elmoska 25.05.06, 12:34 Jutro pierwszy raz bede obchodzic Dzien Matki. Moja córeczka ma 8 miesiecy pewnie "przyjdzie" do mnie z kwiatkiem ) Już nie moge sie doczekac, pewnie bede ryczec jak bóbr. Ze szczescia oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnick Re: Dzien Matki 25.05.06, 12:56 Szczęsliwy ten, kto może się podzielić swym szczęściem - fajnie że napisałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
fargo10 Re: Dzien Matki 25.05.06, 13:04 O tak ... dobrze pamiętam mój pierwszy Dzień Matki, byłam wtedy w ciąży w 5 miesiącu i dostałam od mojego dziecka piewszego w życiu, świadomego słodkiego kuksańca. A potem gdy już się synek urodził były laurki - takie bazgrołki, kwiatki z inicjatywy taty samodzielnie nazrywane i najcudowniejsze słowa " kofam Cię".Tego Kofam życzę każdej Mamie. Warto żyć dla takich chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Dzien Matki 25.05.06, 15:08 Gdyby nie to, że znam swojego męża i wiem, że to największa skleroza na świecie, to myslałabym, ze małego uczy co mam mi jutro powiedzieć. Wczoraj usłyszałam od mojego dwulatka, że jestem lepszą mamą i jeszcze mi powiedział fajna jesteś. A dzisiaj powiedział mi najlepszego Ci zycę. Pewnie powtarza za swoim bohaterem żółwiem Franklinem, którego mama w jednej z książeczek obchodzi urodziny. Ale mi się ciepło zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś