Gość: guest
IP: *.*
28.08.01, 21:04
Wilkiem patrzy na mnie Anjaczasem też i wilka mam jaSkąd są nasze owce białeco na forum beczą małe?Ja te owce chętnie zjadam.Gdy do stadka się zakradampopiskują sobie z cichabędzie uczta - wielka pycha.Najpierw jedna cicho beczybo najadła się dziś mleczy.Brzuszek strasznie ją dziś bolinie chce słyszeć o niedoli.Gdy owieczkę w brzuszku nosiwoli dumać jak słoneczko trawkę rosi.Ta owieczka jedna z drugąnoszą wianki już nie długo.Czasem jednak i wilk wpadnieprzez płoteczek skoczy składniei już chwyta zębiskamidogryzając biednej AnjiCo tu robić? Krzyczą owce -wywiezione na manowce.Zostaw wilku nas w spokoju!My nie chcemy więcej znoju!A wilk na to rzecze skryciekamuflując rzezcz w sanskrycie:Ja Was owce i tak złapceboście wszytkie są w pułapce.Mam serduszko jednak wątłei odprawiam myśli pątne.Takoż Wam zostawię chwilępożegnajcie stadko miłe.Taki morał się układa, że najbardziej to żal stada.Taka mała rymowankadla tych co nie lubią spankai na czecie ciągle siedząo centylach między miedząPozdrawiaKristoVelMefistoWilk i poeta od siedmiu boleści