swiezynka77 14.09.25, 12:25 Yellowstone i Sandman obejrzane, na liście mam Anora i Greenberg i w sumie nie widzę nic więcej co bym nie zainteresowało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjari_cat Re: Co polecacie na SkyShowTime 14.09.25, 12:30 "Why women kill" z Lucy Liu jest świetne. Poza tym bardzo dobry "Mobland" z Tomem Hardym, no i teraz "Dexter Resurrection". Poza tym odświeżyłam sobie Twin Peaks, bo oglądałam 100 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
login-zajety321 Re: Co polecacie na SkyShowTime 14.09.25, 15:12 ,,why women kill" - tak ale tylko 1 sezon, drugiego nie zmęczyłam. Jakis przekombinowany Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Co polecacie na SkyShowTime 14.09.25, 13:46 Landman, Tulsa King i w ogóle cały Sheridan. Dexter oczywiście. Why women kill absolutnie fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co polecacie na SkyShowTime 14.09.25, 13:50 Seriale: Dlaczego kobiety zabijają Strefa gangsterów (Mobland) Poker face (mnie akurat do gustu nie przypadł, ale większość chwali) Filmy: Motocykliści Nie mów zła Anory nie polecam, straszliwe gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Co polecacie na SkyShowTime 14.09.25, 15:22 Ja mam na liście do obejrzenia The Art of Joy, Why Women Kill i Poker Face. Ze trochę starszych filmów, które mogłaś przegapić, widzę że jest Promising Young Woman. Dla wielbicieli horrorów Get out The Witch A z seriali The Affair Penny Dreadful (dla wielbicieli gotyckich klimatów, wspaniała obsada, zjawiskowa Eva Green, przepiękna muzyka Abla Korzemiowskiego). Chyba jeszcze raz obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tiktaalik Re: Co polecacie na SkyShowTime 15.09.25, 14:01 Ray Donovan pierwsze 3 sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co polecacie na SkyShowTime 18.09.25, 22:29 Właśnie wleciały Brutalista i September 5 a niedługo ma być też Nosferatu Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Co polecacie na SkyShowTime 18.09.25, 23:09 Poza kilkoma wymienionymi (Mobland!), polecam Dzień Szakala, Gangs of London, oraz spod pióra Sheridana- Lioness, Mayor of Kingstown i dużo.lepsze od serialu wyjściowego spinoffy 1883 i 1923. Odpowiedz Link Zgłoś