dziunia.z.torunia
17.01.26, 15:44
mi zamknęli...
Był w moim mieście świetny sklep z pluszakami
Ostatni raz odwiedziłam go jakieś 4 lata temu, ostatnio poszłam - nie ma
Mieli tam naprawdę świetne zabawki - śliczne i wyjątkowo miłe w dotyku, pastelowe, bez krzykliwych, agresywnych kolorków. Nawet nie pamiętam, czy to były produkty jednej firmy, czy może różnych
Gdy wśród znajomych rodziło się dziecko, najczęściej tam kupowałam zabawkę na powitanie, a teraz nie wiem, gdzie mogłabym dostać taką, która będzie ładna - nie wchodzą w grę misie trzymające serduszko/kwiatek itp., chodzi o pluszaki takie zwykłe, ale milusie najlepiej jeszcze z atestem, bo zanim dziecko zacznie tylko przytulać, to przecież musi najpierw wymamlać...
Wiecie, gdzie w sieci można kupić dobre jakościowo i ładne pluszowe króliki, myszki, ostatecznie misie, ale takie super? I nie gigantyczne, coś do małych rączek
I drugie pytanie - mignęła mi kilka razy na FB strona kobiety, która szyje zabawki w kształcie zwierząt, bardzo naturalistyczne ośmiornice, gołębie i wiele innych
Za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy, kojarzy mi się coś z kotikiem czy puchatką, ale być może nazywa się zupełnie inaczej
Nasuwa się coś komuś?