rinoa_woman
21.08.22, 14:32
Czy ktoś z Was, albo z Waszego otoczenia, ma porównanie zabiegu chirurgicznego haluksów robionego prywatnie i na nfz? Ale chodzi mi o takie szczere opinie, bo wiem że można sobie poczytać, jednak jak widzę opinie w prywatnej klinice, gdzie absolutnie wszystkie komentarze są pozytywne to ciężko mi w to uwierzyć. Przymierzam się do zabiegu i nie wiem czy jest sens wydać (a raczej pożyczyć lub uzbierać) grubą kasę na zabieg prywatny. Tak się składa, że mam niedaleko siebie dobrą prywatną klinikę specjalizującą się w haluksach, opinie tylko najlepsze, no ok, ale czy czasem nie jest też tak, że to samo otrzymam w państwowym szpitalu, chodzi mi o leczenie, bo opieka to inna para kaloszy. Najbliższy termin w państwowym szpitalu specjalistycznym - za 3 lata, czyli albo czekać, albo w ciągu tych 3lat uzbierać na prywatną opcję, ewentualnie pożyczyć i w ciągu tych 3lat spłacić? Co by zrobiła ematka? Stan mojej stopy jest taki, że jeszcze mogę chodzić, ale coraz częściej mnie boli, obuwie już tylko płaskie i luźne, w bardziej dopasowanym mam wrażenie ściskania w imadle, zbyt długie chodzenie też już u mnie odpada.