Dodaj do ulubionych

Rolnik szuka żony 2024

30.09.24, 08:47
Szukałam bieżącego wątku, ale chyba nie ma. Zaczęłam od 3 odcinka i w mojej opini generalnie słabo.
Cieszę się, że starszą rolniczka pogoniła chłopa, który był tam przypadkiem/za karę. Pan zza granicy trż słabo, chyba na wsi nie osiądzie.
Czy w młodszej rolnicze ktoś poza mną dostrzega nieszczerość?
A najbardziej wkurzyły mnie 2 piękne żmije obrabiające dudę rozwódce, której zaczęłam kibicować. Kandydat powinien te żmije pogonić, a nie zapraszać do domu.
Obserwuj wątek
    • renia266 Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 11:26
      A mi się pogoniony pan od starszej rolniczki podobał. Przynajmniej szczery i bezpśredni.
      • zajonc_w Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 11:32
        Ale chyba niezainteresowany w ogóle (przyznaję się, że przewijałam odcinek, może coś pominęłam)
      • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:23
        Fatalnie sobie rolniczka wybrała tyvh panów. Z pana Sikalafą przynajmniej rozrywka była.
        Pozostałym dwóm źle z oczu patrzy (w moim odczuciu).
        • zajonc_w Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:51
          A dostała więcej listów? Ja myślałam, że tylko 3 się zglosilo
          • dni_minione Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:53
            Zgłosiło się więcej i więcej wybrała na randki, ale tylko tych trzech dojechało. Marta zapytała ją, czy jej przykro z tego powodu.
            • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:59
              A to mi umknęło.
      • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:18
        I nie pamiętał jak ona ma na imię silakalafą

A ten z tureckimi zębami ciągle gada o podróżach z rolniczką na jej emeryturze. Niech go ktoś uswiadomi, że rolnicza emerytura to jakieś 1500. No chyba, że ma gest i będzie jej fundował, a może liczy, że sporo naodkladala 🤔
    • czcigodnystarzec Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 13:03
      Fascynujące jest to, że istnieją ludzie fascynujący się tym programem.
      • zajonc_w Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 13:09
        O alfo i omego, musisz dopierdzielać się w każdym wątku?
        Fascynujace jest to, że istnieją ludzie, którzy nie mając nic do powiedzenia próbują o tym oznajmiać całemu światu
      • moadek Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 13:28
        miedzy facynowaniem a komentowaniem jest spora różnica, skoro jednak tak odrzuca Cię ta produkcja co robisz w watku o niej, uzurpujesz sobie prawo by dyktowac innym o czym mają rozmawiać?
        • czcigodnystarzec Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 14:54
          moadek napisała:
          > miedzy facynowaniem a komentowaniem jest spora różnica,

Autorka nie komentuje a fascynuje się.
          fascynacja «silne zainteresowanie się czymś lub kimś»
      • malaperspektywa Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 15:44
        A ja tam dołączam do klubu zafascynowanych i dokładam do tego "ślub od pierwszego wejrzenia". Z sezonu na sezon coraz mniej ciekawe pary, ale i tak mnie fascynuje.
      • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:24
        Fascynujące jest rownież to, co stary chłop robi na babskim forum :Ð
      • dni_minione Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:54
        Rolnika i Śluby ogląda się dla dram smile
        • is-laura Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 19:49
          I Sanatorium miłości
    • towarzyszka_leila Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 13:40
      Ten program był rewelacyjny tylko w 1 edycji- autentyczny, uroczy i śmieszny. Potem już tylko równia pochyła.
    • eva_evka Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:28
      Obejrzałam na razie pierwszy odcinek, wczorajszego tylko końcówkę. Jeszcze nie jestem w temacie
    • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 16:46
      3 odcinki a już za nami 2 skandale. Nieźle, nieźle...
      • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 19:35
        Jestem na trzecim odcinku, przegapiłam skandale 😒 co masz na myśli?
        • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:07
          Internauci wysledzili, że jedna z kandydatek jest córą Koryntu i ma stosowny profil w necie do prowadzenia tejże dzialalnosci (wiecej szczegolow na wykopie), a co do drugiej - padaly sugestie, że nie powiedziała rolnikowi o posiadanym dziecku (okazało sie, ze chodzi o 7-letni związek malzenski).
          • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:10
            To drugie widziałam. I te larwy pozostałe I rolnik przejęci rozwodem przed latami jakby się z 19 wieku urwali. To było dziwne.
            Idę na wykop!
            • yenna_m Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:43
              Idź, hasztag jest smakowity smile
            • laluna82 Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 22:11
              karyna-z-radzymina napisała:

> To drugie widziałam. I te larwy pozostałe I rolnik przejęci rozwodem przed lata
              One żeczywiście jak larwy ale on miał prawo czuć się lekko oszukany.
              Jak zapytał, czy chciała to ukryc, to mogła powiedzieć wprost, że nie ale zwyczajnie stchórzyła. Myślę że lepiej by przyjął taką szczerość.
              • laluna82 Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 22:12
                RZeczywiście !
    • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:31
      Ta panienka mnie tak strasznie wnerwia! Co za irytująca bzdziągwa. Taka rozesmiana, niby pozytywna a żmija soczysta. Przypomina mi te aktorke-polityczke, która miała dramaty z mezem, też aktorem. Dominika costam, costam. Usmiechnieta i pyerd.....ta.
      Najbardziej kwiczalam z klasycznego "instagram vs rzeczywistosc"
      • dni_minione Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:38
        Ładna na żywo i bardzo hojnie obdarzona. One wszystkie tam się bez sensu nakręcały i plotkowały, ale fakt, ta się czuje bardzo pewnie.
        • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:49
          Na żywo wygląda jak bazarowa fladra
          • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 20:49
            Albo inna ryba, ta głębinowa, z przerośnięta dolną szczęką
            • dni_minione Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 21:12
              Mnie się podobała, rolnikowi też.
              • karyna-z-radzymina Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 21:32
                A mnie nie! 😡
      • ewka.n Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 21:29
        karyna-z-radzymina napisała:

> Najbardziej kwiczalam z klasycznego "instagram vs rzeczywistosc"

Przypomniałaś mi klasyczny już fragment "No miałam dłuższe włosy." smile
        www.youtube.com/watch?v=MDzbp7pfESc
      • laluna82 Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 22:08
        Nieciekawa.
        okropny zgryz, nadwaga, zawistna.
        za 10 lat będzie źle.
      • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:20
        Figurska Chorosińska 😄
    • koko8 Re: Rolnik szuka żony 2024 30.09.24, 21:40
      zajonc_w napisała:

> Czy w młodszej rolnicze ktoś poza mną dostrzega nieszczerość?
      >
      Mnie się z kolei ona bardzo podoba, zarówno z wyglądu i jak i dotychczasowego zachowania. Bardzo ladnie i logicznie się wypowiada. Natomiast jej wybory uświadomiły mi dobitnie, jak bardzo różne są ludzkie gusta. 🤭
      • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:22
        W zielonym sweterku jakiś pajac, ten ostatni co przyjechał to istny Szczena z chłopaków do wzięcia. Sensowny wydał mi się tylko ten co za dzieciaka w domu uprawy prowadził
    • eva_evka Re: Rolnik szuka żony 2024 06.10.24, 21:16
      Za chwilę nowy odcinek smile
      • zosia_1 Re: Rolnik szuka żony 2024 06.10.24, 23:07
        To vo jest fla mnie widoczne, to to, że mężczyźni wola ciche i uległe dziewczyny. Jak któraś się interesowała i chciała rozmawiać o uprawach, to aż po uszach biło, że Pan niezadowolony. Bo ci mężczyźni to raczej służby potulnej szukają. I ta awantura o ręcznik zaraz po przyjeździe. I co facetowi po tym pięknym domu jak jest przemocowy? I to pytanie do wierzącej dziewczyny czy zamieszka z nim bez ślubu, bo się muzą poznać. Lubię oglądać " Rolnika...." jednakże ci ludzie nawet nie hamują się że swoją tokksycznoscià i przemocowością. Nie dziwne, że są sami
        • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:23
          Tak, ten którego opisujesz mocno traci przy Poznaniu, jakiś despota, pedant i trochę chyba nudziarz, jakiś spowolniony w rozmowie
          • tanebo001 Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:57
            A przy Rzeszowie co traci?
          • eva_evka Re: Rolnik szuka żony 2024 07.10.24, 18:57
            Nlw wizytówce taki miły i poszukujący miłości. A wystarczył tylko rzucony ręcznik i wyszło szydlo z worka smile
            • taki-sobie-nick Re: Rolnik szuka żony 2024 18.11.24, 19:50
              eva_evka napisał(a):

> Nlw wizytówce taki miły i poszukujący miłości. A wystarczył tylko rzucony ręczn
              > ik i wyszło szydlo z worka smile

Ależ on szuka miłości, tylko na swoich warunkach. Dlatego istotne jest samopoznanie.
    • pani_pelagia78 Re: Rolnik szuka żony 2024 18.11.24, 09:24
      Nie dość uważnie śledziłam tegoroczne historię, a zatem prośba do was - czy ktoś ogladajacy może mi nakreślić, o co chodzi? W zeszłym odcinku wszystko cacy, same zgodne pary a w tym? Czy tylko ja mam przeczucie, że w żadnej z par nie pyknie na dłużej?

- zblazowany+Kasia - strasznie się ogląda parę, w której nie ma ani iskierki namietności z jego strony. Pan zachowuje się, jakby zrobił casting na praczko-sprzataczko-poslugaczkę, pani się łudzi
      -pani głośna + udawacz - skończyła się przygoda, pan dobrze wie, w co gra pani, więc znika
      -pani z aparatem - niby zakochani, ale coś czuję, że jedno zniknie i to nie będzie pani (zakochana).Sorry, ale to nie to - tak jakoś to leciało
      -pan młody okrąglutki pasuje do zdystansowanej Ani jak pieść do nosa. Dopóki Ania dystansuje, to go kręci, ale też nie za dlugo
      -pan młody + długowłosa- niby ok, ale coś tam mocno nie halo. Wybierał głosem rozsądku, więc też padnie

Mylę się i jestem już zgorzkniała na starość?
      • dni_minione Re: Rolnik szuka żony 2024 18.11.24, 12:11
        Tu nie bardzo jest co tłumaczyć, dobrze to opisałaś. Ale myślę, że ten od jabłek i Ania oraz ten od papryki i Dominika mają szanse, przede wszystkim z powodu dobrej pozycji materialnej panów. Te dziewczyny napisały listy i zdecydowały się pokazać całej Polsce, jak konkurują z innymi kobietami, bo zobaczyły dla siebie szansę na miłe życie przy tych chłopach, na tych gospodarkach. Obie są ładne, miłe, wydają się też mądre i poukładane, więc jeśli dobrze to rozegrają, to już zostaną. Myślę, że paprykarz jest za mamejowaty, żeby coś odwalić i szukać teraz nowych bab przez fejsbooka. Jabłkarz już prędzej, ale byłby idiotą, bo Ania trafiła mu się jak ślepej kurze. (może jestem nieobiektywna, bo Ania mi się bardzo, bardzo podoba, to mój ideał kobiety).
      • eliksir_czarodziejski Re: Rolnik szuka żony 2024 19.11.24, 08:09
        Niby do rzeczy to co piszesz, ale rolnik potrafil mnie juz nie raz zaskoczyc. Np myslalam ze jakas para nie bedzie razem po programie, ze to nie wypali a okazywalo sie ze byl slub albo chociaz wspolne dziecko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka