zielone.pole 14.09.22, 18:41 Będzie ok czy nie? O, takie połączenie sportowego obuwia i spodni z kantem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworia116 Re: Wątek modowy! 15.09.22, 08:18 „Jakaś” za mało informacji. Nie wypowiem się. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Wątek modowy! 14.09.22, 18:49 Nie. Chyba ze to na drogę do pracy i musi być wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Wątek modowy! 14.09.22, 18:52 Lubię taki styl ale te konkretne buty nie pasują Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:10 Założenie rozumiem i podoba mi się (jako założenie), ale do tego nogawka na dole powinna być chyba węższa i krótsza - jak na tym zdjęciu, które ktoś poniżej wrzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:16 annaboleyn napisała: > Założenie rozumiem i podoba mi się (jako założenie), ale do tego nogawka na dol > e powinna być chyba węższa i krótsza - jak na tym zdjęciu, które ktoś poniżej > wrzucił. prawda; albo z drugiej strony - szersza i dluzsza (tak nosilam 20 lat temu, tylko spodnie oczywiscie wtedy nie mialy wysokiej talii - bardzo to lubilam): Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:18 O, albo tak, też fajny pomysł. Ale na pewno nie taka w połowie, między stylami, wydaje mi się to takie babciowate. Choć może zależy od wyglądu całości? Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:23 Wlasnie, takie pomiedzy nie moga byc. Mialam takie spodnie, i wygladalo to fatalnie, niewazne, jakie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątek modowy! 15.09.22, 08:22 podpisze sie po Wami, dziewczyny. obie fotki wyzej swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Wątek modowy! 15.09.22, 14:15 Jeszcze dodam, ze moim zdaniem moga tez byc szersze i krotsze, tylko musza byc marchewkowe, zeby to dobrze wygladalo. Takie - moje ulubione obecnie (zdjecie z bialymi butami dla porzadku ): a na tym lepiej widac fason: Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:22 annaboleyn napisała: > Założenie rozumiem i podoba mi się (jako założenie), ale do tego nogawka na dol > e powinna być chyba węższa i krótsza - jak na tym zdjęciu, które ktoś poniżej > wrzucił. ALBO- szersza i dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:28 No, wlasnie gris wrzuciła zdjęcie ilustrujące i zdecydowanie tak Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:34 O! Mam takie szerokie spodnie, ubiorę się tak dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:11 Nogawka powinna być węższa i krótsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:14 To może kwestia zdjęcia, ale te spodnie nie wyglądają dobrze, tak szeleszcząco i poliestrowo jakoś, pokaz całe. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:34 No już po tym kawałku na zdjęciu nie wyglądają dobrze, materiał nieciekawy i nogawki niekształtne. Nie sądzę, zeby te spodnie dobrze ci robiły na figurę, przyjrzyj im się pod tym kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.pole Re: Wątek modowy! 14.09.22, 23:29 taki-sobie-nick napisała: > Badziewie. A gdzie znaleźć te o dobrym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:29 Buty wyglądają na fajne, ale spodnie na jakieś takie sztuczne, choć może to być kwestia zdjęcia 🧐 Mają taki niezdrowy połysk poliestru. Generalnie lubię zestawy elegancko-sportowe, ale tutaj trudno ocenić bo nijak nie widać proporcji całości. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:30 NIe podoba mi się Próbuję znaleźć słowo i chyba najtrafniejsze to : tandetnie spodnie wyglądają jakby miały dziwny krój-szerokie i nagle zwężenie na dole, są za długie i nieładny materiał ( foto ?) Odpowiedz Link Zgłoś
pomozeciepomozemy Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:41 Diabeł siedzi w szczegółach, których wszyscy się czepiają. Masz inne spodnie, inne buty? Nie? To noś na zdrowie, już nie krzyżują za strój. Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.pole Re: Wątek modowy! 14.09.22, 20:04 Tak, mam inne spodnie i inne buty Odpowiedz Link Zgłoś
pomozeciepomozemy Re: Wątek modowy! 14.09.22, 20:09 Miłej zabawy, zestawianie po kolei wszystkiego ze wszystkim, aż się urodzi nowa jakość, uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:55 Wg mnie te spodnie są za szerokie i za długie Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątek modowy! 14.09.22, 19:59 Raczej ten zestaw nie. Ja nosze garnitury granatowe i czarne do białych adidasów. Namiętnie. Ale spodnie są w stylu cygaretki albo dlugie i luźne. Wtedy do oversizowej marynarki. Tak wygląda słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Wątek modowy! 14.09.22, 22:13 Jest ok. Szkoda czasu na rozkminy, czy nogawka ma być centymetr dłuższa czy krótsza. Byle wygodnie było i pasowało do okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Wątek modowy! 14.09.22, 22:23 Spodnie sa za krótkie i nie wygląda to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek modowy! 14.09.22, 23:46 Albo za krótkie, albo za długie, zależy jak na to patrzeć. Jeśli krótsze to i węższe, a jeśli dłuższe, to szersze. Nie takie jak obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Wątek modowy! 15.09.22, 07:08 Podoba mi się pod warunkiem że spodnie przed kostkę,róźne wariacje modowe w cenie a ten dobór nie jest bardzo odjechany(na mój gust)😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Wątek modowy! 15.09.22, 08:29 Może jeszcze inne ujęcie ? Ja bym nosiła, np z jasnym, z cieńszej dzianiny sweterkiem, takim luźniejszym kardiganem Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Wątek modowy! 15.09.22, 08:33 Do tego stylu buty muszą być najlepszej jakości, a te wyglądu nie mają. Ale połączenie samo w sobie bardzo na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wątek modowy! 15.09.22, 09:17 Jaki jest cel tej stylizacji? Nie jest ani kobieco, ani elegancko, ani seksownie, więc dla mnie: 3 x NIE Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Wątek modowy! 15.09.22, 14:16 Będzie nie tylko dobrze wręcz ale doskonale ! Odpowiedz Link Zgłoś