Dodaj do ulubionych

Audiobooki

11.02.25, 11:48
Hej hej, szukam czegoś co pozwoli mi wytrwać na dłuższych spacerach. Polecacie jakaś aplikację z audiobookami?
Obserwuj wątek
    • beataj1 Re: Audiobooki 11.02.25, 11:52
      Ja mam subskrypcję w Storytel i Legimi.
      W legimi podoba mi się to, że nawet jak jakaś książka nie ma wersji audio to w przypływie desperacji mogę jej wysłuchać w wersji czytającego robota. Szaleje przy datach i cyfrach a poza tym jest możliwy do przeżycia. Choć ponoć jestem w mniejszości, bo generalnie ludzie nie lubią tego robotycznego czytania.
    • sueellen Re: Audiobooki 11.02.25, 12:21
      Z polskich mogę polecić audioteke. Mają świetne superprodukcje.
    • tilijka123 Re: Audiobooki 11.02.25, 12:42
      Od tygodnia testuję Audiotekę i jest ok. Są książki, których nie było na Legimi i w Storytelu. Cena przystępna - pierwsze trzy miesiące po 17,90 zł, potem ok. 30 zł. Minus: chyba nie mają kategorii "książki popularnonaukowe". Nauki humanistyczne, zdrowie są ale nauk ścisłych czy przyrodniczych nie widzę w katalogu.

Storytela używałam przez kilka lat - konto dla 3 użytkowników i byliśmy zadowoleni ale już coraz trudniej było nam znaleźć interesujące pozycje.
      W Legimi po zmianach interesujących mnie audiobooków zostało jak na lekarstwo.
    • snowydusty Re: Audiobooki 11.02.25, 12:43
      Bardzo polecam Storytel, duży wybór, po polsku, po angielsku, nie wyobrażam sobie już mojej codzienności bez Storytel smile
    • madame_edith Re: Audiobooki 11.02.25, 12:46
      Kiedyś bym Ci poleciła Legimi, ale już nie polecam. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka