niezwykladziewczyna 16.12.22, 19:50 NAKARM PSA Z OLX! m.olx.pl/lp/nakarm-psa/ Co roku jest przypominajka musi być i w tym. Kliajcie akcja trwa tylko do 22 grudnia. Dzięki w imieniu 🐕🐩❤️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 16.12.22, 19:56 Oczywiście zjadłam przecinki😉 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 16.12.22, 22:12 W górę. I tytuł też mi wyszedł😒 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 17.12.22, 08:08 W górę. O następnie, klikajcie zamiast kliajcie🥴 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 09:35 Przypominajka na dzisiaj. Klikajcie 🙏 60 tys. kliknięć to wypełniona kość. Trzeba być zalogowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 12:35 Do psów doszły jeszcze koty. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 21.12.22, 03:20 Dzisiaj przedostatni dzień karmienia; klikajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 21.12.22, 11:41 Karmię Pedro, tego brzydala🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 17.12.22, 20:20 Tekst cudny. Już nie wejdę do jeziora. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nakarmi psa! 17.12.22, 20:23 Ze mną pójdź, odgonię sielawę bezzebną a szczupaka zaproszę na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nakarmi psa! 17.12.22, 20:37 To jesteśmy umówieni. Trzeba poczekać, aż jezioro odmarźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 15:42 ...zapomniałam. Twoje oczy,zapom iałam Twoje usta.... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 17:41 Ja to bym te pieski: 1) po 30 dniach wysyłała do rzeźni, 2) robiła tam z nich karmę dla świnek 3) potem te świnki wysyłała do rzeźni 4) i robiła z nich karmę dla piesków w schroniskach Bo tak teraz to niesprawiedliwie jest, mordujemy tylko świnki by nakarmić pieski i musimy je (te świnki) mordować latami, żeby te pieski w schroniskach miały co jeść latami. Po pół roku zniknęłyby i schroniska i farmy świnek hodowanych na rzeź czyli karmę dla piesków. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 18:25 Jeszcze by można zrobić tak, że skoro w PL jest jakiś problem z dzikami, więc można by zrobić takie prawo, że 1) młode humanistki, które są wolontariuszkami w schroniskach i myślą że karma rośnie na drzewach, mogłyby karmę zamawiać tylko u myśliwych 2) a myśliwi musieliby im ją dostarczać pod karą, że sami by trafiali jako karma do schroniska 3) no i wtedy młoda Julka po humanie ze schroniska dzwoniłaby do wąsatego Janusza z koła łowieckiego (czy jak to się tam nazywa) i mówiła: "panie Andrzeju potrzebujemy 300 kg pysznej karmy zbilansowanej na następny tydzień" 4) i pan Andrzej wtedy szedłby w sobotę albo niedzielę na polowanie i upolował przy śmietniku pod biedrą w Markach, 283 kg pysznego dzika oraz kilka ślicznych małych białych zajączków +/- 17 kg wagi (zajączki to na polu za Markami by musiał chyba) 5) potem by pakował to na naczepkę i wiózł do schroniska 6) w schronisku Julka musiałaby się uśmiechnąć do zapatrzonego w nią Miłosza i Miłosz by jej piłą motorową pociął te świnki na kawałki 7) I Julka z tych kawałków + ślicznych małych białych zajączków, w wielkim kotle by gotowała codziennie karmę (1% zajączka 99% wieprzowinki) i karmiła tym biedne kundelki w schronisku. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 18:39 17 kg zajączka to nawet nie będzie 1%☹️ To nie będzie dobra karma👎 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nakarmi psa! 18.12.22, 18:59 można by zrobić tak jeszcze, że schroniska miałyby swoje łąki i na te łąki trafiałyby koniki uratowane z rzeźni przez Julki od koników i tam by polował pan Andrzej a mięso z koników jest zdrowe, i w ten sposób karma dla kundelków byłaby lepsiejsza i zdrowsza Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Nakarmi psa! 19.12.22, 17:00 😄 Mnie by najbardziej pasowała skrócona wersja tej procedury - niech pieski zjedzą myśliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 07:27 Dzwoni do wąsatego Janusza z koła łowieckiego (czy jak się to tam nazywa), a mówi do niego Andrzej? Czy ten Janudrzej (Andusz) to będzie pod przykrywką? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 07:36 Julka z humana ze schroniska wewnętrznie nienawidzi siebie i świata, a także tego co robi. Bo widzi, że życie jej piesków okupione jest życiem słodkich małych króliczków i innych słodkich zwierzątek mordowanych w rzeźniach po to, by przerobić je na karmę do schronisk. To powoduje u niej dysonans poznawczy i objawy borderline, a także ataki wyparcia, dzięki którym może przetrwać. Dlatego też, złośliwie misnejmuje pana Janusza, nazywając go zamiennie panem Andrzejem albo Januszem, a właściwie to podobno jest nawet pan Zdzisio. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 10:04 Misnejmune - co za chora suka, już jej nienawidzę. Mam nadzieję że Julka nadzieje się na strzelbę Pana Andrzeja❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 12:58 Mam nadzieję że Julka nadzieje się na strzelbę Pana Andrzeja zabrzmiał obleśnie i szowinistycznie, sama się nadziej na flintę pana Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 13:23 W sensie że nawinie, zboczucho. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Nakarmi psa! 19.12.22, 09:51 Za dzień może dwa przyjdzie Miłość jak Bóg da... Odpowiedz Link Zgłoś
fornittabanitta Re: Nakarmi psa! 19.12.22, 17:02 Kliknelam. Zalozylam w tym celu konto na olx, bo wczesniej usunelam z powodow ideologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarmi psa! 20.12.22, 15:51 Do domu wrócimy, w piecu napalimy, nakarmimy psa. Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,czterej_pancerni_i_pies,deszcze_niespokojne.html Odpowiedz Link Zgłoś