krwawy.lolo 21.08.26, 20:47 Kto się wpisze? Nagrodą jest umieszczenie ma mojej ekskluzywnej liście wpisujących się bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 20:55 Nie tylko ten wątek jest bez sensu, ale nie chcę siać zgorszenia. (Chcę być pierwsza na liście.) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 21:07 Ty zawsze lądujesz u mnie na pierwszym miejscu. Ale jutra nie polecam. Wiatru w okolicy niewiele i deszczu dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 20:56 W czasach mojej młodości nonsens miał się całkiem dobrze. Powstawały całe serie dowcipów, dla pokolenia Z niezrozumiałych, a może raczej nieśmiesznych. Mój ulubiony: - Czym się różni wróbelek? - Tym że ma jedną nóżkę bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 21:02 Tym, że ma bardziej jedną nóżką, niż drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 23:23 Nie nie. Ma jedną nóżkę bardziej. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 11:17 Przypomniałaś mi suchara o facecie solącym banany i wyrzucającym je przez okno. Bo mu solone nie smakowały. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 21:13 Ja wiem kim był krwawy lolo. Ostatnio przeczytałem świetną książkę, proszę zbastuj , to jest niesmaczne. Jakikolwiek inny nick Przecież jest to za darmo.. Odpowiedz Link Zgłoś
llllllolllllipop Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 21:57 Wpisuję się, bo pływam w nonsensie xD I jestem cudakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek bez sensu. 21.08.26, 23:39 Just for you: Skoro poruszasz drażliwy temat, Sprawę do końca wyjaśnić chcę: Żadnego sensu gra wasza nie ma, Bo sens w ogóle nie wchodzi w grę. Ja nie mam sensu, ty nie masz sensu, Żaden jedzenia kęs nie ma sensu. Gry są bez sensu, sny są bez sensu, Nawet, niestety, sens nie ma sensu. Jest bezsensowne twoje pytanie, Bo gdzież tu sensu szukać, ach, gdzież? Jest bezsensowna odpowiedź na nie, Lecz brak jej byłby bez sensu też. Ja nie mam sensu, ty nie masz sensu, Żaden jedzenia kęs nie ma sensu. Gry są bez sensu, sny są bez sensu, Nawet, niestety, sens nie ma sensu. I zeby bylo jeszcze bardziej bez sensu dolaczam piosenke z Sopot '77 - wspominalismy dzis ze Starym Bi_scottem tamten rok, szczegolnie tamto lato (dla nas) dosc okropny rok, dochodzac do wniosku, ze who cares jaki bylo okropny, HV byla unforgettable Enjoy: Helena Vondráčková - Malovaný džbánku (1977) Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bowemniejest_6 Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 00:34 Nie wpisuje sie w ramach protestu, bo obiecales dorade do szybki od budzika a zlales cieplym moczem. A nie wpisuje sie tak pozno bo bylam juz spalam, ale zerwal sie taki wiatr, ze minir obudzil huk samozatrzaslujacych sie okien. I chyba mam po spaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 10:10 To ja w ramach kontrprotestu nie przeczytam Twojego wpisu. Poza tym pan z autoglassu powiedział, że ten odprysk jest za blisko krawędzi szyby i istnieje ryzyko pęknięcia przy naprawie. A wtedy byłaby cała szyba do wymiany. Będę musiał jeszcze w Niemczech spróbować. Sonscht druff akomme lasse. Odpowiedz Link Zgłoś
bowemniejest_6 Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 11:00 To juz nie jest moj watek, wiec kontprotest nieudany. To byl niewinny watek o mojej nadchodzacej wyprawie do fryzjera. Nic kontrowersyjnego. Nawet to byla fryzjerka a nie jakis zbok w skorzanych stringach. Ot luzny watek. I dwie forumki sie w nim pobily. Tak przelecialam wzrokiem i ostro sie wziely nomen omen za pukle. Nawet zaczely wstawiac zdjecia fryzur (swoich wlasnych), zeby pokazac jak NIE chca wygladac. I wyrzucaja sie wzajemnie z mojego watku… Juz tam nie wchodze, bo rykoszetem zarwe. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bowemniejest_6 Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 11:24 Zajrzalam ostroznie. 🙄 Nie tluka sie. Ale cos mi podpowiada, ze zbieraja sily w rogach ringu… Odpowiedz Link Zgłoś
bowemniejest_6 Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 15:22 A niemowilam? Znowu sie bija… 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 11:13 Aż zajrzałem do wątku. Mój dowódca plutonu powiedział kiedyś do kolegi: "Nieściorek, wy macie balagan na glowie!" Nie bałagan i nie głowa, no i gość nazywał się Nieścioruk. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek bez sensu. 22.08.26, 13:29 Na marginesie, eMatka słyszała i widziała Sienę Spiro? Odpowiedz Link Zgłoś