daniela34 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 15:09 Piątku ciąg dalszy 1) spędziłam 4 godziny na rozprawie o znęcanie. Kurs "jak policja nie powinna postępować z podejrzanymi o przemoc domową 1.0." 2) spędziłam godzinę na poczcie 3) zadzwonili do mnie z sądu, że spada mi wtorkowa rozprawa z powodu choroby sędziego. Fajnie, że spada. Szkoda, że prawie całą środę w gorącym okresie swiatecznym wykorzystałam na przygotowanie siebie i klienta do tej sprawy (2 godziny w tę, 2 godziny w ZK, 2 godziny z powrotem). No nic, za to we wtorek popracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 15:21 usiłuję zrobić książkę pod choinkę dla rodziny. ja - tekst, synulek - ilustracje, mąż - zdjęcia, oraz zapewne komentarze z gatunku, że to durny pomysł. książka będzie o historii sarenkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 15:29 stephanie.plum napisała: > usiłuję zrobić książkę pod choinkę dla rodziny. > ja - tekst, synulek - ilustracje, mąż - zdjęcia, oraz zapewne komentarze z gat > unku, że to durny pomysł. Trzeba jeszcze wydrukować i oprawić. I w jakiś sposób sprawić, żeby rodzina przeczytała to dzieło Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 17:38 to będzie robota chałupnicza, od czego jest skaner. co zaś do czytania, to już poza moim zakresem obowiązków... Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 15:27 Jarmarków czas. Idziemy na 18.00 na pochód Krampusów. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 15:42 Właśnie wstałam, piję kawę w nowym kubeczku, słońce już jest 🙂. Potem jadę na poszukiwanie garnka le creuset, co to emamy go lubią, bo stary właśnie sobie zażyczył na gwiazdkę, chociaż wcześniej mówił, że nic nie chce, więc kupiłam mu kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
wisma_atria Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 16:38 Miałam udany dzień, wcześniej kawa u rodziców, siłownia z robieniem PR set, potem na obiad był cheeseburger i smaczne ciastko. Teraz jestem w tramwaju do saunarium a potem idę do Lidla co dla mnie, nie mieszkające w Europie, jest dużą atrakcją. Akt zakupu mieszkania we Wrocławiu umówiony na czwartek i już sobie zarezerwowałam hotel. Mogę zacząć planować powrót do siebie i do słońca po nowym roku. Jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 17:07 majenkirr napisała: > Frytki fryteczki 😢 > uwielbiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 19:22 I jeszcze na koniec piątku - zakwas na barszcz wigilijny Odpowiedz Link Zgłoś
nat007 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 19:56 Nic miłego. Jestem chora mam okropny kaszel i zapalenie pęcherza😬 i chorą 2 dzieci w domu. I jestem z nimi sama przez kilka dni. Oszaleję🙄🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 20:38 To sle moce zebys przetrwala. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 20:44 Co znaczy ten znaczek przy windzie? Ktoś to rozumie? Plus ciut słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 20:58 Zakaz jeżdżenia windą kobiety w spódniczce z mężczyzną w spodniach? Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 21:09 Wszy przyniosla moja corka ze szkoly, straszne to bylo do wyplenienia z dlugich gestych wlosow. Szampon nie wystarczyl, jaja wypalalam prostownica. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 22:06 w tym tygodniu bylam uczestniczka konferencji. przedwczoraj mnie poproszono, zeby na wczoraj przygotowac wystapienie (ktos zaniemogl, zgodzilam sie), dzisiaj sie relaksuje 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 22:53 Dzieci nadal chorują ale ja nabrałam troszkę optymizmu. Wyszło słonko pierwszy raz od kilku tygodni i to troszkę pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Wątek na piątek 🌼 15.12.23, 23:52 My ubieraliśmy choinkę. Dostałam też info zwrotne od onkologa, żebym się nie martwiła, bo zmiany u mojej mamy w 90% nie są nowotworowe. Ale i tak czekam czwartku jak zbawienia, bo ma wizytę u pulmonologa. A jeszcze bardziej czekam stycznia kiedy będzie już TK i opis. Powoli też się pakujemy, bo święta w tym roku u mojej rodzicielki, więc i w przygotowaniach musimy pomóc. Teściowa wyjeżdża do swojej matki, z którą nienajlepiej, więc w tym roku świat u nas nie robimy. Mamy tyle bambetli, że nie wiem jak się pomieścimy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 09:32 Pytanie na sobotę: jak uwolnić spętany mózg? Ja na wakacjach, a mózg w kieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 09:58 Modlitwą, Ziuciu. Zmów koronkę i od razu się lepiej poczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 10:44 To już jest jakaś modlitwa do koronawirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 12:53 Kiedyś czytałem, że Macierewicz lubi odmawiać. To było chyba jeszcze przed wybuchem epidemii. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 20:30 Próbowałam jointa ze trzy razy w życiu - nie weszło, nie umiem, nie mój stajl (a za granicą nawet nie wiem jak miałabym zdobyć). Na HBO oglądałam za to serial Enlightened (przetłumaczyli tytuł na "iluminacja" 🤦♀️) - trochę był głupi, trochę humorystyczny, ale w sumie to niezły i oddaje 1/10 mojego stanu ducha - czyli jakby medytacja Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na piątek 🌼 16.12.23, 15:20 Sobotnie szlajanie. Bardzo mi się podoba ta część Niemiec.b Odpowiedz Link Zgłoś
nat007 Re: Wątek na piątek 🌼 17.12.23, 09:14 A moge zapytać jak twoja mama? Bo coś pisałaś o klopotach. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Wątek na piątek 🌼 17.12.23, 13:23 U mnie super , pogoda pieka, aż za gorąco. . Pierwsze narty w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Wątek na piątek 🌼 17.12.23, 21:31 Gdzie to? Bardzo oryginalne budowle. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wątek na piątek 🌼 17.12.23, 18:23 wieczorny spacer, liczenie kaczek, po śniegu ani śladu, a dopiero co była prawdziwa zima. Odpowiedz Link Zgłoś