16.06.22, 08:49
Tyle fajnych ciuchów, krojów, dlaczego poliestry ☹️
Obserwuj wątek
    • koko8 Re: Mango 16.06.22, 09:04
      Omijaj poliestry. Większość sukienek z Mango to bawelna i wiskoza, zesztą inne części garderoby takoż.
      • koko8 Re: Mango 16.06.22, 09:09
        Wejdź na promocję mangooutlet Summertime póki jest rano, po południu już niewiele zostanie.
    • primula.alpicola Re: Mango 16.06.22, 09:10
      Eee myślałam że będzie o moim ukochsnym owocu.
      • daniela34 Re: Mango 16.06.22, 12:18
        Ja też. W przyszłym tygodniu rozpoczynam produkcję dżemów i dżem truskawkowy z imbirem i mango jest wysoko na liście priorytetów.
      • bi_scotti Re: Mango 16.06.22, 19:59
        primula.alpicola napisała:

> Eee myślałam że będzie o moim ukochsnym owocu.

Just for you! Bon appetit wink Cheers.
    • extereso Re: Mango 16.06.22, 12:03
      Akurat kombinezony poliestrowe. Działki za rady zobaczę judo
      • grey_delphinum Re: Mango 16.06.22, 12:16
        Ten sklep to od kilku lat porażka, a kiedyś był jednym z moich ulubionych.
        Fatalne składy, brzydkie fasony, wysokie ceny.
        • birch70 Re: Mango 16.06.22, 13:39
          Składy jak składy, da się znaleźć przyzwoite. Natomiast zakupy online to męka - dostawa trwa jakieś 2 tygodnie, ewentualny zwrot na własny koszt, zwrot kasy ok. 5 tygodni. Odechciewa się, choć często dobre promocje mają.
    • madame_rita Re: Mango 16.06.22, 17:38
      A ktoś może wie, kiedy dokładnie zaczynają się wyprzedaże w sklepach marek należących do Inditexu (właśnie Mango, Stradivarius, Zara) ?

Upatrzyłam sobie spodnie w Stradivariusie i fajnie by było., gdyby je niebawem przecenili...
      • daniela34 Re: Mango 16.06.22, 17:41
        Obstawiam koniec przyszłego tygodnia, ale to jest przypuszczenie, nie wiedza. Sama poluję na 2 rzeczy.
        • madame_rita Re: Mango 16.06.22, 17:45
          Może ktoś jest zapisany na newsletter którejś z wymienionych marek i wie?
          • birch70 Re: Mango 16.06.22, 19:48
            Ja jestem zapisana i w temacie cisza, a też czekam (Na sukienkę z Żary w akceptowalne cenie).
            (gwoli ścisłości, Mango nie należy do Inditex)
            • birch70 Re: Mango 16.06.22, 19:48
              *z Zary (głupi telefon)
    • afro.ninja Re: Mango 17.06.22, 08:55
      Ja tam kupuję tylko bawełnę i len. Jest naprawdę spory wybór.
    • gris_gris Re: Mango 17.06.22, 10:00
      Uwielbialam Mango, jak sie pojawilo w Polsce na poczatku lat 2000. Mialo wtedy ten charakterystyczny dla epoki smile minimalistyczny styl, ciuchow bylo niewiele, bardzo dobrej jakosci, raczej drogie (zwlaszcza dla studentki). Do tej pory pamietam kilka rzeczy tam kupionych - rozmiar 32, chlip chlip, wiec juz dawno poszly do innych ludzi (i im nadal sluza).

Potem zapomnialam o Mango na lata, odkrylam niedawno i kupuje tam czasem ubrania dla dzieci, bo malo firm ma klasyczne chlopiece rzeczy. A sobie kupilam kilka, glownie z lnu. Fajne sa z serii Committed.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka