szarmszejk123 25.05.23, 18:28 Prawda, że model? Zacznę go do kalendarzy z pieskami i na widokówki sprzedawać:p Istnieją agencje psich modeli?:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Pocztówka:p 25.05.23, 18:33 Nie kapitalizuj tej urody. Niech ozdabia świat za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pocztówka:p 25.05.23, 18:34 Wiesz, on żeby taki ładny był, to sporo kosztuje .. 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Pocztówka:p 25.05.23, 18:35 Oj tam ja wezmę ale z dodatkiem drugiego, futrzastego domownika. Może być w formie rozleniwionego kanapowca Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pocztówka:p 25.05.23, 18:37 Rozleniwionych kanapowcpw u mnie brak. Bo kot to latająca destrukcja raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Pocztówka:p 25.05.23, 18:38 Poza tym nie wszyscy celebryci dźwignęli ciężar sławy. Po co narażać na ryzyko ewidentnie szczęśliwego sierściucha? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pocztówka:p 25.05.23, 19:34 Racja, jeszcze w dragi i hazard popadnie:p Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Pocztówka:p 25.05.23, 19:31 Do całowania to cudo. Aż się prosi, no nie mów mi, że on nie mówi "daj buzi w nos!" Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pocztówka:p 25.05.23, 19:39 Nie, czeka na znak że może już sobie biec :p Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pocztówka:p 25.05.23, 20:27 A mój ma fotogeniczne koleżanki. Codziennie muszę im nowà fotkę pstryknàć 🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Pocztówka:p 26.05.23, 03:12 Te moje mają imiona właśnie po takiej młodej koziej parce. Po kozie i koziołku odchowanych razem ze źrebakiem. Kózki są mega fotogeniczne. Z tych dwojga śpiących psich dwulatków tylko jeden się do psiej agencji modeli nadaje. Mogłabym też je wypożyczać indywidualnym klientom na godziny: mają pożądane przez niektórych psie cechy. Podoba mi się podejście: "Nie kapitalizuj tej urody. Niech ozdabia świat za darmo". Większy z psów jest obecnie nonstop na kropelkach. I zdecydowanie woli nie za darmo głowę nadstawiać. Jak zapominamy o przysmakach - kradnie sobie (w nagrodę po kroplach) najnowszego pluszaka, który na razie nie jest jego. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Pocztówka:p 26.05.23, 12:38 Pokaż tego psa bliżej! Jaki wielki 😳😳😳 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Pocztówka:p 27.05.23, 03:32 Zrobię foty to pokażę . Na razie jestem wykończona po Dniu Matki. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Pocztówka:p 27.05.23, 23:08 W naturze jest większy i ładniejszy i ma mega pozytywny uśmiechnięty (złodziejski też) charakter. Pozować nie lubi, aktywny ruchliwy i jeszcze młody jest, więc foty są jakie są. Zaburzają jego proporcje. Świeżo też koleżanka dzieciora wycięła mu kołtuny i inne cosie ostatnio toteż jest dziwnie przystrzyżony. To rude to siostrzyczka i jeszcze nasz 16 letni seniorek. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Pocztówka:p 27.05.23, 23:23 Moja dniomatkowa kózka. I czarna owieczka. Nie mają takiego pięknego zielonego pastwiska. I rudy głodny gołąb poczęstowany moją kanapką i lepsiejszym rożkiem od lodów. Niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Pocztówka:p 26.05.23, 12:59 Brzydal....❤️ Wycałowałabym te mordkę i obsypała chrupkami. Odpowiedz Link Zgłoś