sueellen 18.05.24, 18:40 Kto używa? Hit czy kit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.amy.farrah.fowler Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 18:51 Naoglądałaś się Farmy Clarksona? Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 19:04 A czemu do kawy? Zepsuje smak kawy przecież. Jem "steki" z soplówki, a właściwie jadam, bo rzadko. Zastanawiam się nad próbą własnej uprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 20:46 Nie miałam pojęcia,że takie coś jest i kawę się z tym pije...ja "oryginalnie" poranną kawę z imbirem lub cynamonem a tu taki dziwoląg🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 21:04 Nie słyszałaś bo urodziłaś się dwa milenia temu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 21:07 abecadlowa1 napisała: > A czemu do kawy? Zepsuje smak kawy przecież. > Jem "steki" z soplówki, a właściwie jadam, bo rzadko. Zastanawiam się nad próbą > własnej uprawy. Chyba chodzi o to by spożywać w małych ilościach ale codziennie i to rano bo ma za zadanie dobrze wpływać na koncentrację . Nie wszyscy piją szejki z rana a do czego dodawać co rano grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Lions mane do kawy 18.05.24, 22:08 Kordyceps do owsianki dosypuję. Kupuję kawę dla jej walorów smakowych, szkoda mi było zagrzybiać kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Lions mane do kawy 19.05.24, 09:09 akurat czytalam o lion's mane kilka dni temu i juz ktorys raz obilo mi sie o uszy ale sama nie wiem ... wiele osob to bierze ale trudno mi powiedziec czy przynosi efekty. Obecnie zastanawiam sie bardziej nad kupnem adaptogena - Rozanca Gorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Lions mane do kawy 19.05.24, 09:09 bo moje zdrowie psychiczne podupada a nie chce brac lekow Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Lions mane do kawy 19.05.24, 09:15 Na lekkie podupadnięcie ok, na mocniejsze już nie bardzo. pantabletka.pl/rhodiola-rozeniec-gorski-dzialanie-wlasciwosci-opinia/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Lions mane do kawy 19.05.24, 09:27 dzieki marta.graca za link do pana tabletki na razie lekkie obnizenie nastroju ale trwa juz dosc dlugo wiec musze zaczac dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Lions mane do kawy 19.05.24, 10:04 Polecam tego rożeńca, koleżanki mi też przekazały, że dobra jest ashwaganda. Odpowiedz Link Zgłoś