Dodaj do ulubionych

Spóźniony prezent

19.12.23, 07:44
Zamówiłam prezent w tamtym tygodniu dla syna lat 10, a wczoraj zobaczyłam, że mają jakiś długi czas wysyłki. Co robić? Kupić coś innego? Przecież nie może zostać bez prezentu.
Obserwuj wątek
    • kocynder Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 07:49
      Kupiłabym coś fajnego "mniejszego", z informacją dla syna, że prezent "właściwy" idzie i dostanie jak dotrze. Dziesięciolatek to jeszcze dziecko (stąd mały prezent w same urodziny), ale już na tyle duże, że pewne rzeczy rozumie. smile
      • login.na.raz Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 08:22
        Też bym tak zrobiła. Może dodatkowo wydrukowałabym zamówienie (albo obrazek z zamówiona rzeczą) i dała razem z tym drobiazgiem, żeby prezent z zamówienia był już taki bardziej realny, że już zaraz będzie, już jest zamówiony, będzie częścią prezentu urodzinowego, masz to na piśmie wink
        • kira_03 Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 16:24
          Skąd się Wam wzięły te urodziny? Przecież to prezent pod choinkę?
    • butch_cassidy Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 08:02
      A kiedy następna okazja? Może kupić drugi stacjonarnie, a ten przetrzymać, gdy już dojdzie?
    • gryzelda71 Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 08:17
      Kupić coś innego. Tamten wykorzystać na inną okazję, albo zwrócić, albo zrezygnować jam można.
    • 35wcieniu Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 08:25
      Kupić to samo gdzieś gdzie jest szybsza wysyłka, a z tamtego zrezygnować.
    • wunder-gaffe Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 09:59
      wiosennedni5 napisała:
      > Zamówiłam prezent w tamtym tygodniu dla syna lat 10, a wczoraj zobaczyłam, że m
      > ają jakiś długi czas wysyłki. Co robić?

Powiedzieć synowi że nie sprawdziłaś przed zamówieniem prezentu terminu jego dostawy. Syn się uśmieje i będzie wesoło.
    • ichi51e Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 10:08
      Kupić inny ten zatrzymać na później bądź zrezygnowac
    • pepsi.only Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 10:15
      Kupić coś innego.
      A ten zamówiony- jak już w końcu dotrze - albo oddać, albo zostawić na kolejną okazję /urodziny, czy dzień dziecka, czy co tam macie po kolei/
      • wiosennedni5 Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 16:38
        Jeszcze tak trafiłam, że okazało się że ta firma to oszuści. W necie opinie, że nie wysyłają zamówień 😔
        • wunder-gaffe Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 16:41
          wiosennedni5 napisała:
          > Jeszcze tak trafiłam, że okazało się że ta firma to oszuści. W necie opinie, że
          > nie wysyłają zamówień 😔

Dlatego ja jak coś zamawiam, to zawsze za pobraniem.
    • mamkotanagoracymdachu Re: Spóźniony prezent 19.12.23, 16:40
      Syn miał dostać tylko jeden prezent? Jeśli tak, to zdecydowanie zamówiłabym coś innego albo to samo u innego sprzedawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka