Dodaj do ulubionych

Barbara Giertych protestuje

• abosa to żart? /nt 20.03.07, 09:29

• mamakubusia8 Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:34
        A ja się podpisałamsmile)))
        • melka_x Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:39
          mamakubusia8 napisała:

> A ja się podpisałamsmile)))

Gratuluję braku wyobraźni. Apelując o zmianę w konsytucji właśnie wyważasz
          drzwi do zaostrzenie ustawy. Rozumiem, że jak zajdziesz w ciążę pozamiciczną to
          będziesz protestować przeciw przerwaniu ciaży i oboje zejdziecie z tego świata,
          a Twój Kubuś zostanie sierotą.
          • demarta melka 20.03.07, 09:43
            ludzi bez wyobraźni jak mrówków. niestety w tym temacie ewolucja dzieje się
            wszedzie, tylko nie w polsce, zwłaszcza wsród tych młodych, prężnych
            psychicznie kobiet. ze im się mysleć nie chce - rozumiem, lenistwo, ale, że
            dobrowolnie harakiri być może na samych sobie popełniają podpisując
            paszkwile... to chyba efekt przedłużających się nastrojów dekadenckich w ich
            głowach......
            • malila Re: melka 20.03.07, 09:56
              Przypuszczam, ze równie ofiarnie podpisywano by apel w sprawie zakazu
              transfuzji ludzkiej krwi, gdyby wiodącą religią była religia świadków Jehowy.
              To przerażające.
          • mamakubusia8 Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:46
            Napewno nie mam braku wyobraźni... i nie pisz tak skoro mnie nie znasz. I pozwól
            że będę miała swoje zdanie(chyba mam do tego prawo co??) I Jak już co to Kubuś
            ma nie tylko matkę ale również i ojcasmile) i sierotą napewno nie zostanie...
            Ale skoro piszesz żeby się ze mna pokłucić to ci się nie udało. Bo nie mam
            zamiaru dyskutować o moich poglądach i przekonaniachsmile
            • melka_x Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:53
              Nie znam Cię, ale znam Twój pogląd w tej kwestii, to wystarczy żeby podejrzewać
              albo brak wyobraźni, albo okrucieństwo. O swoim życiu możesz sama decydować,
              chcesz umierac w imię idei proszę. Ale od innych kobiet i ich córek wara, nie
              masz prawa skazywać ich na śmierć. Utrzmymanie ciąży w pewnych wypadkach (ciąża
              pozamaciczna, ostra gestoza, zakażenie wewnątrzmaciczne i inne) to śmierć i
              kobiety, i dziecka.
              • sara.24 Re: to żart? /nt 20.03.07, 10:39
                > Nie znam Cię, ale znam Twój pogląd w tej kwestii, to wystarczy żeby
                podejrzewać
                >
                > albo brak wyobraźni, albo okrucieństwo.
                Moim zdaniem również takie poglądy świadczą o deliktanie mówiąc braku
                wyobraźni, niedojrzałości i okrucieństqwie w stosunku do już posiadanych
                dzieci. Nie pojmuję jak matka może twierdzić że bezproblemowo zdecyduje się na
                własną śmierć, osierocenie dzieci w imię tego żeby nie usunąć zarodka który i
                tak nie przetrwa kiedy ona umrze. Takie osoby albo nie wiedzą co piszą albo są
                zaślepione przez kościelne mądrości.

O swoim życiu możesz sama decydować,
                > chcesz umierac w imię idei proszę. Ale od innych kobiet i ich córek wara, nie
                > masz prawa skazywać ich na śmierć.
                Dokładnie tak. Niech te fanatyczne baby robią sobie same co chcą ze swoimi
                macicami, zarodkami i czymkolwiek jeszcze. Ich życie, ich wola. Ale niech
                trzymają się z daleka od życia i decyzji innych.
            • demarta Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:55
              mamakubusia8 napisała:

I pozwól> że będę miała swoje zdanie(chyba mam do tego prawo co??)

no, niekoniecznie powinno się na to pozwalać i pozostawiać bez komentarza, bo
              swoim zdaniem możesz decydować o sobie samej, a podpisując paszkwile wtryniasz
              nocha w nie swoją macicę moja droga. rozumiwm, że mąż cię ogranicza, wyznacza
              pola do działania i masz w sobie misję wcinania się w czyjeś życiorysy, bo masz
              za wąską przestrzeń życiową.
              • mamakubusia8 Re: to żart? /nt 20.03.07, 09:59
                oooo fajnie kto jeszcze może mi napisać jaka jestem?
                Chętnie poczytam....przynajmiej poznam siebie samąsmile))<lol>
            • tora99 Re: to żart? /nt 20.03.07, 12:47
              twoje poglady sa twoimi dopuki nie probujesz ich narzucic innym
    • palolinkaa Re: Barbara Giertych protestuje 20.03.07, 09:58
      nigdy w zyciu sie nie podpisze!!
      nikt nie ma prawa decdowac za kobiete!!on a sama powinna to zrobic!!!
      • majan2 nie podpisze sie pod tym apelem 20.03.07, 10:14
    • wieczna-gosia tez nie jestem nielegalna 20.03.07, 10:57
      czy obecna konstyytucja i ustawa antyaborcyjna gwarantuje przymus aborcji? od
      dluzszego czasu sie nad tym zastanawiam.
      osobiscie uwazam ze najpierw nalezaloby zmienic prawo karne i lekarzowi za
      aborcje wlepiac 25 lat. A jakos za tym nikt sie nie podpisuje smile) a przeciez to
      jawna dyskryminacja dzieci nienarodzonych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka