Dodaj do ulubionych

40+ w internecie

11.10.23, 11:08
Czy znacie jakieś babki 40 + publikujące w internecie? Chodzi mi o szeroko pojęty lajfstajl. Musze zajść czymś nienachalnym mózg. Brakuje mi zwykłych nie kreujących się na perfekcjonistki kobiet a YT zalany jest dwudziestolatkami które inspirują się kardashiankami, tony makijażu operacje i super stylizacje choćby do sklepu albo trzydziestolatkami które rozkładają pawie ogony, idealne makijaże, stylizacjie, zabiegi i operacje by tylko wyglądać białe wnętrza. Trafiłam ostatnio na ta panią z pierwszej edycji Big Brothera Karolinę Gulczas a jak myślisz. Dziś jest po 40 stce prowadzi właśnie taki nieperfekcyjny dom i życie w Manchesterze. Jestem zmęczona tymi kreacjami na idealne i chętnie zobaczę coś zwykłego. Trafiliście może na takie treści i możecie coś podesłać?
Obserwuj wątek
    • geez_louise Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:12
      Poka tę Karolinę, pamietam z tego BB, że miała fajnie urządzony dom rodzinny (jak na tamte czasy)
      • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:16
        Znajdź ja na YT i Instagramie, poza zdjęciami które są pod instagram wrzuca również filmy, nie ma tam idealnie nakładanych mejkapow w białych wnętrzach jest malowanie mebli, remonty tanim kosztem i plamy na kanapie.
      • taniax Re: 40+ w internecie 11.10.23, 14:38
        Ona się też dobrze ubierała jak na tamte czasy.
        W latach 00 reprezentowała styl modnej 20latki.
        Dziś ta moda się zestarzała, inna estetyka jest na czasie.
        Jak wracaja moda z lat 90tych to jednak w grungowym wydaniu, a ona jakby została w tym 2001 roku.
        Nosi 501, używa maxfactora. Mam identyczną koleżankę też jest z tego rocznika i też została wizualnie w latach 2000, może to że mieszka w UK ma znaczenie. Gdyby żyła w Polsce to pewnie wyglądałaby inaczej bo u nas kobiety wolą wyglądać na czasie, śledzą trendy i kopiują je na bierząco w każdym wieku.
        • 18lipcowa3 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 21:22
          Ale teraz mi przypominałas..
          Max factor lasting performance...to był hit
    • gryzelda71 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:20
      Ona Pachniewicz miała na nazwisko nie Gulczas.
      • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:22
        No tak ale jak napiszesz -Gulczas a jak myślisz -to większość ludzi skojarzy o kim mowa.
    • geez_louise Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:29
      Jakoś ostatnio katuję się tymi idealnymi. Wnętrza oglądam Studio McGee i ciuchy Lina Noory. Ale tych kardaszianowych kukieł wsypujących płatki śniadaniowe do złotych pojemników w białych kuchniach tez nie lubię.
    • ggrr.ruu Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:31
      Szukaj ematekbig_grin
    • shellyanna Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:33
      Tez chętnie pooglądam. Brakuje mi inspiracji
    • krwawy.lolo Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:34
      Czy mogłabyś wyjaśnić, po co?! Masz zamiar naśladować jakiś internetowy byt? Ubierać się i żreć podobnie? Pambuk! Po co?
    • sueellen Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:37
      Nie znam i nie pomogę. Szukam jednak fajnego vloga na YouTube na temat sprzątania i organizacji przestrzeni. Może być o składaniu majtek w kosteczkę 😉 najlepiej bez gadania ( silent vlog) ktoś coś? I drugi o pracach w ogrodzie podzielony na miesiące ( co robić w jakiej porze roku) najlepiej w klimacie umiarkowanym łagodnym (odpowiednik polskiego pomorza)
    • gryzelda71 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:38
      Coz jak już coś ogladam to lubie właśnie idealne wnętrza. Zwykle i do życia mam u siebie i znajomych.
      • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 11.10.23, 11:46
        Najwiecej treści które się przebijają i łatwo je znaleść ta są zoperowane poprzerabiane dwudziestoparolatki które dzięki tym zasięgom dorobiły się juz pieniędzy wiec żyją jak celebrytki a aspirują do tych zza oceanu. Ja nie daje rady tego oglądać.
    • ayanna Re: 40+ w internecie 11.10.23, 18:56
      Na insta ( ale są też na YT): Beata mod (lifestyle), Slow down in style (moda)
      • natalyaxx Re: 40+ w internecie 12.10.23, 09:38
        Beata to typowa żona ze Stepford, jesteśmy z tego samego miasta, dziewczyna bardzo sztywna i bezbarwna jeśli chodzi o osobowość.
        • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 12.10.23, 11:06
          Kolejna pani idealna staranne makijaże i białe wnętrza, to jest to czego nie chce oglądać, kolejny klon. Oglądam ta szusz1313 ale tam się coś wydarzyło złego, jest ewidentny kryzys psychiczny wiec pani żyje w chaosie. Nie ma zwykłych nieidealnych kobiet w średnim wieku na YT???
          • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 12.10.23, 11:13
            Znalazłam wczoraj panią 40+ i jej męża programistę są ogólnie spoko nie udają na sile idealnych nie musza i tak czuć pieniądz, budują dom w Hiszpanii za 17 milionów euro.Może być ale nie do końca tego szukam.
    • bistian Re: 40+ w internecie 11.10.23, 20:29
      Może sama załóż swój kanał? Popatrz na kanał pana Romana? "Romek Zaklinacz Byków" ponad 100 tys. subskrybentów w cztery miesiące. Jest potencjał. Warto w siebie wierzyć. wink
    • raphidophora_tetrasperma Re: 40+ w internecie 12.10.23, 01:08
      Jak się starzeć bez godności. Genialne!
    • alex_vause35 Re: 40+ w internecie 12.10.23, 11:27
      Fiolka Najdenowicz, nie lajfstajl, ale codzienne życie, bardzo fajna kobieta, no i wciąż pamiętam Kochaj nie zabijaj albo Je mi podaj 😉
      • kariwitch00 Re: 40+ w internecie 12.10.23, 11:43
        Pamietam Fiolkę z lat dziewięćdziesiątych, widzę ze mieszka w UK i rzeczywiście normalniej u niej. Zauważyłam ze za granica jakoś luźniej i normalniej zyja rodaczki i wszystkie te babki z UK ale Polki w Polsce to jest w większości wyścig która bardziej idealna w młodszym pokoleniu kardashians w starszym żony ze Stanford. Nie mogę znaleść nic innego.
        • alex_vause35 Re: 40+ w internecie 12.10.23, 12:09
          Nic nie doradzę, Fiolkę wyszukałam kiedyś, bo mam do niej dużo sympatii.
          Z "życia" lubię też quingable - Life in a van, ale to już zupełnie inna tematyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka