mkz5 19.02.05, 23:43 Witajcie!!! Niedługo planujemy chrzest naszej 5miesięcznej córeczki. Czy ktoś wie gdzie w Warszawie są sklepy z ubrankami do chrztu dla dziewczynek. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Mirka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja45 Re: Ubranka do chrztu 20.02.05, 09:17 Piekne ,ale drogie ubranka do chrztu możesz kupić w internetowych sklepach Mininiebo oraz Abrakadabra. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Ubranka do chrztu 21.02.05, 11:00 Witam Jeżeli nie zależy ci na markowych ubrankach to bardzo ładne kupisz na bazarze Różyckiego na pradze.Ja sama tam kupowałam ubranko dla mojej córci i byłam bardzo zadowolona.Wybór ogromny i ceny przystępne, ja za cale ubranko z polaru ( płaszczyk spodenki kapelusz) + buciki i wszystkie dodatki zapłaciłam 120 zł. Pozdrawiam Dorecha. Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: Ubranka do chrztu 21.02.05, 22:45 Witaj!!! Dziękuję za informacje, chętnie skorzystam. Poczekam tylko trochę (chrzest planujemy w kwietniu) na ciepło i odpowiednie do pogody ubranka. Pozdrawiam Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
zozula Re: Ubranka do chrztu 06.03.05, 22:21 Ja polecam ubranka z www.abrakadabra.sklep.pl, na pewno droższe niż jakieś welurkowe z bazarku, ale śliczne i niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś