eva_evka 02.11.24, 22:02 Cytat: "Gdyby nie freak fighty, jako samotna matka nie miałabym za co żyć". Jestem ciekawa, jak sieba to zapatrują inne samotne matki, które wiedzą, co to jest praca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Marianna S. 02.11.24, 22:05 Pewnie nijak, bo diagnoza dość słuszna i o dziwo Marianna jest zdolna do autorefleksji. Nic nie umie, na niczym się nie zna, więc mając wizję łatwego i dobrego zarobku w takiej patusiarni uznała że dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Marianna S. 02.11.24, 22:13 Biedactwo, doprawdy. . "Pytacie mnie czy warto było brać walkę z (...). Sądzę, że ta 1 z przodu i 6 cyfr jest odpowiedzią na to pytanie. Z godnością będę nosić ten ciężar" - napisała w mediach społecznościowych. Trzeba się było nie rozwodzić ze Schreiberem. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Marianna S. 02.11.24, 22:32 Myślę, że to pogubiona kobieta, ona jeszcze przed tymi walkami strasznie się miotała, nie potrafiła znaleźć sensownego pomysłu na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Marianna S. 02.11.24, 22:38 Swoją drogą kobita jest z wykształcenia terapeutką dzieci z autyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Marianna S. 02.11.24, 22:45 To bardzo dobrze w takim razie, że zamiast pracować w zawodzie daje się tłuc po głowie - jest to zdecydowana korzyść dla tych dzieci, które miałaby terapeutyzować, dla ich rodziców i w ogóle całego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Marianna S. 02.11.24, 22:39 Nawet nie wiem kto to jest Byłam samotna matka jeszcze za czasów gdzie w Polsce nie było 500 plus i innych zasilkow było mega ciężko ale dałam radę bez poniżania się choć kilka razy miałam myśli by razem z córką skoczyć pod pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Marianna S. 02.11.24, 22:45 Charakter człowieka tworzy jego los. Heraklit z Efezu Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Marianna S. 02.11.24, 22:49 danaide2.0 napisała: > Charakter człowieka tworzy jego los. > > Heraklit z Efezu To prawda ale wiesz że charakter człowiek zmienia się w ciągu życia pod wpływem różnych przejść i dobrych i złych zmieniamy się... Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Marianna S. 02.11.24, 23:38 Zatem i los może się odmienić Nie widzę sprzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna S. 02.11.24, 22:49 A pan pisowski polityk Łukasz Schreiber, kandydat na prezydenta Bydgoszczy, alimentów nie płaci (swoją droga to już kolejna żona, z kolejnym dzieckiem, porzucona przez tego konserwatywnego polityka)? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Marianna S. 02.11.24, 22:56 Absolutnie nie bronię Schreibera ale on ma obowiązek płacić na dziecko i powinna to wyegzekwować o ile on sam nie chce, ale ona też musi mieć pieniądze na utrzymanie SIEBIE i jakoś na to zarobić Odpowiedz Link Zgłoś