Dodaj do ulubionych

facet odwołuje randkę potem chce przyjść.

17.05.22, 16:11
No więc, dziś byłam umówiona z facetem z którym się spotykam od jakiegoś czasu ( na razie stopa koleżenska). Tymczasem ok 14 on wysyła mi sms-a, że chyba musi odwołać randkę, bo ma jakąś awarię w domu i czeka na fachowca. Odpisuję, że rozumiem i że się dziś nie widzimy. Za chwilę on pisze, że temat jest już ogarniany i lada chwila hydraulik skonczy i chyba się jednak zobaczymy wieczorem. Proszę, aby się zdeklarował konkretnie- nastaje cisza.
No i co zrobić w takiej sytuacji?
Obserwuj wątek
    • spanish_fly Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:24
      Ja bym napisała, że sorry, ale już sobie zaplanowałam coś innego.
      • czanka Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:28
        spanish_fly napisała:

> Ja bym napisała, że sorry, ale już sobie zaplanowałam coś innego.

Może po prostu mu komórka wpadła do sedesu ( hydrauliczne nieszczęścia lubią chodzić parami). To nawet nie przeczyta…
    • lauren6 Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:26
      A zależy Ci na tej randce czy wolisz porobić coś innego?
    • bajabongo127 Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:30
      spoiler: nie było żadnego hydraulika, tylko opcja alternatywna nie wypaliła
      • birgitte.auziere Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:37
        Teraz potwierdził, że będzie. Że wszystko ogarnął i jest OK.
    • jammer1974 Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:42
      Isc na randke i dobrze sie bawic.
    • mamkotanagoracymdachu Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:44
      Nie wierzysz my’u?
    • eriu Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:45
      Dałabym sobie spokój, ale z innego powodu. Nie możesz iść z kolesiem na randkę jeśli jesteś z nim na stopie koleżeńskiej. Widzę tu jakiś problem jeśli chodzi o oczekiwania. Owszem znajomości potrafią ewoluować ale pytanie czy Ty się nie mijasz z oczekiwaniami odnośnie tej znajomości?
    • znana.jako.ggigus Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 16:46
      Jak to ladnie mowi powiedzenie - mieszane sygnaly nalezy odebrac jako nie.
      • kamin Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 17:51
        Jakie mieszane sygnały??? Facet stara się jak może, żeby się z nią spotkać pomimo losowych przeciwności.
    • alpepe Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 17:17
      Wszystko zależy od tego, jak i co ty czujesz. Jeśli sama nie wiesz, to sobie daruj. A jeśli cię coś do niego ciągnie, to przyj...
    • kamin Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 17:34
      Jeśli to jednorazowa sytuacja to nie robię problemów i idę na randkę. Chyba, że naprawdę zaplanowałam coś innego.
    • lotka_5 Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 17:45
      Ale jaki masz problem?
      Facet miał jakąś awarie. Znaleźć fachowca na już to ogromny wyczyn więc z góry założył, że dzień stracony. Jakimś cudem udało mu się kogoś znaleźć i dałby radę się spotkać. Po co szukasz drugiego dnia?
      Nie przyjmujesz do wiadomości, że facetowi coś czasem może wyskoczyć?
    • pingus Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 17:46
      Głupie rozkminy, są różne sytuacje, jeśli już zmieniłaś plany to piszesz, że nie, a jeśli dalej masz wolny wieczór no to co za problem, miał awaryjną sytuację. Księżniczka kurde.
    • taki-sobie-nick Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 22:13
      Szukać starszych, w nawiązaniu do nicka.
      • annpierle Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 22:20
        Albo prezydentów. Zawsze można z sekretarzem sprawdzić, co akurat robi.
        • taki-sobie-nick Re: facet odwołuje randkę potem chce przyjść. 17.05.22, 22:23
          On wtedy jeszcze prezydentem nie był.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka