Dodaj do ulubionych

Guilty pleasure

07.10.25, 10:31
Głupie to i niedojrzałe, ale z pewną perwersyjną przyjemnością czytam o kolejnych wyczynach Danielka:
ludzie.fakt.pl/daniel-martyniuk-szokuje-slowami-o-chrzcinach-syna-padly-oskarzenia/4kc0sqm
A Wy? Też macie takie mroczne sekrety?😄🥹
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:35
      To się skończy tragedią.

Tak, mam, ale to sekret
      • raczek47 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:38
        Analfabeta.Przy takiej kasie powinien Oxford skończyć. Wstyd i dla niego i dla rodziców .
        Intelektualna ameba.
        • marta.graca Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:43
          Wydaje mi się, że skończenie Oxfordu wymaga raczej zdolności, kasa jest drugorzędna.
        • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:43
          Nie obrażaj ameby 😱
        • primula.alpicola Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:44
          Daniel Martyniuk skończył Wyższą Szkołę Morską w Gdyni i jest nawigatorem morskim. To całkiem niezłe wykształcenie.
          • 35wcieniu Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:56
            Daniel Martyniuk skończył Wyższą Szkołę Morską w Gdyni

Nie ma czegoś takiego. Jest Uniwersytet Morski w Gdyni (dawna nazwa Wyższa Szkoła Morska w Gdyni) oraz Szkoła Morska Sp. z o.o. - prywatna szkoła, którą skończył Martyniuk.
            • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:59
              A to w ogóle wyższa uczelnia jest ta sp. z o.o.?
              • 35wcieniu Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:02
                Nie, policealna.
                • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:07
                  Tak myślałam (nie, że krytykuję. Lepszy porządny rzemieślnik niż kolejny mgr od niczego).
                  • hanusinamama Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:12
                    Nawigator po Uniwersystecie Morskim w Gdyni to jest kolejny mgr od niczego...
                    • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:31
                      A czy ja tak napisałam? Napisałam mgr (jakiś tam, bliżej nieokreślony), a nie mgr po Uniwersytecie Morskim.
            • danaide2.0 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:09
              Ech, na statkach to chyba teraz pilnują, żeby załoga nie piła...
          • tt-tka Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:03
            primula.alpicola napisała:

> Daniel Martyniuk skończył Wyższą Szkołę Morską w Gdyni i jest nawigatorem morsk
            > im. To całkiem niezłe wykształcenie.

A pracuje jako budowlaniec...

najlepsze, co moze zrobic, to zniknac z socjalmediow, pozbycie sie komorki tez nie jest zlym pomyslem
          • hanusinamama Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:11
            On skonczył szkołę policealna...
            • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:32
              Nie wiem, komu odpisujesz.
          • kot.z.kosmosu Re: Guilty pleasure 07.10.25, 19:57

> Daniel Martyniuk skończył Wyższą Szkołę Morską w Gdyni i jest nawigatorem morsk

Nieprawda. Skoczył policealną, nie żadną "wyższą", co było wiele razy wałkowane.
            Oczywiście i mając technika zrobionego w policealnej można dobrze żyć, jak ktoś chce pracować. Ale nie powtarzajmy fejków o jakichś jego studiach, na których nigdy nie był.
          • heca007 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:22

Nie, to nie jest ta szkoła. On skończył jakieś kursy, które trwały bodajże 2,5 roku. Do czego nawet matura (tylko liceum) nie była potrzebna.
            Tutaj jest wytlumaczenie nieścisłości-
            shownews.pl/daniel-martyniuk-nie-ma-matury-wystarczy-zweryfikowac-jeden-fakt/ar/c13p2-27553043
            • raczek47 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:54
              Hahaha😄
            • primula.alpicola Re: Guilty pleasure 08.10.25, 20:59
              Okkk, nie wiedziałam! Byłam pewna że skonczył studia
        • ichi51e Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:17
          Pieniądze to nie wszystko koleś jest z wykształcenia marynarzem - trzeba było dać mu żyć jak chciał i niech by sobie na tych statkach pływał.
          • borsuczyca.klusek Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:20
            Ale skąd pomysł, że ktoś mu bronił pływać?
            • ichi51e Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:22
              Kiedyś były jego filmiki z tych rejsów naprawdę wydawał się zadowolony. Może to nie tak łatwo się na rejs zalapac
              • heca007 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:25
                Chciał też być restauratorem, dostał lokal od tatusia ale też mu nie wyszło...
    • krwawy.lolo Re: Guilty pleasure 07.10.25, 10:35
      Potrafię nawet na 30 sekund zatrzymać się na tv republika.
    • daniela34 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:01
      Mam znajomą, która przez kilka miesięcy wrzucała na Fb takie nocne wynurzenia...identyczne w formie, zbliżone w treści.
      • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:32
        I jaką ma diagnozę?
        • daniela34 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:20
          Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Uderzyło mnie podobieństwo - tam tez tak było, ze rano człowiek wstawał i na Fb widział identycznie wyglądające relacje wrzucone w nocy. Ostatnio się uspokoiło, a ze nie wrzuca tez żadnych rzeczy neutralnych to podejrzewam, że jest w trakcie leczenia. (Dziewczyna miala rodziców zaangażowanych w jej sprawy, więc nie widziałam potrzeby interwencji, gdyby chodziło o samotną osobę to mimo dość luźnej znajomości chyba bym cos próbowała robić, bo to serio brzmiało niepokojąco).
        • trampki-w-kwiatki Re: Guilty pleasure 07.10.25, 19:32
          Pewnie borderline.
    • danaide2.0 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:11
      Nie wiem, czy jest coś mroczniejszego niż ematka...
      • danaide2.0 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:11
        Z porównywalną siłą zasysania.
        • anajustina Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:33
          Fakt. Weszłam tu na parę chwil pod prowokacyjnym nickiem i mnie zassało na dobre.
    • kamin Re: Guilty pleasure 07.10.25, 11:45
      Z jakiegoś powodu wyświetlają mi się często rolki niejakiego Marcina Kłosowskiego. I zawsze, ale to zawsze klinę, chociaż wiem co będzie w środku. Pan będzie śpiewał disco polo na jakimś weselu szczerząc się i robiąc przedziwne miny w stronę kamery wink
    • madame_edith Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:06
      Jak trafię w tv na jakąś powtórkę Życia na kredycie albo Kanapowczyń to zatrzymuję i oglądam do końca. Głupota większości bohaterów tego pierwszego dosłownie powoduje u mnie opad szczęki.
    • beata985 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:14
      Kiedyś wessalo mnie na chłopaki do wzięcia 😳🤦‍♀️
      Osobiście...tak...mam kilka trupów w szafie, które lepiej żeby nie ujrzały światła dziennego 🫣🤣
    • ichi51e Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:16
      Przyznam się że miałam go kiedyś na fb bo on nieskończenie dostarcza rozrywki ale jednak zrezygnowałam bo mi się go żal zrobiło.
      • ichi51e Re: Guilty pleasure 07.10.25, 12:16
        *nie na fb na insta.
    • zbytomia100 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 15:01
      Ostatnio wessalo mnie forum wanda, jezu!
      Watek o dodzie to juz chyba 2 miesiace czytam, a jestem w polowie. Palce lizac big_grin
      • trampki-w-kwiatki Re: Guilty pleasure 07.10.25, 19:33
        Weź streść.
    • mysiulek08 Re: Guilty pleasure 07.10.25, 16:01
      chyba kazdy ma jakiegos 'trupa w szafie' tongue_out

moja grzeszna przyjemnosc to ematka 🤣
      • srubokretka Re: Guilty pleasure 07.10.25, 18:03
        U mnie podobnie. Czytanie o celebrytach skonczyloby sie u mnie przedawkowaniem.
    • bene_gesserit Re: Guilty pleasure 07.10.25, 16:13
      Właśnie się ,orientowałam, kto to jest. To jest facet znany z tego, że jego ojciec jest znany.

Świat wyraźnie kroczy ku upadkowi.
    • trampki-w-kwiatki Re: Guilty pleasure 07.10.25, 19:35
      Mam parę takich szitów telewizyjnych, podczas których mój mózg zalicza pewnego rodzaju rollercoaster, z którego trudno mi się potem pozbierać. Ostatnio pewni bohaterowie życia na kredycie wprawiają mnie w osłupienie.
    • miaumia Re: Guilty pleasure 08.10.25, 18:59
      Mam mroczny wink
      Spodobał mi się bardzo kolega, który doszedł ostatnio na warsztatach i nikt o tym, w tym główny zainteresowany, nie wie ;p
      W każdym razie, miło na mnie reaguje wink
      • marta.graca Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:04
        Jak to doszedł na warsztatach? 🤔
        • ewka.n Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:16
          Skoro doszedł na tych warsztatach, a nikt się nie zorientował, to mógł to być korek analny wink
          • miaumia Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:24
            Na zajęciu doszedł*
            • miaumia Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:24
              Zajęcia*
          • marta.graca Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:36
            Miaumia się zorientowała wink
        • beata985 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:38
          Ja tez zrozumiałam ze doszedł na warsztatach w sytuacji damsko męskiej
          Ale zastanowiło mnie w jak8 sposób sam zainteresowany o tym mógł nie wiedzieć 😳🫣🤣
          • marta.graca Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:40
            Forumka ma problemy ze składaniem zdań.
            • miaumia Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:53
              Nie mam problemu ze składaniem zdań, a z palcami.
              Bo są za szybkie, mam ADHD, a słownik automatyczny zmienia wyraz nagle i publikuje się wpis.
              • miaumia Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:54
                Heh, rzeczywiście wyszło komicznie ( z 'sam nie wiedział, że.. )xD
    • heca007 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:15
      Nie mam takiego guilty pleasure ale dziś YT podsunął mi ... wyciskanie pryszczy big_grin Myślę sobie- to jest ten słynny koniec internetu suspicious wink Wchodzę poczytać komentarze ale było ich zaledwie kilka pod filmem. Za to zdębiałam jak zobaczyłam ilość subskrypcji- 137 tysięcy sciana Naprawdę tyle osób postanowiło kilknąć "subskrybuj" żeby oglądać wyciskanie syfów???
      • ewka.n Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:21
        Widziałam takie z mnóstwem komentarzy, że ten filmik jest wyjątkowo satisfying. Pewnie to takiego typu fetysz jak np. namiętność do wyciskania bąbelków w folii bąbelkowej wink
        • heca007 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:28
          Może to niektórych uspokaja. Mnie wystarczy szum padającego deszczu wink
          • marta.graca Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:35
            Mnie nie uspokaja, ale lubię to oglądać. Zwłaszcza duże i czarne 😀
            • heca007 Re: Guilty pleasure 08.10.25, 19:57
              big_grin
      • andace Re: Guilty pleasure 08.10.25, 20:12
        Ja oglądam faceta który robi pedicure krowom, tzn dba o ich kopyta - ma 2,7 mln subskrypcji 🤯 jak zaczęłam oglądać w czasie pandemii miał ok 100 tys. Podejrzewam że większość subskrybentów nie widziała na żywo krowy na pastwisku 😂
        • sueellen Re: Guilty pleasure 08.10.25, 20:53
          andace napisała:

> Ja oglądam faceta który robi pedicure krowom, tzn dba o ich kopyta - ma 2,7 mln
          > subskrypcji 🤯 jak zaczęłam oglądać w czasie pandemii miał ok 100 tys. Podejrz
          > ewam że większość subskrybentów nie widziała na żywo krowy na pastwisku 😂

The hoof GP! Uwielbiam ❤️🫣
    • sueellen Re: Guilty pleasure 08.10.25, 20:50
      Oglądam men with the pot na YouTube. Dwóch chłopaków z Polski kupiło kawał ziemi z lasem gdzieś w Irlandii i tam sobie gotują w tych chaszczach. Zawsze czekam aż dadzą klapsa szynce. Zafascynowali mnie do tego stopnia, że aż kupiłam od nich nóż. I "kroje" cebulę tak jak oni 😂. I jeszcze oglądam namiętnie the Hoof GP. Koleś jest "hot" chociaż pewnie koszmarnie śmierdzi, ale przez ekran przecież tego nie czuję! Tak, oglądam gościa który czyści krowom kopyta i uważam że jest sexy. Mam nadzieję, że wygrałam w kategorii guilty pleasure 🤣🙈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka