na konflikcie, a z uległą partnerką nie osiągną takich emocji.
        a tak swoją coś w tym jest - ponoć psychopatów najłatwiej znaleźć na Wallstreet...
        Pozytywny wpływ na kobiety jest taki, że po lekturze tych książek kobiety zaczęły przyglądać się swojej seksualności. Wiele rozbudziło się seksualnie. To dobrze. Gorzej, że pojawiła się w związku z tym masa oczekiwań wobec mężczyzn - często na dodatek niezwerbalizowanych. Kobiety chcą, żeby partner seks inicjował, a one będą w seksie responsywne. To zresztą domena Polek - nie inicjują seksu - a dla mężczyzn, gdy kobieta wychodzi z propozycją, jest bardzo podniecające, bo czują się pożądani - ale odpowiadają na inicjację partnera. Panie, nawet jeśli kochają uprawiać seks, mają ogromny opór i wdrukowaną barierę wstydu przed wyjściem z propozycją. Te książki utrwalają stereotyp mężczyzny, który inicjuje seks, i kobiety, która odpowiada podnieceniem.

50 twarzy Greya i 365 dni sprawiają, że do oczekiwań seksualnych mężczyznom dorzuca się jeszcze oczekiwania finansowe, podnosi się poprzeczkę wobec ich wpływów, władzy. No i nie zapominajmy o oczekiwaniach dotyczących atrakcyjności. Laura mówi, że penisa Massimo wyrzeźbił diabeł. Jak, słysząc takie słowa, mają się czuć polscy mężczyźni, którzy mają kompleks małego członka? Imponujący organ to nie koniec. Mężczyzna ma być jeszcze seksualnym maratończykiem w ciągłej gotowości - kłaniają się tu sceny ostrego seksu z jachtu. I najlepiej, żeby był cudzoziemcem.

Mało tego. W filmie są sceny robienia zakupów. Tak się składa, że znam ceny ze sklepu, który jest tam pokazany. Normalnie uposażony facet musiałby odkładać co najmniej rok, żeby partnerka wyszła stamtąd obładowana torbami. 365 dni może także podtrzymywać u mężczyzn przekonanie, że kobiety to interesowne materialistki. To wszystko może rodzić frustrację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka