wiosennedni5 02.11.24, 20:39 Co wy na to żeby stworzyć taki wątek, w którym dajemy zdjęcia swoich sylwetek, a emamy zgadują ile lat ma ta osoba i czy ćwiczy ? Wątek rozrywkowy😁 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis1121 Re: Sylwetki 02.11.24, 21:42 10 i 5 miesięcy 😅 jakby ktoś chciał znać tajniki młodego wyglądu Tess, to prowadzi po prostu higieniczne życie. Dużo snu, wolne spacery i chrupki do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sylwetki 02.11.24, 21:13 Chyba jednak nie W każdym razie chętnych nie widzę JEdnak skoro wątek rozrywkowy, to bez zdjęć: jestem gówniarą i oznajmiam, że przytyłam, co widać to po sylwetce zwłaszcza, że ostatnio nie ćwiczę, i zaraz z M będzie rozmiar XL ALE moja twarz wygląda dużo, dużo lepiej, i to piszę serio, dlatego odchudzać się nie będę, i xuj. I będę teraz napawać się widokiem gładszej buzi, niezapadniętymi policzkami, i relatywnie mniejszymi zmarszczkami. Tak, dziś przechodziłam obok lustra i : Ojej, czy to ja, czy to jakieś młodsze lustro ?! (parafrazując Joannę Kołaczkowską ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Sylwetki 02.11.24, 21:35 Tak , to jest wybór w pewnym wieku, twarz czy tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sylwetki 02.11.24, 21:42 Jeszcze nie zwariowałam. A twoja fotka gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sylwetki 02.11.24, 21:53 Proszę bardzo. Sylwetka w całości. Z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sylwetki 03.11.24, 22:48 Jak widać - mam sporo na głowie. To bardzo postarza 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Sylwetki 02.11.24, 21:59 Typ figury: kolumna xD Z opisu nie wszystko się zgadza, no ale przecież ewidentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Sylwetki 02.11.24, 22:04 Sylwetka? Proszzzz: nikczemny wzrost, okrągłe plecy, ręce z pelikanami, wystające brzucho, krotkie tłuste nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Sylwetki 03.11.24, 10:32 Dla mnie idealna sylwetka. Bez 'kobiecych zaokragleń '. Wymarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Sylwetki 03.11.24, 10:52 Niejasno się wyraziłam. Nie ma specjalnych 'kobiecych kraglosci' i b mi to odpowiada. Ale chciałabym być, wyższa, bardziej koscista. Podobają mi się chłopięce sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_gray Re: Sylwetki 02.11.24, 22:16 Nie chcę Cię martwić, ale mam wrażenie, że o dowód w monopolowym Cię nie poproszą Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sylwetki 02.11.24, 22:17 Trudno. Po alkohol na najbliższą orgię pośle się niewolnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sylwetki 03.11.24, 08:25 Świetny wątek 😅😅😅😅 Babki ematki wklejają zdjęcia z neta i piszą, że to one? To ja Odpowiedz Link Zgłoś
marianna211272 Re: Sylwetki 03.11.24, 09:37 Ja tam wsadze swoje kiedys bylam chuba kolumna : zdjecie w niebieskiej sukience 24 lata temu, drugie z przed roku i juz bardziej jablko .A obecnie to juz jestem chyba podwojnym jabkiem ale nie moge znalezc w pozycji stojacej Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sylwetki 03.11.24, 21:03 marianna211272 napisał(a): > Ja tam wsadze swoje kiedys bylam chuba kolumna : zdjecie w niebieskiej sukience > 24 lata temu, drugie z przed roku i juz bardziej jablko Nie kokietuj, żadnym "jabłkiem" nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Sylwetki 03.11.24, 10:04 Moje jest poglądowe. Kiedyś, jak miałam większy nacisk na wygląd bo miałam kompleksy ktoś pokazał mi zdjęcia jlo z jej wymiarami. Były identyczne z moimi, kompleksy mi przeszły. Teraz pilnuję się, żeby trzymać figurę. A włosy? Wygodnie mi w krótkich. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Sylwetki 03.11.24, 20:45 pffpffpff napisał: > 💁♀️ Jaka szczupła! ☺️😅 Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Sylwetki 05.11.24, 10:59 No właśnie wyobraziłam sobie Ciebie jako ten szkielet obciągnięty skórą... Powiadasz, że jesteś tak szczupła jak te kości z obrazka? Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Sylwetki 05.11.24, 11:00 qwirkle napisał(a): > No właśnie wyobraziłam sobie Ciebie jako ten szkielet obciągnięty skórą... > Powiadasz, że jesteś tak szczupła jak te kości z obrazka? Doczytałam że to pfffpfff jest tak szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Sylwetki 03.11.24, 21:32 Chyba z wiekiem gust mi się zmienia, bo coraz bardziej podobają mi się bardziej kobiece, pełniejsze sylwetki.Jakos mam dość forumowego ideału pt.szczuply,wysportowany chłopak który jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Sylwetki 04.11.24, 11:57 Aha, i skoro podobają ci się pełne sylwetki, to nie mogłaś się powstrzymać od określenia tych w formie jako "szczuply,wysportowany chłopak który jest kobietą". Milusio. Prowokujesz, żeby ktoś ktoś ci chamsko odpisał i zaraz będzie płacz, że fatszejming. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sylwetki 04.11.24, 12:11 konsta-is-me napisała: >Jakos mam dość forumowego ideału pt.szczuply,wys > portowany chłopak który jest kobietą. > > wymysliłaś to by było ci łatwiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Sylwetki 09.11.24, 14:30 Dlaczego łatwiej ?- ja nie mam takiej sylwetki- jestem szczuplejsza niż panie na zdjęciach. Wiem ,że chcesz zagrać w grę pt."pewnie jesteś otyła i zazdrościsz szczupłym" ale ja się nie sam w to wciągnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
twinkletwinkle Re: Sylwetki 04.11.24, 15:30 Myślę tak- dla każdej powinno być miejsce. Nie można wpędzać w poczucie bycia antyideałem i kobiet bez krągłości, jak i pulchniej wypieczonych. Nie można równać na chama i kogoś ciosać czy lepić. Niech każda będzie najlepszą sobą, jaką może być, bez potrzeby schlebiania gustom i drastycznych zmian. Podejrzewam, że ta złość ma swoje korzenie w uporczywym lansowaniu chudej czy sportowej sylwetki. I przeświadczenie, że te dziewczyny czują się 'lepsze' od innych. Ja akurat nie, choć powielam fizycznie Twój skrytykowany opis, doceniam każdego takim, jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sylwetki 03.11.24, 22:35 Piękny biust. Od razu widać, że naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Sylwetki 04.11.24, 11:14 już wklejałam - koks na sterydach, klasyczny babochłop z wielkimi barami a o dowód mnie nikt nie pyta bo się boją Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sylwetki 04.11.24, 11:57 Mnie się podobało. Wyglądałaś jak Krista Kosonen. Super babka. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Sylwetki 04.11.24, 11:46 To cała ja, tylko teraz mam większy biust i bardziej wyrzeźbioną łydę 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sylwetki 04.11.24, 15:39 Moja jest niezmienna i idealna: en.wikipedia.org/wiki/Venus_of_Willendorf Odpowiedz Link Zgłoś
twinkletwinkle Re: Sylwetki 04.11.24, 16:34 Skoro wątek sylwetek, to też wrzucam Odpowiedz Link Zgłoś
qrka Re: Sylwetki 04.11.24, 20:54 Moja sylwetka, fryz i sexi kiecka. Charakterek też wypisz wymaluj. Odpowiedz Link Zgłoś