woman_in_love Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 19:04 Bardzo fajna. Właśnie zapowiedziała, że zrobi wam na złość i zrobi sobie przeszczep penisa: www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&v=960234802094267 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 21:58 Boże, tyle co moja córka. Nawet pół roku młodsza Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 12:52 Nie znam, na wszelki wypadek googlować nie będę, bo potem będzie mi się wszędzie wyświetlać, aż wyskoczy mi z lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 16:25 Słyszeliśmy? Serio? Bo ja to pierwsze słyszę w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 16:43 Nie moja bajka, pierwszy raz o niej czytam. Świat mój i rzeczonej Derpienski są tak odległe od siebie, że chyba na dwóch krańcach galaktyki. Na "Pudelka" nie wchodzę, kolorowych gazet nie kupuję. Więc nie znam. Ale tak, wierzę w to, że z każdego można zrobić "gwiazdę" (w sensie - osobę znaną i rozpoznawalną), wystarczy sporo kasy i dobry plan marketingowy. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. W muzyce było to np. Milly Vanilly czy kilka boys bandów, w modzie - Kardashianki, Siwiec, Godlewskie, w literaturze - Blanka Lipińska czy ostatnie odkrycie Empiku - ta młoda Weronika od Rodziny Monet. Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_h_j Re: Caroline Derpienski 09.05.23, 00:11 Proszę odróżniać eksperyment od ekskrementów. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 08:22 pralat_h_j napisał: > Proszę odróżniać eksperyment od ekskrementów. No sorry, ale cze eksperyment nie może dotyczyć tychże? Odpowiedz Link Zgłoś