Dodaj do ulubionych

Zsuwające się kozaki

29.01.23, 21:12
Mam takie długie kozaki, nad kolano. Ale niestety są minimalnie za luzne i mi się zsuwają, tworząc piękne kozakowe falbanki na łydce 😀 Macie jakieś patenty?
Obserwuj wątek
    • shellyanna Re: Zsuwające się kozaki 29.01.23, 22:58
      Tak, niektóre maja wszyta taśmę silikonowa.
      I w opisach można znaleźć info o obwodzie. Teraz jest dużo butów uwzględniających obwód nogi.
      • youngagain Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 13:11
        Ale ja już je mam, nie chodzi mi by kupować nowe
    • taki-sobie-nick Re: Zsuwające się kozaki 29.01.23, 23:08
      Problem I swiata. Zwęzić. Następna proszę.
      • mava1 Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 07:42
        zapomniałaś dodać - zwęzic u szewca. Bo to moze nie być oczywiste, dla osób z problemami I świata.
      • 35wcieniu Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 08:14
        Napisała osoba latami tworząca cykliczne wątki o butach i tym że nie umie ich kupić. Oraz np. ich skracaniu. big_grin Albo przemalowywaniu złotych elementów bo przez lata poszukiwań nie udało się znaleźć takich bez złota. Weź, serio big_grin
        • ajaksiowa Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 08:25
          35wcieniu napisał(a):

> Napisała osoba latami tworząca cykliczne wątki o butach i tym że nie umie ich k
          > upić. Oraz np. ich skracaniu. big_grin Albo przemalowywaniu złotych elementów bo prze
          > z lata poszukiwań nie udało się znaleźć takich bez złota. Weź, serio
      • youngagain Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 13:12
        Gdzie się zwęża kozaki i ile to kosztuje?
        • mava1 Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 15:49
          >Gdzie się zwęża kozaki i ile to kosztuje?

uwaga! u szewca.
          Nie wiem ile kosztuje bo to moja matka notorycznie zwężała swoje kozaki.
    • chlodne_dlonie Re: Zsuwające się kozaki 30.01.23, 15:17
      Podciągnąć trza i do przodu, urrraaaa!!
    • youngagain Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 10:27
      No i znalazłam szewca który zwęża kozaki...150zl. one chyba niewiele więcej kosztowały...Wiem że ktoś pisał kiedyś o jakichś plastrach do biustu w kontekście zsuwajacych się kozaków - pomożecie?
    • woman_in_love Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 10:30
      utyj
      • youngagain Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 12:14
        Zajebista rada
    • dariamax Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 10:50
      W okresie poprzedniej mody na kozaki nad kolano miały one taki mankiet u góry ( jak to muszkieterki) i niekiedy zakładano pod ten mankiet gumkę żeby to się trzymało, potem ktoś wymyślił i sprzedawał takie płaskie sprężynki w kolorze butów zasada działania była podobna. Może w ten deseń.
    • hrabina_niczyja Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 12:17
      Taśmy samoprzylepne do butów. Kiedyś na alledrogo były. Albo taśmy do ubrań, w pasmanterii powinnaś dostać.
    • black_magic_women Re: Zsuwające się kozaki 03.02.23, 12:44
      Ja swoje sprzedałam. Innych patentów nie znalazłam 😞

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka