ankhab 30.06.06, 15:13 dziewczyny dzis pierwszy raz wybieram sie na solarium i mam kilka głupich pytań.ide na 10 min.chcę się opalać nago czy nie spiekę sobie sutków?i czy w czasie tego "opalania" liczy się też moje rozbieranie? dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnisiaz Re: głupie pytanie 30.06.06, 15:15 zależy jaka masz karnację, ale uważam że na pierwszy raz 10 min to dużo, może 7? a co do czasu to w większości solariów masz 2 minuty na rozebranie a 10 min sie opalasz aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
ankhab Re: głupie pytanie 30.06.06, 15:17 opalam sie szybko i na brązowo. a co z tym pierwszym pytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: głupie pytanie 30.06.06, 15:27 ja sobie nie spaliłam a jestem jasna i nie słyszałam o takim przypadku chyba że ktos poleży z 30 min ale jak chcesz posmaruj kremem z filtrem aga Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: głupie pytanie 01.07.06, 17:42 Ja bym radziła jednak sutki posmarować jakimś kremem. A czas Ty uruchamiasz, gdy się rozbierzesz i położysz. Wciskasz guzik i zaczyna się odliczanie. Miłego opalania Odpowiedz Link Zgłoś
gelsemium wcale nie głupie! 06.07.06, 23:37 Swego czasu też musiałam zajrzeć do solarium (z racji zbyt odkrytego stroju na czyjeś wesele). Proponuję STOJĄCE po stokroć! Ja o tym nie wiedziałam. byłam na leżącym. Za pierwszym razem (3 min) leżałam na brzuchu. Na drugi dzień okazało się, że kompletnie spaliłam sobie piersi i brzuch Dosłownie byłam jak poparzona. No to następnym razem położyłam się na plecach <lol> Spaliłam sobie pupę całkowicie, tak, ze na weselu prawie nie siedziałam. I od tej pory powiedziałam sobie: dość. Żadnego solarium. Odpowiedz Link Zgłoś