gru.u Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:06 Zdefiniuj związek 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:12 gru.u napisała: > Zdefiniuj związek 😀 Związek to po prostu każda relacja, w której jedno zaczyna zależeć od drugiego.. a potem robi się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:55 Zależeć od drugiego? Ze wszystkich idiotycznych konceptów na relacje międzyludzkie ten jest chyba jednym z bardziej odrażających. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:50 To wygląda na to że nigdy nie byłam w związku 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 20:32 sueellen napisała: > Zdefiniuj związek 😀 > Związek to po prostu każda relacja, w której > jedno zaczyna zależeć od drugiego. 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 20:42 A to bardzo ciekawa definicja. Zależysz od swojego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:10 a gdzie związki poliamoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:12 swiezynka77 napisał: > a gdzie związki poliamoryczne? wiedzialam, ze o czyms zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 14:18 A gdzie miejsce dla aseksualistki i poliseksualistki? Chcesz oberwać parasolką? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:34 A gdzie rubryka "Jestem aseksualna po rozmnożeniu, złapanemu tłustemu odyńcowi robię piekło z życia"? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:46 A gdzie rubryka "jestem aseksualna, bo wyszłam za mąż za typa, który ślini się do małolat, seks z dojrzałymi go obrzydza i nie chce się ze mną rozwieść, bo wie, że jestem od niego zamożniejsza"? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:55 Tak, część kobiet traci pociąg seksualny do mężów, bo nie podnieca ich podstarzały i słaby głupek w łóżku . Najbardziej seksowna z wiekiem u facetów staje się inteligencja, osobowość, dojrzałość i stosunek do kobiet, ciało i uroda schodzi na drugi plan. To czy chętnie spędza czas z kobietą, słucha jej i nie zwala na nią obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:57 Typ śliniący się do wielu kobiet i notorycznie zdradzający dla mnie jest koszmarny, jak alkoholik, Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 20:16 riki_i napisał: > A gdzie rubryka "Jestem aseksualna po rozmnożeniu, złapanemu tłustemu odyńcowi > robię piekło z życia"? Ta kategoria nie występuje poza twoją banieczką. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 20:47 Raczej „jestem aseksualna bo mnie zapolodnil a potem uznał że ojciec dziecięciu jak wół cielęciu, więc z całym rodzicielstwem jestem sama” Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 17.05.25, 19:58 A dla kogo ten wywiad?... Odpowiedz Link Zgłoś
bcde Re: Tożsamość seksualna ematki - sonda 18.05.25, 12:04 Zadziwiająco dużo biseksualistek. Pouczająca ankieta, jeśli odpowiedzi prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś