Dodaj do ulubionych

Marianna S.

02.11.24, 22:02
Cytat: "Gdyby nie freak fighty, jako samotna matka nie miałabym za co żyć".

Jestem ciekawa, jak sieba to zapatrują inne samotne matki, które wiedzą, co to jest praca.
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Marianna S. 02.11.24, 22:05
      Pewnie nijak, bo diagnoza dość słuszna i o dziwo Marianna jest zdolna do autorefleksji. Nic nie umie, na niczym się nie zna, więc mając wizję łatwego i dobrego zarobku w takiej patusiarni uznała że dobry pomysł.
    • eva_evka Re: Marianna S. 02.11.24, 22:09
      *jak się na to zapatrują
    • taki-sobie-nick Re: Marianna S. 02.11.24, 22:13
      Biedactwo, doprawdy. .

"Pytacie mnie czy warto było brać walkę z (...). Sądzę, że ta 1 z przodu i 6 cyfr jest odpowiedzią na to pytanie. Z godnością będę nosić ten ciężar" - napisała w mediach społecznościowych.

Trzeba się było nie rozwodzić ze Schreiberem.
      • 35wcieniu Re: Marianna S. 02.11.24, 22:36
        Wbrew jego woli? Genialne xD
    • waleria_bb Re: Marianna S. 02.11.24, 22:32
      Myślę, że to pogubiona kobieta, ona jeszcze przed tymi walkami strasznie się miotała, nie potrafiła znaleźć sensownego pomysłu na siebie.
    • taki-sobie-nick Re: Marianna S. 02.11.24, 22:38
      Swoją drogą kobita jest z wykształcenia terapeutką dzieci z autyzmem.
      • arthwen Re: Marianna S. 02.11.24, 22:45
        To bardzo dobrze w takim razie, że zamiast pracować w zawodzie daje się tłuc po głowie - jest to zdecydowana korzyść dla tych dzieci, które miałaby terapeutyzować, dla ich rodziców i w ogóle całego społeczeństwa.
    • pytajacakinga Re: Marianna S. 02.11.24, 22:39
      Nawet nie wiem kto to jest
      Byłam samotna matka jeszcze za czasów gdzie w Polsce nie było 500 plus i innych zasilkow było mega ciężko ale dałam radę bez poniżania się choć kilka razy miałam myśli by razem z córką skoczyć pod pociąg.sad
    • danaide2.0 Re: Marianna S. 02.11.24, 22:45
      Charakter człowieka tworzy jego los.

Heraklit z Efezu
      • pytajacakinga Re: Marianna S. 02.11.24, 22:49
        danaide2.0 napisała:

> Charakter człowieka tworzy jego los.
        >
        > Heraklit z Efezu

To prawda ale wiesz że charakter człowiek zmienia się w ciągu życia pod wpływem różnych przejść i dobrych i złych zmieniamy się...
        • danaide2.0 Re: Marianna S. 02.11.24, 23:38
          Zatem i los może się odmienićsmile
          Nie widzę sprzeczności.
    • livia.kalina Re: Marianna S. 02.11.24, 22:49
      A pan pisowski polityk Łukasz Schreiber, kandydat na prezydenta Bydgoszczy, alimentów nie płaci (swoją droga to już kolejna żona, z kolejnym dzieckiem, porzucona przez tego konserwatywnego polityka)?
      • husky_cat Re: Marianna S. 02.11.24, 22:56
        Absolutnie nie bronię Schreibera ale on ma obowiązek płacić na dziecko i powinna to wyegzekwować o ile on sam nie chce, ale ona też musi mieć pieniądze na utrzymanie SIEBIE i jakoś na to zarobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka