Dodaj do ulubionych

Kocia wredota

13.06.24, 22:20
Pokłóciłyśmy się rano trochę,bo koniecznie chciała wyjść i robić poranną eksplorację korytarza a ja się bardzo spieszylam,więc lekkim nakierowaniem nogą dałam do zrozumienia,że nic z tego. Podniosła na mnie łapę i zahyczala,ale zamknęłam za sobą drzwi,więc została w środku z planem zemsty.
Zemsta objęła wyciągnięcie wszystkich,co do jednego goździkow z wazonu,stojącego na środku stołu,rozwlóczenie ich po obrusie i staranne przydeptane prawie wszystkich łapami.Obstawiam ,że miała w planie wywalić wazon,ale był za ciężki ( taka krysztalowa ,pękata kula).
A teraz leży niewiniątko.
Obserwuj wątek
    • suki-z-godzin Re: Kocia wredota 13.06.24, 22:57
      znaczy się, tortitude wjechało na pełnej 😂
    • heca7 Re: Kocia wredota 13.06.24, 23:09
      Niewiniątko?! Ta mina świadczy o czymś zupełnie innym suspicious
      • straszliwywypadek Re: Kocia wredota 14.06.24, 08:30
        heca7 napisała:
        > Niewiniątko?! Ta mina świadczy o czymś zupełnie innym suspicious
        >

No właśnie.

Niewiniątko wygląda tak.
        https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/98/2b/666af7803c6aa_o_large.jpg
        gazetakrakowska.pl/niezwykla-historia-kotka-taxi-z-krakowa-gdzie-on-tam-pobiegl/ar/c1-18604811
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Kocia wredota 14.06.24, 08:43
          Nie, to nie jest niewiniątko, to jest jedno wielkie przerażenie.
        • anilorak174 Re: Kocia wredota 14.06.24, 10:07
          To strach.
    • bei Re: Kocia wredota 14.06.24, 07:35
      Zadziorna minka 😈
    • anilorak174 Re: Kocia wredota 14.06.24, 08:07
      Ja zauważyłam, że jak pogonię moją od psocenia (na przykład pogonię ze stołu, albo od drapania tapety) to idzie wykopywać ziemię z doniczek na balkonie.
    • madame_edith Re: Kocia wredota 14.06.24, 08:13
      Ja mam jakiegoś mega grzecznego kota, jedynie jej grzechy to drapanie mebli, wiec mam wszystko welurowe lub skórzane, takie jej nie interesują.
      Za to piesio jak jest niezadowolony i uważa, że został skrzywdzony to zawsze a to komuś buty ukradnie, a to coś rozwlecze po domu, a to w łóżkach kopie. Jak zostaje w domu, a uważa, że powinien był ze mną jechać to zawsze jakaś niespodzianka czeka po powrocie 😄
      • anilorak174 Re: Kocia wredota 14.06.24, 09:38
        Ja mam jednego grzecznego kota, nic nie psoci, jest chodzącym ideałem. Za to kotka już w schroniskowych papierach miała wpisane, że psoci i pracownicy schroniska ostrzegali też wyraźnie, że rozrabia. Ale przekochana jest.
    • szare_kolory Re: Kocia wredota 14.06.24, 08:13
      Nie wiem czego oczekujesz. Bardzo obraziłaś kotę. Bardzo. I jeszcze teraz jesteś zdziwiona. Sama jesteś sobie winna. Teraz raczej dobrze pomyśl jak możesz się wykupić i co możesz zrobić, żeby choć trochę swoje winy zmazać. Choć trochę, bo przecież całkiem się nie da smile
      Kocie charakterki są wspaniałe smile A Twoja kotka piękna.
    • babcia47 Re: Kocia wredota 14.06.24, 09:36
      Trzeba było się nie zaczynać!!
      • szare_kolory Re: Kocia wredota 14.06.24, 12:45
        O to, to. Bardzo dobrze napisane. Od razu wiadomo, że Cię koty wychowały big_grin
        • babcia47 Re: Kocia wredota 14.06.24, 21:23
          Lata tresury a ja się opierałam
    • pani_libusza Re: Kocia wredota 14.06.24, 11:19
      Przeproś kotkę.
    • katecat1 Re: Kocia wredota 14.06.24, 12:56
      A może to nie zemsta tylko plan był taki, że kota będzie udawać nieżywą, już na katafalku i kwiatach, żeby ci się żal zrobiło i żebyś przemyślała swoje zachowanie. Tylko za długo nie wracalaś i przypadkiem biedne, zmęczone stworzenie zasnęło gdzie indziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka