andzia7777 13.10.05, 21:45 mam ten wózek koloru khaki i powypalał mi się kolor czy Wam też. co robić czy reklamować wózek kupiłam w marcu czyli jeszcze na gwarancji, czy któraś reklamowała czy zabierają wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki129 Re: do użytkowników implasta driver 13.10.05, 22:38 Nie ale ja mam granatowy. Ja zgubilam kiedys okrycie na nozki W sklepie w warszawie pwoiedzieli mi ze to kosztuje 150-170zl a ja zaszwnonilam do implasta i przyslali mi z przesylka za 60zl Odpowiedz Link Zgłoś
polarnymis Re: di użytkowników implasta driver 14.10.05, 09:51 Mam ten wozek w kolorze stalowym i nie płowieje. Natomiast jesli chodzi o reklamacje to wiem ze na ten czas daja wozek zastepczy.Tak przynajmniej miala jedna pani ktorej oska stopu nie dzialala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma71 Re: di użytkowników implasta driver 14.10.05, 10:15 Ja mam kolor niebieski i raczej nie ma większej różnicy w zmianie koloru (choć myślę,że też lekko się zmienił).Wózek kupiłam w lutym i 2 tygodnie poźniej reklamowałam (stelaż).Naprawa trwała 2 tygodnie (wysyłka do Poznania) i nie dostałam innego wózka na ten czas (pytałam o to) a kupowałam swój w dużym sklepie (Entliczek w Krakowie).Może to zależy od sprzedawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiora12 Re: di użytkowników implasta driver 14.10.05, 11:59 Mnie stalowy kolor wypłowial - ale zauwazylam to po przelozeniu budki do spacerowki. Natomiast do reklamacji mam zamiar oddac podwozie - hamulec nie dziala, srubki sie wykrecaja, amortyzatory skrzypia, a przednie kolko (mam 3 xl) jakos sie zwichrowalo. Szok! Wozek uzytkowany od marca!!! Odpowiedz Link Zgłoś