manala 01.06.22, 10:54 Czekoladki. Czy ktoś to jadł? Czy to tylko ma wyglądać, czy nadaje się do konsumpcji? Będę wdzięczna za inne podpowiedzi czekoladkowe - wyglądające i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neospasmina Re: karamello 01.06.22, 12:13 Carmello wygląda ładnie i prezentowo w smaku bardzo przeciętne, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: karamello 01.06.22, 12:19 Słodkie i bez wyrazu. jedyne co mi smakowało to takie krople czy kropki karmelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: karamello 01.06.22, 12:24 Wyglądają ładnie, smakują poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: karamello 01.06.22, 12:28 Bardzo słodkie i bez wyrazu. Jedynie, które jako tako smakowały, to malinowe. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: karamello 01.06.22, 13:51 Mojej psiapsiolce mieszkajacej w Polsce kupilam 2 razy na urodziny i byla zachwycona. Jak macie jakies inne firmy bardziej godne polecenia to prosze o sugestie bo trzeci raz jej tego samego nie wysle Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: karamello 01.06.22, 14:04 Normalne praliny. Smakowo tak, jak każde inne, na pewno nie in minus. Nie wiem co może smakować/nie smakować w czekoladzie, z włożonym do środka orzechem czy migdałem? Na pewno nie "mocno przeciętne". jesli już to tak, jak każde inne. Z tym że ja nie jestem jakąś wybitną smakoszką słodyczy, niemal w ogóle nie jadam. Te akurat dostałam w prezencie i jadłam. Sama potem sprezentowałam kilku osobom bo te przynajmniej wygladają doskonale. A o to głównie w prezencie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
asu1981waw Re: karamello 01.06.22, 14:19 Wyglądają przepięknie. Smakują jak czekoladki lepszej jakości. Jak napisała Mava - co może nie smakować w czekoladzie z migdałem/orzechem, pod warunkiem, że czekolada jest poprawnej chociaż jakości Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: karamello 01.06.22, 15:15 Nie lubię ich, słodki kit i każda smakuje tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: karamello 01.06.22, 15:34 Ja najbardziej na swiecie lubilam ptasie mleczko Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: karamello 01.06.22, 15:39 Moim zdaniem lepiej wyglądają niż smakują. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: karamello 01.06.22, 16:28 Moim zdaniem się zepsuły. Ale może to tylko moje wrażenie. Dwa lata temu dostałam pod choinkę i były pyszne, w tym roku słodki ulepek w różnych dekoracjach. Stały i stały, aż wywaliłam. Wolę Chocolissimo. Odpowiedz Link Zgłoś