Dodaj do ulubionych

WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!!

17.01.05, 11:18
Przez całą ciążę byłam dumna z mojego brzuszka bo mimo, że był bardzo duży nie widać było na nim rozstępów. Smarowałam go mustelą i kremem penaten na rozstępy i przeciw ich powstawaniu. Dopiero po urodzeniu dziecka zobaczyłam jak strasznie wygląda mój brzuch. (widocznie na rozciągniętej skórze nie było ich widać). Do tego jeszcze rozstępy pojawiły się na piersiach. Smaruję kremem Vichy już prawie miesiąc i nie widzę, żeby rozstępy robiły się jaśniejsze. Może macie wypróbowany krem lub jakiś sposób bo teraz wyglądam jak włoska kapusta z tymi ROZSTĘPAMI!!!
Obserwuj wątek
    • kammik Re: WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!! 17.01.05, 11:56
      No niestety, teraz juz nie znikna, moga jedynie pojasniec. Masz dwa wyjscia -
      albo polubic swoje "blizny wojenne" (tanie i praktyczne wyjscie) albo
      zdecydowac sie na zabieg u kosmetyczki (terapia laserowa, zluszczanie chemiczne
      lub mechaniczne itd.). Wady - kosztowne i czasem bolesne.
    • magda.u Re: WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!! 17.01.05, 16:21
      cześć, słyszałam że solarium moze troszkę pomóc, tak mi poradziła pani
      ginekolog ale poszłam tylko raz bo dostałam strasznego uczulenia
      Pozdrawiam magda
      • madziara25 Re: WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!! 17.01.05, 17:07
        moge ci poradzic .... bo sama mam mase rozstępów !!! słyszałm ze maść na blizny
        CEPAN choć smierdzi jest skuteczna, ja mam dziecko 7- letnie i niestety nie
        zdazyłam wypróbowac masci bo nosze drugie maleństwo a nie jestem pewna czy w
        ciązy mozna stosowac tą maść, ale ja ci radze spóbuj, jak masz kase na takie
        drogie kremy to krem za 10 zł moze okazac sie pomocny !! zyczę ci z całego
        serca bys choc trochę uporała sie z problemem .
    • kdb.se Re: WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!! 17.01.05, 17:58
      Hej ja tez polecam Ci CEPAN , jest sukteczny !
    • biker3 Re: WIELKIE ROZSTĘPY PO PORODZIE-POMÓŻCIE!!! 19.01.05, 14:37
      Dzięki wielkie za porady na pewno zastosuję się do waszych rad. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka