sylwianna2018 17.11.22, 22:08 Czy ktoś ma już album Szancer - ilustracje i mógłby napisać jakie przykładowo ilustracje zawiera. Tzn z jakich znanych ksiiążek ilustracje. I czy jest ładnie wydany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakis.login Re: Szancer - album 17.11.22, 22:29 Nie mam, ale tu np. jest dużo zdjęć ze środków. wnaszejbajce.pl/jan-marcin-szancer-ambasador-wyobrazni-niezwykly-album-o-wielkim-mistrzu-ilustracji/ Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Szancer - album 17.11.22, 22:36 Ale ten link jest do publication z 2019 roku pod tytulem "Jan Marcin Szancer - Ambasador Wyobrazni" - to bardziej bio tego artysty Z ilustracjami & photos, czy o to chodzi Sylwiannie? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianna2018 Re: Szancer - album 17.11.22, 22:42 Tak o ten😁. Późno go odkryłam. Już wszystko wiem co chciałam. Piszę list do Mikołaja😀. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Szancer - album 17.11.22, 23:17 A niech Cię... 😉 Fajny ten album, a też wcześniej nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Szancer - album 18.11.22, 06:48 Dzięki za ten wątek, nie wiedziałam o wydaniu, nigdy tak szybko czegoś nie kupiłam, dziękuję dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś