Dodaj do ulubionych

Ech, schrzaniłam

03.03.25, 22:38
miałam sprawę do dostawcy energii i załatwiam ją od października. Ja wniosek, oni mi jeszcze jeden. Ja jeszcze jeden, oni mi kolejny. Ja zapytanie, oni mi odpowiedź. No i wreszcie przyszło ostateczne zwycięstwo: opłata w wysokości 600, ostatni wniosek i gotowe. I to było w połowie stycznia.

I powiem wam, że od stycznia ma najbardziej parszywy moment w życiu od bardzo wielu lat. Było stresująco, dołująco i strasznie czarno. I to że wszystkich stron- od poważnych po duperele- wszystko mi się waliło.
Wreszcie ostatnio wreszcie coś ruszyło w dobrą stronę, dużo lepsze wieści i w ogóle kamień z serca.

No i właśnie sobie przypomniałam o rachunku za usługę i ostatnim wniosku do tauronu. To oczywiście najmniejszy z moich problemów, ale ku.wa, sto pięćdziesiąt wniosków, umów i podań i zapomnieć w ostatnim momencie!
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Ech, schrzaniłam 04.03.25, 11:13
      Zdarza się. Po prostu czas rozwiązuje wszystko. Będzie lepiej.
    • primula.alpicola Re: Ech, schrzaniłam 04.03.25, 14:01
      Zdarzają się takie kumulacje, co poradzisz.
      Byle do przodu
      • antonina.n Re: Ech, schrzaniłam 04.03.25, 15:01
        Szczęśliwie, jest do przodu! . Właśnie się dowiedziałam, że mama wychodzi ze szpitala może nawet jutro. Spędziła tam ostatnie dwa miesiące i rokowania były słabe, a tymczasem ostatnie dni -
        nagła i nieoczekiwana poprawa. Nawet lekarzy wprawiło to w osłupienie🙂. Syn wychodzi z rsv, obyło się bez szpitala, a miał zapalenie oskrzeli i płuc.

Dzisiejszy dzien jest cudowny!
        • lilia_tygrysia Re: Ech, schrzaniłam 04.03.25, 15:16
          Cudownie!
    • panirobak82 Re: Ech, schrzaniłam 04.03.25, 23:06
      Miałaś po prostu zły czas.
      Dużo zwaliło Ci się na głowę, organizm był w ciągłym stresie, przemęczony. To nie jest idealny moment do pamiętania o wszystkim. Tutaj nie poszło, ale co ważniejsze, ze zdrowiem członków rodziny lepiej a to najważniejsze🫶🫶
      Nie obwiniaj się, nic nie schrzaniłaś. Życie Cię dojechało.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka