mamusia77 02.03.07, 13:34 Uff.Właśnie złożyłam wniosek o urlop wychowawczy. Teraz będę z moją córcią cały czas, choć ma już skończony roczek. Baaaardzo się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamago1 Re: najszczęśliwsza 02.03.07, 13:52 Rozumiem Cię i Twoją radość. Jeszcze kilka tygodni temu byłam zdecydowana zrobić to samo. Tylko, że ja juz wróciłam 1,5 roku temu do pracy po macierzyńskim a teraz postanowiłam wrócić do moich dzieci do domu. Jednak los zdecydował inaczej z czego jestem bardzo szczęśliwa....spodziewam się kolejnego maleństwa. Będę więc z moimi dziewczynami, ale nie na wychowawczym ale na macierzyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia77 Re: najszczęśliwsza 02.03.07, 14:03 No to GRATULACJE. Dużo zdrówka dla przyszłej mamusi, dziewczynek i maleństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: najszczęśliwsza 02.03.07, 19:25 Ja też się cieszę bo ja jestem z moimi dziećmi od stycznia. Co prawda starszy syn chodzi do przedszkola, ale mała jest w domu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia336 Re: najszczęśliwsza 02.03.07, 21:59 a u mnie odwrotnie.Dzis po 1,5 roku siedzenia z synem w domu wrocilam do pracy.Nie sadzilam,ze zniose to tak dobrze ,bo bardzo sie balam.Pracuje tylko 6 godzin dziennie ,do pracy ide 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
ewku1 Re: najszczęśliwsza 02.03.07, 22:50 popieram całym sercem, tym bardziej,że sama pisałam ostatnio w podobnym tonie.ja mam pólrocznego szkraba i nie odcinam pępowiny na razie)i nie wyobrazam sobie zostawić małego z kimś obcym..a instytucja babci odpada.. Odpowiedz Link Zgłoś