01.11.25, 15:50
Treść postu jest niedostępna.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:19
      Taki prosty sieciówkowy fason, to chyba wszędzie znajdziesz?
      Ale kurde, tyle czerni przy twarzy, ja bym musiała wyciąć dekolt łódkę, żeby to jakoś wyglądało. Tobie dobrze w takim zabudowaniu?
      • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:23
        Tak, lubię takie, zwłaszcza jeśli do tego mają odkryte plecy.
        Nie lubię dekoltów. Nawet najmniejszych.
        Napisałabym do właścicielki, ale nie ma najlepszej opinii… i obawiam się nadmiernej interakcji 🤓
        • primula.alpicola Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:26
          No tak, przy zrobionych cyckach możesz sobie pozwolić na gołe plecy i brak stanika.
          Nie znam właścicielki.
          • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:34
            Ktoś tu chyba pozazdrościł Rikiemu i postanowił pochwalić znajomościami gwiazd big_grin
      • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:45
        Bardzo ładna i to nie jest wcale prosty fason, jest bardzo ciekawie wykrojona.
    • zerlinda Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:24
      Nie wiem, ale takie sukienki są wszędzie obecnie.
    • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:29
      Bardzo fajne ma to marszczenie w talii, ono ukrywa wzdecia. Tylko wolałabym bardziej wycieta pod szyją, ta jest przez to pancerna i ciezka. Patrzylas w Vistuli?
      • ardzuna Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:50
        marzenka12 napisała:

> Bardzo fajne ma to marszczenie w talii, ono ukrywa wzdecia.

Za to jak się nie ma wzdęcia, to sprawia wrażenie, że się je ma.
    • freqenter Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:30
      Teraz pełno takich ale trochę babciowa, nie jesteś na nią za młoda?
      • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:45
        Mam prawie 50 lat.
      • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:47
        Babciowa? Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że ematki nie warto pytać o dorady modowe. Może jedynie Snejki i thank you kumają czaczę.
        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:49
          Mnie się kojarzy, nie wiem dlaczego, ze Zdzisławą Sośnicką. Prawdopodobnie miała coś podobnego zdjęciu do okładki albumu, no ale cała kolekcja dziś już na strychu to nie mam jak sprawdzić
          • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:51
            Ty Marzenko kiedyś tu wrzucałaś swoje garsonki i kardiganki, tak że trudno brać Twoje wywody modowe na poważnie.
            • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:55
              Chyba mnie z kimś pomyliłaś
              • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:03
                Wrzucałaś, wrzucałaś. Właśnie babciowe takie
                • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:07
                  Owszem, mam dużo garsonek i tego typu kompletów ze spodniami ale nie nazwałabym je babciowymi, wiem jak moja babcia się ubiera.
                  • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:12
                    No takie nobliwe, nauczycielskie garsonki.
                    • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:22
                      To jest wg Ciebie nobliwa garsonka? Wg mnie to fajna, nowoczesna, luźna elegancja.
                      • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:24
                        albo taki komplet ze spodniami?
                        • sztalugi1234 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:29
                          Śliczne 🤦‍♀️
                          • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:30
                            ale serio czy sobie żartujesz ze mnie?
                        • bromba11 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:24
                          To z Burdy czy katalogu wysyłkowego bonprix?
                      • kamin Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:28
                        Ojjj. No pańciowata. I te butki...
                        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:30
                          Butki mam inne, przecież to nie ja jestem na zdjęciu. Może z moimi butami wygląda po prostu nowocześniej, ja w lustrze widzę fajny zestaw. Teraz zaczynam mieć wątpliwości
                          • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:34
                            Marzeka, ty chyba jesteś w moim wieku - 50, tak? Przecież te ubrania to sa jakieś dziwne. Ten spodnium i do tego odkryty brzuch…Poprzednia garsonka, to trochę na księżną Kate, to nią się inspirujesz?
                            • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:42
                              Mam 36 lat a nie 50! Może dlatego te ubrania Ci się wydają babciowe, bo te same rzeczy na młodszych wyglądają inaczej niż na starszych. To jak z psami i właścicielami - upodabniają się do siebie.
                              • nangaparbat3 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:15
                                Chyba niezależnie od wieku ten przydługi żakiet do bardzo szerokich spodni - no nie
                      • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:37
                        Tego razem bym nie założyła.
                        Osobno tak.
                        Spódnice z golfem, a żakiet z dżinsami.
                        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:43
                          a coś innego niż golf do tej spódnicy, co by pasowało? Nie lubie obciśnietych rzeczy.
                          • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:49
                            Sweter
                            • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:07
                              a podrzucisz mi jakiś przykład swetra który by pasował? Przez was przestaje wierzyć w mój gust, do tej pory uważałam że ubieram się elegancko i ponadczasowo sad
                              • 35wcieniu Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:17
                                Jezu... Ten żakiecik i spódnica do połowy łydki... Nie przyjmuję do wiadomości że może istnieć trzydziestoparoletnia kobieta ubrana w ten sposób z własnej woli. Nope.
                                • 35wcieniu Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:18
                                  Ale też wiem że te wpisy są dla beki, poniosło Cię z nazwaniem tego nowoczesnym big_grin big_grin
                                  • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:22
                                    To jest połącznie klasycznego żakietu a`la Chanel z luźną, fajną spódnicą. Dla mnie to nowoczesne, bo takie przełamanie, zestawienie fasonu tradycyjnego z czymś lekkim. Tak jakoś to widziałam
                                    • 35wcieniu Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:25
                                      big_grin Przełamanie, powiadasz... No dobrze. Ważne żeby Tobie się podobało.
                                      • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:28
                                        No to wrzuć takie zestawienia, które sa wg ciebie ok. Ale żeby był żakiet i spódnica i żeby nie było całe opięte, bo ja muszę się czuć wygodnie.
                                        • 35wcieniu Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:30
                                          Ale po co?
                                          Chodź w czym uważasz.
                                          • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:31
                                            Jesteście mi to winne, skoro już mi zepsułyście samopoczucie i zburzyłyście wiarę w to że potrafię się ubrać
                                            • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 23:44
                                              Masz, zestawy na jesień dla kobiet w średnim wieku:

www.facebook.com/share/r/17VD1rKbji/
                                              • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 23:47
                                                Albo bardziej elegancko

www.facebook.com/share/r/1CbSjeWrUi/
                                            • katarrynka Re: Taka sukienka 02.11.25, 09:26
                                              Marzenka, naprawdę masz 36 lat? Jestem 3 lata młodsza a tych rzeczy to moja mama 60+ by nie założyła 😳
                                              • m_incubo Re: Taka sukienka 03.11.25, 16:35
                                                Ona trolluje...
                                                • marzenka12 Re: Taka sukienka 03.11.25, 16:45
                                                  m_incubo napisała:

> Ona trolluje...
                                                  >

mincubo, nie zechciałabyś np. zajać się porządkami w szafie?
                                        • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:31
                                          marzenka12 napisała:

> No to wrzuć takie zestawienia, które sa wg ciebie ok. Ale żeby był żakiet i spó
                                          > dnica i żeby nie było całe opięte, bo ja muszę się czuć wygodnie.

No właśnie. I po tym widać, że pojęcie o nowoczesności masz mocno przestarzałe. Widujesz gdzieś oprócz banków, ewentualnie sekretariatów w korpo panie w żakietach czy tam garsonkach? Teraz mudnurkiem nie jest żakiet i spódnica tylko marynarka i spodnie jeśli już, albo kombinezon.
                                          Serio masz 36 lat?
                                          • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:36
                                            I ta biała góra z granatową spódnica wg was wygląda na mundurek? Potrzebuje takich elegantszych rzeczy, nie mowie ze codziennie się tak ubieram ale na zebrania owszem.
                                            • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:45
                                              marzenka12 napisała:

> I ta biała góra z granatową spódnica wg was wygląda na mundurek? Potrzebuje tak
                                              > ich elegantszych rzeczy, nie mowie ze codziennie się tak ubieram ale na zebrani
                                              > a owszem.

W mojej bańce kobiety ubierają się mniej więcej tak:
                                              pl.pinterest.com/pin/345510602688260524/
                                              • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:53
                                                Ładnie te dziewczyny wygladają, nie wiem czy to dla mnie, czy bym się w tym dobrze czuła ale podoba mi się
                                            • kamin Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:01
                                              W tej białej górze tragiczne są kokardki przy kieszeniach, guziki i takie małomiasteczkowe nastaranie - jak na wyjście do kościoła.
                                              Spódnica całkiem ładna - ale raczej do teatru niż do pracy.
                      • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:16
                        marzenka12 napisała:

> To jest wg Ciebie nobliwa garsonka? Wg mnie to fajna, nowoczesna, luźna eleganc
                        > ja.
                        Nie no, serio?
                        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:20
                          pade napisała:

> marzenka12 napisała:
                          >
                          > > To jest wg Ciebie nobliwa garsonka? Wg mnie to fajna, nowoczesna, luźna e
                          > leganc
                          > > ja.
                          > Nie no, serio?

No serio. Nobliwa to wg mnie tego typu i ze świecącego materiału
                          • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:24
                            dobra, widzę, że sobie jaja robisz
                            • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:26
                              Nie robię sobie jaj tylko pokazuje co jest nobliwe, niemodne, babciowe. To jest takie wg mnie - staromodne i brzydkie. A nie krótki żakiet z luźna spódnicą.
                              • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:28
                                To co pokazałaś wyżej na bank nie jest nowoczesne.
                                • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:32
                                  to niebieskie z całą pewnością ale co do pierwszego zestawu to do tej pory sądziłam że owszem.
                          • riki_i Re: Taka sukienka 03.11.25, 00:28
                            Jak się cieszę, że przypadkiem wszedłem w ten wątek! Marzenka12 , dajesz czadu! Strój tej pani miodzio! 😀
                            • marzenka12 Re: Taka sukienka 03.11.25, 16:24
                              riki_i napisał:

> Jak się cieszę, że przypadkiem wszedłem w ten wątek! Marzenka12 , dajesz czad
                              > u! Strój tej pani miodzio! 😀

Dziękuję Rysiu, Ty jeden tu się znasz na modzie kiss
                              • pepsi.only Re: Taka sukienka 03.11.25, 17:03
                                marzenka12 napisała:

> riki_i napisał:
                                >
                                > > Jak się cieszę, że przypadkiem wszedłem w ten wątek! Marzenka12 , dajes
                                > z czad
                                > > u! Strój tej pani miodzio! 😀
                                >
                                >
                                > Dziękuję Rysiu, Ty jeden tu się znasz na modzie kiss

Chwilunia, przecież nikt nie skrytykował sukienki.
                                To właścicielka kreacji, i jej zachowanie- obsesje, szczucie i napuszczanie na inne forumki, plus pomówienia- to jest nie do zaakceptowania.
                                • marzenka12 Re: Taka sukienka 04.11.25, 05:20
                                  pepsi.only napisała:

> marzenka12 napisała:
                                  >
                                  > > riki_i napisał:
                                  > >
                                  > > > Jak się cieszę, że przypadkiem wszedłem w ten wątek! Marzenka12 ,
                                  > dajes
                                  > > z czad
                                  > > > u! Strój tej pani miodzio! 😀
                                  > >
                                  > >
                                  > > Dziękuję Rysiu, Ty jeden tu się znasz na modzie kiss
                                  >
                                  > Chwilunia, przecież nikt nie skrytykował sukienki.
                                  > To właścicielka kreacji, i jej zachowanie- obsesje, szczucie i napuszczanie na
                                  > inne forumki, plus pomówienia- to jest nie do zaakceptowania.

W niniejszej odnodze dyskutowaliśmy o garsonkach i kostiumach które pokazywałam Nastaranej wiec komplement Rysia idzie na konto mojej szafy kapsułowej
                        • m_incubo Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:38
                          Przecież ona trolluje.
                          • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:49
                            Nie trolluje. Jeśli ja trolluje to Kate też. Tu ma na sobie podobny w fasonie żakiet z luźną, lekką spódnicą z cieńszego materiału. Inne kolory ale chodzi i o krój i zestawienie. Widziałam ją w takim białym jak mój i granatowej spódniczce ale nie mogę teraz znaleźć
                            • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:10
                              Kate przecież trolluje, bo w strachu żyje.
                            • kamin Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:04
                              No ale Kate z racji stanowiska musi nosić nudne klasyki w stylu własnej matki.
                              • gris_gris Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:15
                                kamin napisał(a):

> No ale Kate z racji stanowiska musi nosić nudne klasyki w stylu własnej matki.

Nie musi, Diana nie nosiła. To Kate przyjęła rolę księżnej że Stepford.
                          • sztalugi1234 Re: Taka sukienka 04.11.25, 21:49
                            m_incubo napisała:

> Przecież ona trolluje.

gadasz???
                            >
        • eva_evka Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:40
          nastarana napisała:

> Babciowa? Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że ematki nie warto pyta
          > ć o dorady modowe. Może jedynie Snejki i thank you kumają czaczę.

Mam podobne zdanie. Zwlaszcza po kilku wątkach dotyczących butów.
          • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:48
            Snejki mi wstawia marzenia z górnych półek i realizacje z niskich. Po kiego mi to?
            A gotowe stylizacje z sieci bardzo mnie bawią. Zwłaszcza jeśli sześć z nich, opisanych jako "kapsułkowe" wymaga pięciu różnych torebek. Przy czym, ok, z takimi podpowiedziami można się ubrać i przyzwoicie wyglądać, ale Zoe Report się nad tobą nie pochyli, bo w sumie nie ma nad czym.
            • snakelilith Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:34
              danaide2.0 napisała:

> Snejki mi wstawia marzenia z górnych półek i realizacje z niskich. Po kiego mi
              > to?

Tobie może po nic, wannabe burżujko. Ale tu dziewczyny kupują w większości ekonomicznie, co nie znaczy, że nie mogą być przy tym modnie i dobrze ubrane.
              I wkleiłam i tak tylko jedne spodnie za 20 euro, które dla ciebie są może badziewne, ale to świadczy tylko o tym, jak jesteś żenująca. Ja osobiście noszę różne rzeczy, bardzo drogie, o których ci się nie śniło i tanie, bo nie muszę nikomu w przeciwieństwie do ciebie nic udowadniać.
              • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:47
                Raczej wannabe anarchistko big_grin

Jeszcze tego by tego brakowało, żeby wklejony przez ciebie badziew świadczył o mnie! Łaskawa pani, sama nosi diory, a nam wkleja hamy. Co za protekcjonalność.

Taje przynajmniej naprawdę pójdzie do porządnego butiku i się podzieli łupami i inspiracjami, a nie tylko wybierze się tam w moich snach!
                • snakelilith Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:14
                  danaide2.0 napisała:

> Taje przynajmniej naprawdę pójdzie do porządnego butiku i się podzieli łupami i
                  > inspiracjami, a nie tylko wybierze się tam w moich snach!

A, dokładanie cię rozgryzłam. Jesteś tylko małą niedowartościowaną zołzą, której na dodatek wydaje się, że jest zabawna. Nie interesują cię żadne dyskusje na temat mody, a chodzi ci tylko o przechwałki na temat tego, gdzie kto, kupuje i z ile. big_grin "Porządne butiki", nie rozśmieszaj ludzi, takie rzeczy mogą zrobić wrażenie na Kryśce z Pierdziszewa, a nie na mnie. I w ogóle EOT, bo jesteś nudna jak flaki z olejem.
                  • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:41
                    Masz mnie!

Nie odnoszę wrażenia, by dziewczyny pisały za ile kupują - w odróżnieniu od ciebie. Dla mnie liczy się sam styl i jakość, którą widzę nawet na tych rozpikselowanych fociach. Dzięki taje, gris gris, al sahrze (jeśli którąś ze stylowych migrantek pominęłam - przepraszam) dowiedziałam się nie tylko o trendach, ale i o fajnych sklepach, których nie znałam, bo w moich zakupach sklepowych zatrzymałam się na Comptoir des Cotonniers (której twarzą była ChG). Jednakże, kij kogokolwiek obchodzi, czy w takich sklepach teraz kupuję czy nie i dlaczego. Póki co, to ty cały czas podkreślasz jakie to bajecznie drogie ciuchy kupujesz, a ja sukienką z TwinSet za 6 zł (ok, zazwyczaj aż tak tanio nie jest i nie wiem, czemu przez pół soboty tak niskich cen nikt się na nią nie skusił?) rozwalam system.

Czyżbyś pisała EOT? Doprawdy...
            • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:43
              Danaide, po raz kolejny utwierdzam się w tym, że chodzisz i szukasz guza.
              • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:51
                Cóż, jak ktoś się z tobą i twoimi typami nie zgadza to znaczy, że szuka guza?
                No, to pozostaje się cieszyć, że daleko jesteś i mi go nie nabijesz.
                • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:58
                  Nie o to chodzi. Ja pochwaliłam, że Snejki zna się na trendach a Ty musiałaś przyjść i w taki zaczepny, konfrontacyjny sposób to skomentować.
                  • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:15
                    Musiałaś przyjść? Nie przyszłam do ciebie po cukierka na Halloween, w okno kamieniem też ci nie rzuciłam.

To jest forum. Ty piszesz jedno, każdy może napisać drugie. Czy zaczepnie i konfrontacyjnie - kwestie oceny.
      • nangaparbat3 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:12
        Gdzie tam babciowa, obcisła będzie bardzo sexy, byle mieć figurę odpowiednią. Wampowa powiedziałabym. I wydaje się w bardzo dobrym gatunku
    • lauren6 Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:37
      Na zalando
    • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:47
      Jeżu kolczasty ja szukam takiej ale bordowej. Jakby kto widział gdzieś.
      Moze być krótsza (do kolana lub ciut za) albo sobie skrócę
      • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:50
        Mam letnią bordową, bez rękawów, ze złotą ozdobą na jednym ramieniu, z Mango. Zimowe bordowe kiecki tuby przede mną też się chowają ☹️
        • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:53
          Ja chcę z rękawem. Taką własnie śiwateczną. Ale dopasowaną.
          Znowu bede kilka lat pewnie szukać ( jak kremowej szmizjerki)
          • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:56
            W tym roku powariowali w sieciówkach, jeszcze miesiąc temu były dokładane świeże kolekcje odzieży letniej w pełnej cenie, a jesienne i zimowe ciuchy zaczynały się dopiero pojawiać.
            • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:41
              Ja liczę nas wiąteczną kolekcję. Ale obawiam się, że jak co roku takie bordo były tak w tym roku akurat nie będzie...
            • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:42
              Chciałabym taką welurową...
              • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:45
                Mam dwie
                • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:45
                  Trzy w sumie, bo jeszcze burgundowa.
                  • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:11
                    NO cudownie, gratuluje, Ale mi to jakby nie pomaga...
                    • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 09:41
                      😁 przepraszam.
                      Dwie czarne kupowałam w zeszłym roku w listopadzie w H&M. Z tym że są na mnie nieprzyzwoicie krótkie.
                      Ta burgundowa to zdobycz z lumpa - jakoś we wrześniu tego roku. Jest dłuższa, bardziej marszczona. Przewygodna i robi wrażenie.
                      W tym samym lumpie kupiłam w zeszłym tyg chyba z tej samej szwalni - identyczny kolor i materiał, ale tak do kostek, z rozpietdakiem do uda i takim drapowaniem, jak teraz u co drugiej projektantki.

Garczyńska ma też podobne modele, ale nie z weluru.
                      Przy czym Garczyńska mnie zirytowała. Model Jordan, który jest genialny (ale z dekoltem i bardzo krótki), przeznaczony na lato jest z podwójnej warstwy dzianiny.
                      Kupiłam teraz podobny model z myślą o sylwestrze i co? Ani podszewki, dzianina cienka, marszczenia lichutkie. Odesłałam.
      • m_incubo Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:48
        Na Temu 😉
        • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 19:40
          NO tam się obawiam kupić.
          • eva_evka Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:06
            Garczyńska, model Corsica. Też patrzę na tę bordową, ale ciągle rezygnuję....
            • hanusinamama Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:11
              Nie, to nie to
      • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:50
        hanusinamama napisała:

> Jeżu kolczasty ja szukam takiej ale bordowej. Jakby kto widział gdzieś.
        > Moze być krótsza (do kolana lub ciut za) albo sobie skrócę
        >
        Też bym chciała, ale nie mam dobrej figury do takiej. Ta babka ze zdjęcia ma idealną..
        • hanusinamama Re: Taka sukienka 02.11.25, 13:33
          Ja nie mam idealnej...ale mam odpowiednią.
    • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 16:48
      Mam takich ponad 10, z 10 ostatnich lat, z kilku sieciówek. Do ziemi, do połowy łydki, za kolano. Z rozporkiem z tyłu, z rozporkiem z boku i bez. Z poduszkami i bez. Marszczone na szwach i tylko długie do samodzielnego marszczenia. Błyszczące i matowe. Z polyestru i wiskozy. Z dzianiny swetrowej… z dekoltami na plecach… z mocniejsza spódnica i delikatniejsza nietoperzowa górą…
      • ga-ti Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:00
        Się pochwaliłaś to może jeszcze napisz, gdzie kupiłaś te z ostatnich dwóch lat.
        😆
        • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:06
          Mango, H&M, Mohito, karko
          • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:19
            Ta z fotki wygląda na wełnianą.
      • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:34
        Takie to są dla mnie prawie identyczne, a nie innebig_grin
        Też szukam sukienki z łódkowym dekoltem. Mam z wełenki, ale jest za gruba.
        • geez_louise Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:48
          Kupuję ten typ sukienki jak mi tylko w ręce wpadnie, niezależnie od składu dzianiny i detali kroju. Byle cokolwiek mi się w nich spodobało. Moim zdaniem pasują prawie każdemu i jeszcze wybaczają +/- 10 kg. Wszystkie noszę min kilka razy , niektóre aż zużyłam na śmierć i musiałam wyrzucić.

Nie mam ani jednej z siateczki na elastycznej podszewce. A od dłuższego czasu szukam. Jak trafiam, to w niepasujące mi maziaje.
        • freqenter Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:07
          pade napisała:

> Takie to są dla mnie prawie identyczne, a nie innebig_grin
          > Też szukam sukienki z łódkowym dekoltem. Mam z wełenki, ale jest za gruba.

Ojesssuuuu jak mnie wkurza jak się laski tak dołują same. Nos co chcesz i przestań sobie wymawiać że jesteś za gruba, no ludzie.
          • daniela34 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:17
            Ale tu wełenka jest za gruba a nie nosicielka.
            • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:32
              Nosicielka łanią też nie jest, czy tam gazeląbig_grin
              • freqenter Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:33
                O kurde, sorry!
                • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:37
                  Nic się nie stałosmile
    • eva_evka Re: Taka sukienka 01.11.25, 17:52
      Może uszyj?
      Podobną ma Viola Piekut:
      violapiekut.com/sukienka-kohen-short.html
      Albo Zara:
      www.zara.com/pl/pl/sukienka-midi-z-drapowaniem-i-bizuteria-na-plecach-p05063289.html
      Albo:
      sentidoro.pl/produkt/1258/sukienka-maxi-classic-czarna-la-manuel
      • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:10
        Żadna nie jest tak wykrojona pod szyją.
        Diabeł siedzi w szczegółach.
      • eva_evka Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:29
        No i jeszcze ematkowa Garczyńska:
        www.karolinagarczynska.com/pl/products/corsica-czarna-sukienka-drapowana-ecovero-tm-9269.html?query_id=1
        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:32
          fajna!
          • ardzuna Re: Taka sukienka 01.11.25, 23:33
            Za dużo się na niej dzieje.
    • ardzuna Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:00
      W Asosie jest podobna.
      • ardzuna Re: Taka sukienka 01.11.25, 23:25
        Jeszcze 303 avenue.
    • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 18:09
      Miałam podobną niemniej całkowicie sztuczną na balu absolwentów i cóż, nadal nie wywaliłam. Jeśli tam na plecach się coś dzieje, to i u mnie się działo.
    • snakelilith Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:24
      W Mango jest podobna, ale granatowa.
      Niestety poliester.
      • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:27
        Nie, w tej się za dużo dzieje.
      • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:32
        ta mi się mniej podoba, jest jak nietoperz przez te skrzydełka z tyłu
      • majenkirr Re: Taka sukienka 02.11.25, 21:00
        A jak to się trzyma na ramionach?
        • pffpffpff Re: Taka sukienka 03.11.25, 16:43
          Siła woli wink
    • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:30
      No nic. Może odbanuja właścicielkę kiecki z fotki i sama napisze. Widziałam, że należy do grupy Drzwi do stylu, tam często dziewczyny wstawiają to, czego nie noszą. Będę polować 😀
      • pepsi.only Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:37
        Zbanowali? Wszystkie jej nicki? surprised
        • pffpffpff Re: Taka sukienka 01.11.25, 20:57
          IP pewnie
          • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:48
            pffpffpff napisała:

> IP pewnie

Nie wiem kto to, pewnie jakaś celebrytka skoro u Waltera się pokazała na wręczeniu nagród. Ale figurę ma zajebistą, szczupła, piękna talia, nie każdy może sobie pozwolić na taką kieckę.
            • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:59
              Wczoraj tu chyba była głowa tej pani, uwierz mi że oddałabyś taką figurę, byleby nie mieć tak zniszczonej operacjami buzi, jak z muzeum figur woskowych
              • pade Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:01
                jednak troll, wszystko jasne
                znowu desant z Wandy? naprawdę tam tak nudno?
                • wielkiklops [...] 01.11.25, 22:04
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:05
                  Kto?? Shell to troll? Naprawdę odjeżdżacie już z tymi oskarżeniami.
                  • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:08
                    nastarana napisała:

> Kto?? Shell to troll? Naprawdę odjeżdżacie już z tymi oskarżeniami.

A to Shell i Shell też szalała wczoraj?
                • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:07
                  Nie widziałaś tamtego zdjęcia chyba, naprawdę wyglądało jak po stu zabiegach albo zrobione przez czatgp
                  • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:09
                    marzenka12 napisała:

> Nie widziałaś tamtego zdjęcia chyba, naprawdę wyglądało jak po stu zabiegach al
                    > bo zrobione przez czatgp

Przecież widziałam. Sama umiem tak przerobić w faceapp. Popatrz na IG na zdjęcia tych wszystkich celebrytek. Wszystko w faceapp
                    • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:11
                      ale po co to robic skoro się wyglada jak zwłoki?
                      • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:16
                        marzenka12 napisała:

> ale po co to robic skoro się wyglada jak zwłoki?

Celebrytki tak mająbig_grin
              • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:05
                marzenka12 napisała:

> Wczoraj tu chyba była głowa tej pani, uwierz mi że oddałabyś taką figurę, byleb
                > y nie mieć tak zniszczonej operacjami buzi, jak z muzeum figur woskowych

Widziałam. Najzwyklejszy wświecie face app, a nie operacje. Ta kobieta jest tu regularnie prześladowana przez chorą osobę z kilkudziesięciu nicków.
                • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:09
                  Co to face app?
                  • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:10
                    marzenka12 napisała:

> Co to face app?

Apkę się ściąga na telefon i można sobie poprawiać urodę. Wszystkie celebrytki tak robią.
                    • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:11
                      aaa ok, myślałam ze to zabieg chirurgiczny
              • freqenter Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:06
                Ja lubię takie szczupłe kobitki ale młodsze tu po postawie wiek widać i po dłoniach xd
                • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:27
                  Jesteś obrzydliwy Bywalec.
            • dziunia.z.torunia Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:52
              wielkiklops napisał
              "Nie wiem kto to, pewnie jakaś celebrytka skoro u Waltera się pokazała na wręczeniu nagród."

Wow, dostała nagrodę? Brawo!
              To na pewno poza ścianką, można ją było zobaczyć na scenie
              Z gustem, szczupła i wspaniała
      • nastarana Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:18
        Kim jest ta właścicielka kiecki? To jakaś osoba publiczna?
        • marzenka12 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:30
          to moze być reszta pani od tej głowy z wczorajszej awantury?
          • majenkirr Re: Taka sukienka 02.11.25, 21:03
            Znowu przegapiłam awanturę??😩
            • pepsi.only Re: Taka sukienka 02.11.25, 21:28
              A tam zaraz awantura... Ale doskonałym podsumowaniem tego co się wydarzyło, wręcz kwintesencję, możesz sobie zobaczyć na forum O moderacji. Ponieważ na ematce wielonickowa już na nikim nie robi wrażenia, więc poszła tam, i aktualnie rozmawia sama z sobą.
              ...cała Marta- stalkerka będąca w swoich obsesjach...

forum.gazeta.pl/forum/w,654,179490380,179490380,Obrazliwe_feksty_naruszajace_regulamin.html
      • danaide2.0 Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:49
        Chociaż powiedz jak wygląda z tyłu (skoro na tej z mango dzieje się za wiele).
    • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:43
      Ooo elita. Nagroda im. Mariusza Waltera, no tam byle kto nie chodzi. Sukienka piękna, a kobieta ma świetną figurę. Zazdroszczę jej...
    • taje Re: Taka sukienka 01.11.25, 21:59
      Oj nieładnie się bawisz Szelerka. Wklej może głowę do kompletu - skoro "zdjęcie publiczne"...
      • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 22:07
        taje napisała:

> Oj nieładnie się bawisz Szelerka. Wklej może głowę do kompletu - skoro "zdjęcie
        > publiczne"...

To Szellerka ??? Przecież ta sama kobieta co wczoraj tu była prześladowana. To są regularne obsesje.
      • wielkiklops Re: Taka sukienka 01.11.25, 23:08
        taje napisała:

> Oj nieładnie się bawisz Szelerka. Wklej może głowę do kompletu - skoro "zdjęcie
        > publiczne"...

Swoje niech wklei,taka piękna kobieta z Poznania
    • cwalina.ze.szczecina [...] 01.11.25, 22:26
      • wielkiklops [...] 01.11.25, 22:58
      • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 09:55
        I się rypło
        • taje Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:15
          Ale powiedz, po co bierzesz udział w tym cyrku i nagonce na kogoś tam? Wiem, że nie jesteś trollem, tym bardziej nie rozumiem. To ta słynna kobieca energia i wspieranie mocy kobiet, o czym w przeszłości pisałaś?
          • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:20
            Zainteresowała mnie historia tego swetra.
            A nikt nic nie wie dokładnie i chciałabym wiedzieć, jak ten sweter wylądował na forum. Co tu robi i po co mu to.
            Słuchy mnie doszły, że przez ten sweter odeszły dwie forumki. A kto wie, czy nie więcej.
            Jeśli sweter odwiesi się do szafy, to się przestanę swetrem interesować.
            • rita83rita Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:25
              Ja zauważyłam wzmożenie u trolli odkąd zamknęli wątek na Wandzie. Ten sam sposób pisania, stawiam na forumkę na literę L, ale może jest więcej zaburzonych.
            • pepsi.only Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:28
              🍿🍿🍿
              potrójna porcja !
              🤩
          • homohominilupus Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:30
            Szell tak emanuje kobiecą energią ze chętnie dzieliła sie prywatnymi zdjęciami bergi i jej męża zeby sobie z nich urządzać bekę, wywlekala dane bergi na forum itp. Ja wiem, ja wiem, bergi tu nikt nie lubił i to na pewno bylo usprawiedliwienie.
            • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:41
              Kto nie popełnia błędów… 🤷‍♀️
            • m_incubo Re: Taka sukienka 02.11.25, 13:21
              Nie musiała niczego wywlekać, berga nie do końca opanowała ustawienia prywatności na fejsie.
              • homohominilupus Re: Taka sukienka 02.11.25, 14:13
                Berga z tego co wiem nie pisala tu jak sie nazywa ani nie wklejala zdjęcia męża?
                • chatgris01 Re: Taka sukienka 02.11.25, 14:29
                  Shell też nie wkleiła zdjęcia jej męża, tylko nieidentyfikowalny wycinek z włosów nad czołem, w dyskusji dotyczącej koloru włosów. Oczywiście nie powinna była tego robić, jednak nie porównywałabym tego z wklejeniem czyjegoś zdjęcia w całości.
                • m_incubo Re: Taka sukienka 02.11.25, 14:55
                  Akurat Shellerka zdjęcia jej męża nie wklejała. A już na pewno nie na tyle duży fragment męża, by był możliwy do zidentyfikowania.
                  Berga natomiast podała tyle informacji o mężu, synach, placówkach, własnej karierze (🤣) i urodzie, do tego była tak w tym wszystkim sympatyczna i przeurocza, że fragment czupryny jej starego wklejony przez szelerkę naprawdę nie robił żadnej różnicy.
            • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 13:24
              homohominilupus napisała:

> Szell tak emanuje kobiecą energią ze chętnie dzieliła sie prywatnymi zdjęciami
              > bergi i jej męża

Nie wywlekała, nie bergi, nie męża ale reszta sie zgadza
            • analoga_niet Re: Taka sukienka 02.11.25, 18:46
              Za to niewiniątko pachnące bergamotką wywloklo moje dane, pisząc że to dlatego, że INNI wywlekli jej, ot taka logika. Tak a propos usprawiedliwień
              • homohominilupus Re: Taka sukienka 02.11.25, 19:02
                Pamiętam to i pamiętam ze tez mnie to oburzyła bo akurat ty jej niczego nie wywlekalas.
                Nigdzie nie nazwałam jej niewiniatkiem. To co zrobiła bylo karygodne i nie ma żadnego usprawiedliwienia.
                Pamiętam tez ze wypowiedziałam sie w tamtym wątku potępiając jej chore akcje
                • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 19:43
                  homohominilupus napisała:

> Pamiętam tez ze wypowiedziałam sie w tamtym wątku potępiając jej chore akcje
                  >

Tak, wiemy. Robisz to w większości wątków
                  • homohominilupus Re: Taka sukienka 02.11.25, 20:38
                    O, karynka/ suki/ karen / etc
                    • simply_z Re: Taka sukienka 02.11.25, 21:13
                      troszkę się odmłodziły tongue_out
                    • marzenka12 [...] 02.11.25, 21:15
                      • homohominilupus [...] 02.11.25, 21:57
          • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 11:48
            Z jakiegoś powodu stajesz po bardzo złej stronie.
            Napisze tak. To jest tak jakbyś stanęła z własnej woli po stronie sądzonych w Norymberdze.
            • taje Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:03
              To może napiszcie ku wiedzy wszystkich, o co tu chodzi. Bo jak na razie, nie będąc wtajemniczona w rozgrywki pozaforumowe, widzę sytuację, kiedy ktoś wyciąga na forum zdjęcia jakiejś kobiety i następuje zbiorowa nagonka. Co ta kobieta i komu zrobiła? Jakiś kontekst poproszę.
              • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:07
                Z tą inbą fotkową proszę mnie nie mieszać.
                Moja teoria jest taka że osoba której zdęcie twarzy zamieszczono sama wrzuciła tą fotkę by wywołać inbę.
                W jakim celu? Nie wiem. Może po to by być w centrum zainsteresowania
              • rita83rita Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:07
                Według mnie na forum jest jakaś osoba, która profesjonalnie zajmuje się stalkingiem i teraz na ofiarę wzięła osobę ze zdjęcia.
                • cwalina.ze.szczecina Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:17
                  Myślisz że to może być osoba opisana w pewnym poście na forum gazeta.

forum.gazeta.pl/forum/w,72,55779724,55779724,Robert_Moskwa_i_jego_historia.html

Poniżej cytuje wpis startowy

"Po bardzo długim namyśle zdecydowałem się opublikować tutaj pewną
                  hitorię,
                  jaka przydarzyła się Robertowi Moskwie-
                  aktorowi
                  serialu " M jak miłość". W 2005 roku zawarł on był znajomość z
                  dziennikarką
                  jednego z pism kobiecych i od tamtej pory jego życie zamieniło się
                  w czarny
                  scenariusz horroru. Marta ( mogę podać jedynie imię), gdy Robert
                  postanowił
                  zakończyć z nią znajomość, pokazała swoje prawdziwe oblicze. Nie
                  umiała się
                  pogodzić z tym, że facet jej nie chce i rozpoczęła swoje utajone
                  działania
                  zmierzające do unicestwienia Roberta. Przez ponad rok skutecznie
                  obsmarowywała go do wszystkich znajomych dziennikarzy, blokując mu
                  skutecznie
                  rozwój medialny, przez tak długi okres czasu Moskwa nie miał
                  możliwości
                  udzielenia nigdzie wywiadu- szeptana propaganda zrobiła swoje.
                  Nękała go
                  dniem i nocą, nachodziła w domu, potrafiła godzinami wystawać na
                  parkingu
                  pod blokiem Roberta, posuwała się nawet do szantazy i gróźb.
                  Pojechała do
                  Wrocławia, aby tam napastować jego żonę i małoletnią córkę. Robert
                  zaczął
                  poważnie obawiać się o swoje bezpieczeństwo i bezpieczeństwo
                  swojej córki.
                  Ponadto przyjaźniąc się z wieloma innymi aktorami z branży,
                  opowiadała o nim
                  bzdury- powodując tym samym odwrócenie się od Roberta wielu
                  znajomych."
                • geez_louise Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:32
                  Nie jestem wtajemniczona w aferę, ale wygląda na to, że jedna osoba od kilku miesięcy falami zakłada Waki lub wpisuje się w innych, wymieniając dziesiątki nicków, wrzucając zdjęcia i kreując się na zmianę na sprawcę i ofiarę stalkingu.
                  • geez_louise Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:32
                    *wątki
                    • simply_z Re: Taka sukienka 02.11.25, 14:18
                      Od 20 lat ma obsesję na punkcie Moskwy?o cholera...
        • wielkiklops [...] 02.11.25, 10:20
          • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:23
            Jestem szczupła, zgrabna, zdjęć ze ścianek nie wrzucam, bo KWTW, a reszta świata nie musi.
            Trudno mnie więc o zazdrość posądzać.
            Co ma Kura do tego, to już nie wiem sama.
            I racz może zauważyć, że założyłam wątek o sukience, nie wpisawszy się w żaden wcześniejszy kobiety o 369 nikach.
            • wielkiklops Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:31
              pffpffpff napisała:

> Jestem szczupła, zgrabna, zdjęć ze ścianek nie wrzucam, bo KWTW, a reszta świat
              > a nie musi.
              > Trudno mnie więc o zazdrość posądzać.
              > Co ma Kura do tego, to już nie wiem sama.
              > I racz może zauważyć, że założyłam wątek o sukience, nie wpisawszy się w żaden
              > wcześniejszy kobiety o 369 nikach.

Raczę zauważyć, że jesteś chora i powinnaś coś z tym zrobić. Ty, Pepsi i Lajtova. Zdjęć ze ścianek nie wrzucasz, bo nie bywasz sidzisz w domu z trójką bąbelków, no i widocznie zazdrościsz skoro dołączyłaś do tych zaburzonych pannienek.
              • rita83rita Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:33
                A ty Wielki Klopsie dlaczego nie piszesz ze starego nicka?
              • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 10:39
                Idąc twoim tokiem rozumowania, ty zazdrościsz mi bombelkow…
              • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 11:45
                Ale jak pepsi i lajtova?
                Przecież to jedna i ta sama osoba.
                • pepsi.only Re: Taka sukienka 02.11.25, 11:53
                  W marcu było, że Zona mi i Lajtova to to samo. A kilka miesięcy wcześniej, że Boylen, dziś z kolei padło na Shelerkę.
                  Okazuje się więc moja Lajtovo, że wg Marty wszyscy jesteśmy tobą.

(Marta lubi pisać po imieniu do forumek, więc nie będę się krygować- skoro znam jej imię, to co będę się ograniczać)
                  • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:11
                    Ejjj...A jeszcze oprócz tego bylam Aleksandrą Z...A na samym pozątku to pracownicą w muzeum.
                    No dobra to ja jestem ta z muzeum.
                    • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:25
                      Bardzo ładny bezrękawnik, gdzie kupiłaś?
                      • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:38
                        W Sansie.
                        SANS: Polska marka odzieży premium, którą współtworzy stylistka Marta Waluk. Skupia się na połączeniu rzemiosła z nowoczesnością i zrównoważonym podejściem do mody.
                        • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:44
                          Mam od niej moją garsonkę!
                          • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:49
                            Od Marty? Super!
                    • pepsi.only Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:47
                      Byłaś. Kojarzę.
                      Byłaś też Agatą. I Boylen również była Agatą, do mnie też napisała kilkukrotnie per Agato.

Shellerka- jak masz na imię?! suspicious

Bo wygląda na to, że wg Marty wszystkie na ematce sa Lajtovymi i mają na imię Agata 🤔 i mają wyroki, i... to wszystko przez zazdrość.
                      Zazdrościmy bycia celebrytką, i zdjęcia na ściance. Takie osiągnięcie, a my zamiast pogratulować, i cieszyć się z sukcesu no to zazdrościmy. (nie wiem jakiego sukcesu, no chyba że zdjecia na tle napisów to takie osiągnięcie)
                      • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:50
                        Też byłam Lajtovą, czyli i Agatą,
                        Ktoś wie czemu to babsko tak się uczepiło forum?
                        Nie może sobie stalkować sąsiadów na Ursynowie?
                      • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:58
                        Inba inbą...Ale w tle latają dane realnej kobiety(Agata). Wczoraj wleciał jej profil na insta tylko po to by ją we wpisach poniżać. Profil ze zdjeciami, imieniem nazwiskiem.
                        Do tego wiem, że rozsyłany jest jakiś wyrok(za głupotkę) z 2005 czy tam 2006 roku.
                        Ale rozsyłanie tego w maialch/privach już taką głupota nie jest.

Co ciekawe stalkerka w jakiś sobie znany sposób znalazła tu sojuszniczki albo takie które można określić symetrystkami.
                        • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 13:04
                          Ja wiem, że oprócz wyroku Agaty, która nie ma pewnie pojecia że jest tematem maili, rozsyłane też są pomówienia o innych forumkach. Potem te wkręcone, podniecone ploteczkami, sugerują ci na forum, ze coś o tobie wiedzą. Guzik wiedzą ale guano się przykleja i śmierdzi
                      • pffpffpff Re: Taka sukienka 02.11.25, 14:56
                        Zofia. Jestem Zofia.
                        Dzięki.
                        Teraz już trochę bardziej rozumiem.

Przypadkiem dostałam w ciągu ostatnich dwóch godzin 7 „e-recept” z linkiem do kliknięcia.
                        🤓
                        Tak tylko napiszę: nie warto… naprawdę, szczerze i otwarcie mówię Ci złotko (to do Marty): nie chcesz tego.
                        • lajtova Re: Taka sukienka 02.11.25, 15:37
                          Mnie zapisywała do różnych newsletterówsmile
              • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:15
                Forum pisze, że byłaś Damą w Kapeluszu, kradłaś zdjęcia innej kobiety i snułaś o niej wątki, opisując ją jak wariatkę. Wychodzi na to, że robiłaś dokładnie to samo. Nawet gorzej. Teraz co chwile wrzucasz tu jakąś Agatę od porad menopauzalnych, jej profil i nazwisko. Napisz nam czego im pozazdrościłaś, może wspólnie coś zaradzimy.
                Wg plotek masz wyrok za internetowe prześladowanie pewnego aktora.
                Podobno wyszukujesz dane kolejnych nicków, które cię czymś drażnią, grozisz im upublicznieniem, wysyłasz innym forumkom, z którymi twoja ofiara jest w konflikcie, jej prywatne dane mailami i snujesz o nich niekorzystne i wyssane z palca teorie.
                Zakładasz setki nicków i tworzysz kolejne monotematyczne wątki o stalkingach, zawsze niby w imieniu osoby trzeciej. Teraz tez udajesz, ze to nie twoje zdjęcie lata po forum. No ale może słusznie, kiepsko to by wyglądało, że taka pani z telewizji robi tyle świństw i tak się paskudnie zachowuje, przynosząc firmie wstyd. Już jedna dziennikarka prace straciła, wiec rozumiemy. Ty też musisz zrozumieć, że możesz nie być lubiana.
                • cwalina.ze.szczecina Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:18
                  Lajtova!!! Przestań!
                • rita83rita Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:23
                  Masakra, a moderacja śpi .
                  • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:26
                    Ale dlaczego moderacja miałaby cokolwiek kasować?

• nastarana Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:56
                  marzenka12 napisała:

> Forum pisze, że byłaś Damą w Kapeluszu, kradłaś zdjęcia innej kobiety i snułaś
                  > o niej wątki, opisując ją jak wariatkę. Wychodzi na to, że robiłaś dokładnie to
                  > samo. Nawet gorzej. Teraz co chwile wrzucasz tu jakąś Agatę od porad menopauza
                  > lnych, jej profil i nazwisko. Napisz nam czego im pozazdrościłaś, może wspólnie
                  > coś zaradzimy.
                  > Wg plotek masz wyrok za internetowe prześladowanie pewnego aktora.
                  > Podobno wyszukujesz dane kolejnych nicków, które cię czymś drażnią, grozisz im
                  > upublicznieniem, wysyłasz innym forumkom, z którymi twoja ofiara jest w konflik
                  > cie, jej prywatne dane mailami i snujesz o nich niekorzystne i wyssane z palca
                  > teorie.
                  > Zakładasz setki nicków i tworzysz kolejne monotematyczne wątki o stalkingach, z
                  > awsze niby w imieniu osoby trzeciej. Teraz tez udajesz, ze to nie twoje zdjęcie
                  > lata po forum. No ale może słusznie, kiepsko to by wyglądało, że taka pani z t
                  > elewizji robi tyle świństw i tak się paskudnie zachowuje, przynosząc firmie wst
                  > yd. Już jedna dziennikarka prace straciła, wiec rozumiemy. Ty też musisz zrozum
                  > ieć, że możesz nie być lubiana.

Taje to powinno odpowiedzieć na Twoje pytanie. Ja z powodu tej osoby odeszłam z ematki, a kiedy wróciłam zmieniłam nicka.
                  • marzenka12 Re: Taka sukienka 02.11.25, 12:58
                    Dużo innych osób z powodu wariatki zmienia co chwilę nicki i biedna Pade dostaje szału, bo już kazdego o trolling podejrzewa
    • bywalec.hoteli [...] 02.11.25, 21:26
    • bywalec.hoteli [...] 03.11.25, 14:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka