mallard 27.02.25, 12:14 Czyli Kia Soul. Od trzech miesięcy poruszam się takim wehikułem i muszę powiedzieć, że mi on pasuje. Pytanie brzmi: czy któraś z emam też pogina takim pojazdem i czy jest zadowolniona? P. S. Moderacjo, to nie reklama! 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_111 Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 12:46 Małe to chyba. Lubię duże i wysokie samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 13:17 arwena_111 napisała: > Małe to chyba. Lubię duże i wysokie samochody. Nie widziałaś z bliska, prawda? Jest tylko stosunkowo krótka, to typowo miejskie auto. W porównaniu do babci Hondzi, mojego poprzedniego samochodu, jest jakieś 8 cm szersza i tyleż wyższa, jest jednak również mniej więcej o tyle krótsza, dlatego tak fikuśnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 13:39 No nie - w garażu podziemnym u mnie stoją te duże KIE Sorento najczęściej. Porównaj mi to do Mazdy X5 lub do Suzuki Grand Vitary - ale tej starej, nie pomniejszonej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 13:29 mava12 napisała: > wygląda okropnie... Przyzwyczaiłem się. Nawet mi się spodobała! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 13:27 Jeżdżę Countryman'em, więc do dizajnu nie mogę się przyczepić 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 13:29 A jeśli chodzi o Kię sama w sobie, to sporo znajomych ma, różne modele ( tego akurat nie) i wszyscy są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 20:58 Mallard, nie zgrywaj się na młodzież... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 21:33 taki-sobie-nick napisała: > Mallard, nie zgrywaj się na młodzież... Na taką z peselem zaczynającym się od szóstki chyba, bo tak mówiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 22:13 Taka młodzież mówiła boomer i poginać? Weź nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Bumerski dyliżans? 27.02.25, 21:01 No ale skoro tobie pasuje, to co komu do tego?! Niech ci się sprawuje i poginaj sobie- na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś