gooochab 22.06.08, 23:14 Co chwila na forum pojawia sie jakis nowy cudak, jakas tepa panna, jakis troll... sama nie wiem... ...ale mam czasem wrazenie, ze to jedna i ta sama osoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Jesteś optymistką 22.06.08, 23:21 Ja natomiast, z właściwym sobie realizmem twierdzę z całym przekonaniem, że tępych, cudacznych etc. jest LEGION... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola [...] 22.06.08, 23:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Cudaki... 22.06.08, 23:25 o, to sie wyrabiam mimo sporadycznej lektury, bo tez mi te dwie gwiazdy w oko wpadly ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re:mathiola-to ja twoja ulubienica 23.06.08, 00:53 wiem, ze jestem kontrowersyjna postacia bo zyje sobie na "lajcie" , mam czas, duzo pisze i lubie polemizowac i nawet z niektorymi sie klocic. przypuszczam, ze mowisz o moim watku dot. samochodow. otoz tak samo jak ty bylam zdziwiona, ze ktos ma dluzszy czas ze mna "rozmawiac". nie potrzebuje trollowac bo nie boje sie swoich wypowiedzi i pisze to co mysle. a norma o ktorej piszesz, to bycie zabieganym od rana do wieczora, brak kasy, maz chodzacy na piwko, chorujace dzieci i brak perspektyw na lepsze zycie. to wasze towarzystwo wzajemnej adoracji! nie chcecie aby do waszego milego swiatka wszedl ktos inny, obcy, niepasujacy. niepasujacy bo zadowolony z zycia. mam czas-patrz,ktora godzina to pisze. nigdzie sie nie spiesze. czasem na tym forum mowicie o tolerancji?dla kogo?siebie wzajemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re:mathiola-to ja twoja ulubienica 23.06.08, 01:04 Hmm ... to tak się objawia zadowolenie z życia? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re:mathiola-to ja twoja ulubienica 23.06.08, 10:25 Kontrowersyjną postacią to była nieodżałowana Wobbler, która jakoś nigdy nie zaczynała żadnego postu od "wiem, ze jestem kontrowersyjna postacia". Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Lilka 23.06.08, 11:27 <a norma o ktorej piszesz, to bycie zabieganym od rana do wieczora, brak kasy, maz chodzacy na piwko, chorujace dzieci i brak perspektyw na lepsze zycie. Lileczko, ja miałam na myśli raczej normę intelektualną Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Mathiola - prywata 23.06.08, 11:50 mathiola napisała: > <a norma o ktorej piszesz, to bycie zabieganym od rana do wieczora, > brak kasy, > maz chodzacy na piwko, chorujace dzieci i brak perspektyw na lepsze > zycie. > > > Lileczko, ja miałam na myśli raczej normę intelektualną Daj spokój. A jak tam budowa domu? Pewnie już kończycie, co?. Pewnie uderzę niedługo do Ciebie o namiary na jakichś fachmanów. A propos chorób dzieci słyszałaś może coś o mononukleozie o nas w okolicy? Pytam bo mi młodsza padła na to cholerstwo 2 tygodnie temu i nie może się pozbierać. Napisz może na priva bo nas Lila wytnie. Lila nie wycinaj, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re:ania-ja nie buduje domu 23.06.08, 12:03 z kim innym ci sie pomylilo! pewnie od nadmiaru obowiazkow i stresow Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re:ania-ja nie buduje domu 23.06.08, 12:04 a Ty ze zrozumieniem potrafisz czytac??? z tym chyba tez u Ciebie slabo... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re:ania-ja nie buduje domu 23.06.08, 12:23 lilka69 napisała: > z kim innym ci sie pomylilo! > > pewnie od nadmiaru obowiazkow i stresow pewnie tak, hehe. Tylko zwróć uwagę na pewien drobiazg - tytuł mojego postu brzmi "Mathiola - prywata". Można więc mniemać, iż skierowany jest nie do Ciebie a do Mathioli? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Cudaki... 23.06.08, 01:08 Ciekawe badania Możesz przybliżyć wyniki Twoich badań.Czemu tak sądzisz?Może coś mnie omija?Naprawdę one tak odbiegają od normy?Może ja za mało czytam forum !? Jakiś mały przykładzik,bo sama nie wiem co sądzić. A swoja drogą ja obawiam sie czasem czy mnie jakaś Muszyna,Zdrojowa czy inna Kryniczanka nie podkopie mojego "wizerunku"DD No ale jest już późno,bardzo późno.Czy o tej porze dnia i nocy można już pisać głupoty bez cenzury? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Cudaki... 23.06.08, 01:15 Ja tam zawsze bywam poprawna,ale zawsze mogę to zmienić... Niech już lepiej cenzura pójdzie spać Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 lila1974 23.06.08, 09:38 Śniło mi się dzisiaj, że byłyśmy razem na basenie. Miła babka z Ciebie! )) Odpowiedz Link Zgłoś
troppo Re: Cudaki... 23.06.08, 10:32 Cud domniemany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=20574943&a=20577334 Powrót do cudu domniemanego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23762&w=20615028&a=20615028 Show Must Go One, a ja nazywma się Wojtek i też mam dwanaście lat)))) Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Cudaki... 23.06.08, 10:58 A co, to juz nie wolno byc cudakiem, tepa panna i trollem? Gdzie jest napisane, ze wszyscy maja byc niecudakami, inteligentnymi pannami a trollom tylko z pogarda odpisywac? Ja np. nie jestem panna a juz tym bardziej inteligentna. Nie moge? Moge! Forum to forum. Kazdy moze tu pisac. Nie ma egzaminow i testow na uczestnika. A ludzie sa rozni, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: Cudaki... 23.06.08, 11:05 Jasne, ze wolno i dlatego jest czasem zabawnie no bo jakby to forum wygladalo bez takiej agatki powiedzmy, czy lilki... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Cudaki... 23.06.08, 11:34 A ludzie sa rozni, tak? no w sumie tak. Jakby się tak głębiej zastanowić, to masz rację Tylko mnie wnerwia, jak taki cudak pokazuje, że jest ważniejszy i lepszy ode mnie. Normalnie to niech sobie będzie, tylko niech się nie wywyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Cudaki... 23.06.08, 12:05 o ile troll nie obraża innych, to może być nawet zabawny ) o ile tępa panna nie wspulczuie moim dziecią, to też może byc zabawna ) takie życie na forum DD Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Cudaki... 23.06.08, 12:09 doral2 napisała: > o ile troll nie obraża innych, to może być nawet zabawny ) > o ile tępa panna nie wspulczuie moim dziecią, nie wspólczuje dzieciom? Ja współczuję, a tępa nie jestem, panna tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Cudaki... 23.06.08, 12:13 a dlaczego im współczujesz?? tak z ciekawości czystej pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
snob_nad_snoby [...] 23.06.08, 11:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś