czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor beata985 30.06.08, 09:45 Mariola ma konkurencję)) beata985 28.06.08, 22:37 jednak nie ematki wpadły pierwsze na ten pomysłDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81417317&a=81417959 Re: Mariola ma konkurencję)) beata985 28.06.08, 22:53 kurcze laski czytałyście, ukradły nasz pomysł))))))))) serwery padną))))))) Mariolkę za Franka wydamy Re: Mariola ma konkurencję)) siasiuszek 28.06.08, 22:54 franek jaki?? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor majmajka 30.06.08, 12:07 Mariolka i znajomi. majmajka 30.06.08, 10:15 Ciekawosc mnie zrzera. Czy Nasza Mariola kochana wsrod swoich znajomych ma emamy? Dziewczyny, odwazylyscie sie dolaczyc do grona znajomych Marioli? Ja nie. Chociaz wiem, ze internet nie jest anonimowy, to jednak wole w to wierzyc, ze jest i nie ujawniam sie w gronie znajomych Mariolki? A Wy? Re: Mariolka i znajomi. kotbehemot6 30.06.08, 10:17 heh ja tam nawret nie mam konta, więc siłą rzeczy nijak się nie da dodać)) Z Mariolki tez nie korzystam, swoja drogą ciekawe jak długo Mariola pozyje??????? Re: Mariolka i znajomi. beata985 30.06.08, 10:22 Mariolka wylądowała na oślej. nie wiem ile ludzi tam zagląda, ale pewnie wiecej niz na emamę. żywot jej moze byc ciekawy Re: Mariolka i znajomi. kotbehemot6 30.06.08, 10:31 Zywot mariolki z pewnościa jest ciekawy , co prawda cierpi na rzodwojenie(oby tylko rozdwojene!!)jaźni, ciekawe czy administratorzy NK się zorientuja i czy wogóle, poniekąd byłby to namacalny dowód na brak jakiegokolwiek działania w ramach zapewnienia bezp[ieczeństwa w sieci. Re: Mariolka i znajomi. dlania 30.06.08, 10:35 Zorientuja sie tylko, jezli dostana oficjalne zawiadomienie od kogoś osobiście przez mariolkę pokrzywdzonego. Inaczej - nie ma szans, tylko w ciągu ostatnich kilku dni (po wprowadzeniu opcji "goście") powstało tysiace mariolek i mariolków. Re: Mariolka i znajomi. kotbehemot6 30.06.08, 10:39 Hmm, no cóz.Nic dodać, nic ująć. Re: kto to jest Mariolka? liwilla1 30.06.08, 10:41 no prosze, tydzien mnie nie bylo a tu same zagadki... ktos mnie oswieci? Re: kto to jest Mariolka? gazdziikowa 30.06.08, 10:43 zacznij od głównego wątku zabry51 pt ALARM Re: kto to jest Mariolka? kotbehemot6 30.06.08, 10:44 Forumki stworzyły wirtualna Mariolkę co by sie można było logować i bezkarnie i nierozpoznawalnie oglądac znajomych na NK. Podano login i hasło ,alem zapomniała))) Re: Mariolka i znajomi. majmajka 30.06.08, 10:52 Swoja droga, glupie pytanie zadalam, wiadomo, ze nawet jesli ktoras jest w gronie znajomych to sie tutaj zadna raczej nie przyzna. A Mariolka za kilka dni straci na popularnosci, jak wszystko na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor adrianka00 30.06.08, 13:29 Mariolka i Jacek adrianka00 30.06.08, 13:06 Jak rozwinie sie goraca znajomosc Mariolki i Jacka? Czy Jacek zablokuje Mariolke? Czy wyliczy jej wszystkich szybko zebranych znajomych? Czy Mariolka naprawde wszystkim pisze to samo? Czy Mariolka zdecyduje sie wyslac Jackowi swoje zdjecia i odkryje swoja twarz? Co jeszcze jest silniejsze od Mariolki? Na te i nastepne pytania odpowiedzi poznamy w nastepnych odslonach... Ktora jest teraz Mariolka? Ja musze zrobic obiad Re: Mariolka i Jacek dlania 30.06.08, 13:11 O! TO jest dla mnie obleśne, to wrabianie gościa w coś, co juz go dawno nie bawi. Jak sie rozwiną losy? Jak nadal bedzie równie niesmacznie to sie po prostu zwiną, razem z mariolką. Re: Mariolka i Jacek beata985 30.06.08, 13:20 nie wiem czy sie rozwinie. pan J sie wkurzył i grozi zablokowaniem. swoją droga powinien zrobic to dawno, wczas sie zorintował Re: Mariolka i Jacek adrianka00 30.06.08, 13:21 Po co czytasz cos, co jest dla Ciebie oblesne? Nikt nie zmusza Jacka... Nie wrobilby sie, gdyby nie chcial. Niesmaczne to jest, ze jakas Mariolka pisze niemile rzeczy innym... Chyba glownie kobietom. Re: Mariolka i Jacek dirgone 30.06.08, 13:25 Mnie ogólnie takie rzeczy nie bawią. Przestały bawić chyba w podstawówce, bo nawet w liceum takie zabawy były dla mnie niesmaczne. I nieważne, czy obiekt drwin na to zasługuje, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 14:27 Uprzejmie informuję, że jesli jakaś idiotka pod płaszczykiem mariolki nie przestanie sie przypierdzielac do wyglądu odwiedzających profil ematek i innych dziewczyn, to mariolka zdechnie jeszcze dzis wieczorem. Nie tak to miało wygladac. Kolejna idea okazała sie utopią, bo własne kompleksy i chęc bezpiecznego, bo anonimowego dopierdzielenia innym, wzięła górę. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 14:33 ale o so chodzi???? mariolka wystawiła Ci brzydki komentarz??? czy co??? niestety do wejscia zostało 41 351s.(( Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 e mariolki chodzcie na czat 30.06.08, 14:36 ponieważ wątek juz trudno czytać, ciągle powstaje nowy wywalany jest na oślą, to może spotkajmy sie w pokoju O wszystkim-pierwszy po wejsciu na czat, tam jest 0 ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: e mariolki chodzcie na czat 30.06.08, 15:18 Faktycznie, zero ludzi na czacie, to z kim mam gadać? Tyle ile zdązyłam zobaczyć (bo tez mnie gąbka wywalił) mariolka sie czepia jakijś dziewczyny, że ma nos nie taki jak trzeba i ogolnie wygląd dziewczyny - przypuszczam że ematki - jej zupełnie nie pasi. A to nie jej pieprzony interes. Ktos tu wspominał, że to pierwszy taki długi wątek, na którym ematki sie nie kłócą. Właśnie zaczynam))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: no przeca mariolka tam siedzi i czaka;)) 30.06.08, 15:26 matko boska internetowa, naprowadź mnie - gdzie czeka? Szczerze powiedziawszy to nigdy nie byłam na gazetowym czacie, może wlazłam do jakiejs komory.... Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 15:37 i szlachetną ideę szlag tarfia smutne to, że któraś swoje kompleksy chce leczyc za pomocą Marioli. A może to Jacek Ch. znalaż Mariolke w googlach i teraz się mści????? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 16:16 "Re: Mariolka i Jacek Autor: dlania☺ 30.06.08, 13:27 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Ja go nie czytam, a napisałam do niego jednego maila: żeby wreszcie wsadził mariolke na czarna liste. Dla mnie oblesne jest takie wrabianie. Co innego wejścmariolka do gokoś, po droczyć sie, a co innego łamac komuś serce... No dobra, gośc święty nie jest, ale naiwny jak cholera, a ja nie lubię wstydzic się za kogoś." Pan Jacek pisal wszystko z wlasnej woli, Mariolki rowniez i ktos postanowil sie za to wstydzic... Takze Pan Jacek zostal juz poinformowany... Nie ma to, jak nie czytac, ale uznac rzecz za oblesna i w imie wstydzenia sie za kogos czuc sie w obowiazku wtracic i kogos poinformowac... A te niemile uwagi, ktore ktos tam wypisywal na kogos tam, to rzeczywiscie bylo troche nie ten tego. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 16:19 Ja Jacka nie informowałam. To nie była moja sprawa. Adrianka, cholera, co ty masz za dostawce internetu, że ci sie udaje wchodzic na mariolke? Mnie sie ostatnio koło 10 rano udało))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 16:22 adrianka00 napisała: Takze Pan Jacek zostal juz poinformowany... I CO NA TO PAN JACEK???? jakas reakcja z jego strony nastąpiła??? nijak sie nie moge dopchac do Mariolki Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 16:33 Wiesz co, ja nie bede pisala, bo moge namieszac, z doskoku zajrzalam. Widzialam tylko, ze niektore wiadomosci zostaly usuniete zanim doszlam do czytania. Teraz w tej chwili tez nie moge sie dostac. I mam zaraz gosci na obiedzie. Dodam tylko, ze ja nie jestem mocno aktywna Mariolka. Mam nadzieje, ze te Mariolki beda mialy na uwadze by nie obrazac innych... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: sprawdzilam 30.06.08, 16:11 moj prosil obejrzaly jakies dziwne indywidua, ktorych nie znam w wiekszosci kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
elenarka_21 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 17:01 nie tak mialo byc no ale coz chyba raczej Mariolka nie uchodzi za sympatyczna a szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:10 Ciekawe czy któraś usunęła konto, czy NK usuwa konta różnego rodzaju Mariol, bo na mój profil wchodziły jakieś męskie Mariole i teraz też widzę ich jako konto usunięte??? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:14 "Re: alarm na NK ))))))))))))))) dlania 30.06.08, 14:27 Odpowiedz Uprzejmie informuję, że jesli jakaś idiotka pod płaszczykiem mariolki nie przestanie sie przypierdzielac do wyglądu odwiedzających profil ematek i innych dziewczyn, to mariolka zdechnie jeszcze dzis wieczorem." Moze zapytajmy dlani? Przewidzialas znikniecie Mariolki. Dlania, skad wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:19 Adrianka, szukaj sprytniejszych ode mnie, np. tej, która zmieniła hasło, zablokowała komentarze i ogólnie zrobiła sobie z mariolki własny folwark. Przypuszczam, że to ta sama idiotka, o której pisałam, a która sie poczuła urażona. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:27 Nie widzialam zablokowanych komentarzy - skad Ty wiedzialas, skoro tam nie zagladalas? Jak moglas widziec zrobienie wlasnego folwarka - skoro tam nie zagladalas? Skad wiedzialas, ze jakas cyt. "idiotka" pisala tam, skoro tam nie zagladalas? Skad wiedzialas, ze konto zostanie dzisiaj wieczorem zlikwidowane? To takie luzne pytania, dlania. Nie gniewaj sie za nie, jednak duzo niespojnosci w tym co piszesz... Pewnie tez masz zlozona osobowosc, jak Mariolka miala Stawiam je by zrozumiec Twoj nadprzyrodzony dar, niz w celu przeprowadzania sledztwa. Zabawa sie skonczyla, trudno. Ach, biedny Pan Jacek. Nie wiem, jak skonczyla sie historia z Panem Jackiem. Nie wiem, czy w koncu wyslalas mu emaila uswiadamiajacego, czy nie (bo raz piszesz, ze wyslalas, raz ze nie). Mam nadzieje tylko, ze bedzie wspominal Mariolke z przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
gazdziikowa Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:38 a mariolka została zlikwidowana Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 19:40 Szkoda mi Mariolki fajna była z niej dziewczyna, ale widocznie ktoś jej nie lubiał i zlikwidował(: Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: mariola umarla 30.06.08, 19:43 dokladnie. zaszalala raz mamuska na naszej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: mariola umarla 30.06.08, 19:55 no niestety tak sie kończą niebezpieczne zabawy. skoro ktoś nie zna granic to nie dziwię sie, ze mariolkę zlikwidowano Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 niniejszym ogłaszam Mariolę Kabaczek 30.06.08, 19:56 największym wkrętem na Naszej Klasie)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 20:54 Adrianka, widziałam, że hasło zmnienione, bo nie mogłam sie zalogować. Widziałam zablokowane komentarze i profil, bo sobie weszłam na mariole z własnego konta i chciałam napisać co o tym myślę, a sie nie dało. Wywieszczyłam śmierć marioli, bo widziałam, co sie dzialo od wczoraj. Jak chcesz tak bardzo to prosze bardzo, przyznam się: tak, to ja usmierciłam mariole Nie pytaj tylko jakim sposobem, skoro nie znałam nowego hasła. Nie powiem, bo ta umiejętnośc może mi się jeszcze przydać. Nie pierwsza to mariola, nie ostatnia... A dla wrednej zmieniaczki hasła i zawłaszczaczki wspólnego profilu - kijek na drogę, baj! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: czy ktoras zmienila haslo? :( 30.06.08, 21:02 Mariolka byla wspolna!! a jakas sucz ja ukradla i przywlaszczyla jak swoje.zlodziejka!! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania 1. Pan jacek i 2. co wy na to?;-) 30.06.08, 21:01 Ja pan Jacka nie uświadamiałam ja mu napisałam, cyt.; "Niestety, musisz mnie wpisac na czarna liste, bo potrzeba pisania do ciebie jest silniejsza ode mnie." Nikogo nie wydałam, a że jacek nie posłuchał dobrej rady, a słowa moje odebrał jako zachęte do dalszego flirtowania, no cóż... Teraz bidulek tęskni i cierpi. Mam ochotę stworzyć nowa mariole, ale tym razem z hasłem i loginem rozsyłanym na maila - mniejsze prawdopodobieństwo powtórki z rozrywki i nk sie nie będzie zawieszać. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: 1. Pan jacek i 2. co wy na to?;-) 30.06.08, 21:04 Nowa Mariolka!!tak..tak..tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: 1. Pan jacek i 2. co wy na to?;-) 30.06.08, 21:29 szokkk... dlaczego dorosli ludzie nie potrafia sie normalnie zachowywac??? myslalam ze takie idiotyzmy przychodza do glowy tylko młodzieży ,ale widze ze ktos za pomoca wymyślonej postaci wyrownuje sobie rachunki, bo nie ma odwagi powiedziec tego sam na sam )))) ja czytalam dzisiaj te wiadomosci przez krotki czas poniewaz zostalam wywalona przez pana gabke.... smieszne, w przedszkolu dzieciaki podobne brednie gadaja tego typu a tu wyksztalcone mamy???? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: 1. Pan jacek i 2. co wy na to?;-) 30.06.08, 21:17 > Mam ochotę stworzyć nowa mariole, ale tym razem z hasłem i loginem rozsyłanym n > a > maila - mniejsze prawdopodobieństwo powtórki z rozrywki i nk sie nie będzie > zawieszać. Co Wy na to? pomysł kuszący)) ale może lepiej skońcZyc tą zabawę póki nie jest za pózno...??? pan Jacek dalej odwiedza Mariolki.D a naszej Mariolce ubywa znajomych w zastraszającym tempie.... skończyła fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania mimo wszystko jest nowa mariola 30.06.08, 21:26 która zreszta nie ma na imie mariola)) dla zainteresowanych hasło i login mailowo, a dalej metodą łańcuszkową Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: mimo wszystko jest nowa mariola 30.06.08, 21:56 Dlania, jestes dla mnie mega zagadka... Tworzysz to, co jeszcze rano bylo oblesne i wbrew Twoim zasadom... Jak ludzie szybko sie zmieniaja Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Dlania 30.06.08, 21:57 dlania napisała: > która zreszta nie ma na imie mariola)) dla zainteresowanych hasło i login > mailowo, a dalej metodą łańcuszkową dawaj na priva Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dlania 30.06.08, 22:18 dlania, a skąd masz pewnosc, ze hasło nie trafi znowu w niepowołane ręce??? wiesz kto zdradził??? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania 01.07.08, 08:45 Nie Beata, nie wiem. Po prostu liczę, że bedzie ok. Trzeciej próby raczej juz nie bedzie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: mimo wszystko jest nowa mariola 01.07.08, 05:41 Ciekawa jestem bardzo nowej mariolki.zapodajcie laski namiary na priva pls.poszarżuje sobie znowu dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: mimo wszystko jest nowa mariola 01.07.08, 08:47 Prosze o dane bo zmartwiłam się że nie ma dostepu do mariolki Odpowiedz Link Zgłoś
dlania guantanamo 01.07.08, 08:54 a skąd ty sie wziełaś? masz całe dwa posty na gazecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: guantanamo 01.07.08, 14:51 Nie udzielalam sie wczesniej na zadnym forum a na emama trafilam wczoraj przez przypadek jak szukalam pewnych informacji na necie.zaczelam czytac rozne posty bo calkiem ciekawe byly a jak trafilam na watek z mariolka to malo co sie nie posikalam przed kompem.Do emamy wracac bede napewno czesciej bo calkiem ciekawie tu u was.Roznorodnosc tematow przeogromna a nie jak na innych forumach mamowych barwne opisy kup niemowlecych wysypki i inne takie.mama oczywiscie jestem tyle ze nie bardzo forumowa ale kto wie...Nie widzialam zadnego watku powitalnego wiec wyskoczylam ni z gruszki ni z pietruszki z tej mariolki no..) Witam wszystkie emamy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: guantanamo 01.07.08, 15:06 Witaj, guantanamo! nie mam absolutnie nic przeciwko nowym foremkom, to po perturbacjach z mariolką jakas sie taka podejrzliwa stałam... To jak dziewczyny, dajemy nowej kluczyk do szpiegowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: guantanamo 01.07.08, 15:08 ja tam na razie pozostaję nieufna jakaś. Skrzywiła mnie ta sytuacja ze zdrajczynią ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: guantanamo 01.07.08, 15:25 No jak tam chcecie..chcialam sie z wami razem mariolka pobawic..ale jak mnie nie chcecie.. (( wracam na swoje podworko.....do garow.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: guantanamo 01.07.08, 15:31 no coś ty, nie obrażaj się, tylko się wkup jakoś ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: guantanamo 01.07.08, 15:33 Ooooo, to jak Mathiola o wkupnem, to tylko jedno jej może po glowie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: guantanamo 01.07.08, 15:41 eeeee, wcale że nie Ja bardziej o jakichś komplementach miłych dla ucha myślałam, fajnych wąteczkach rozrywkowych i takich tam ) Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: guantanamo 01.07.08, 16:08 Ja nie forumowa wiec nie bardzo jestem w temacie z tym wkupywaniem ale jak cos to lodowce u mnie stoja leszki zielone to mozemy sie napic za mariolcie nowa ) I nie obrazilam sie wcale wogole Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: guantanamo 01.07.08, 16:20 mathiola napisała: > co to są leszki zielone? Buahahhaha! Stary alkoholik, a nie wie!))) Takie cos do mszyc podobne wiesz? I gryzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: guantanamo 01.07.08, 16:31 odczep się, Dlania, napisałam przeca minutę później, że już wiem Mi to się bardziej w pierwszej chwili skojarzyło z alaszem i jakimś zielonym likierem za jednym zamachem A w ogóle jak napisała: w lodówce mam tyskie to bym szybciej zajarzyła Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: guantanamo 01.07.08, 16:45 Ty sie tu zupa nie wykrecaj.pij jak ci daja bo wieczorwm to juz moze nie bedzie ssanie mi sie wlaczy to roznie moze byc,malz jak z pracy wroci to tez by chcial sie napic, bo to pifo to wogole i w szczegole malzowe jest ale uracze drogie kolezanki a co.. jak przeczytalam "a co to sa leszki zielone" to zamarlam iihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: guantanamo 01.07.08, 16:52 A mathiolka to ja nie wiem czy alkoholik ale na trunkach roznych to sie widze zna.moze barmanka byla jaka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: guantanamo 01.07.08, 17:02 No dobra, dobra, punkt o miłych dla ucha komplementach masz odhaczony Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola aaaa!!!!!!!!! już wiem :) 01.07.08, 16:19 załapałam w chwili wysyłania posta ))) Ja nie piję piwa, jestem świeżo po zupie i by mnie rozerwało. Ale zostawcie jeden na wieczór, leszek nienajlepszy, ale się napiję, a co Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: mimo wszystko jest nowa mariola 01.07.08, 21:16 A czy ja mogę poprosić...? Na gazetowy... Nie zdążyłą pomariolczyć, a potrzebę mam przeogromną...! Dziewczyny, w imię emamowej solidarności )))) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: 1. Pan jacek i 2. co wy na to?;-) 30.06.08, 22:30 > Ja pan Jacka nie uświadamiałam ja mu napisałam, cyt.; "Niestety, > musisz mnie wpisac na czarna liste, bo potrzeba pisania do ciebie > jest silniejsza ode mnie." O to bylysmy Mariolkami dla Pana Jacka w zblizonym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora - autor: najeeli 01.07.08, 08:52 a skąd wiecie jak zalogowac sie na Mariolkę? Autor: najeeli 01.07.08, 08:41 Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Zebra 51;), czyli wrocilysmy do punktu wyjscia 01.07.08, 09:08 zebra51 napisała: > Koniec z anonimowym przeglądaniem zdjęć eksów )) > NK wprowadziła opcję "zobacz, kto odwiedził Twój profil" > ))))))) Twoj pierwszy post nadal aktualny, prawie 300 postow i znow w punkcie wyjscia. A Mariolka fajna byla, ale nie jestem zdziwiona, ze juz jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sillke Re: Zebra 51;), czyli wrocilysmy do punktu wyjsci 01.07.08, 09:37 Hej, witam. I ja się skusiłam na waszą Mariolę, choć wiecej tu czytam niż piszę. Ale rzeczywiście szybko przeciążył się serwer. I już potem nie dało sie wejść.Zmiana hasła...Nie fair, no no...A swoją drogą Takie igranie z innymi ludźmi to niebezpieczna zabawa... Opcję podgladacza da się wyłaczyc i działa szybko , nie trzeba długo czekać. Ja tak robię i jest ok. Miłej zabawy Mariolką życzę. Rety już dawno się tak dobrze nie bawiłam czytając Wasze posty. To rzeczywiście the best. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 15:36 Ale co dokładnie się stało? Mariolka skrytykowała czyjś wygląd - pod zdjęciem tej osoby czy jak? Nie za bardzo kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 15:45 chyba cos takiego, nie wiem, bo wczoraj mariolka jakas taka zapchana byla, poza tym dziecie me wyjechalo, to mialam luz a dzis rano dowiaduje sie ze jakas pin.da pofolgowala sobie za bardzo. no nic, jest nowa panienka, calkiem calkiem i nie jest taka "niedostepna" Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 15:52 Sprawdziłam, pod moim nie Zresztą, wcale nienajgorszy mam nos. Szkoda, że któraś musiała się tak dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 16:23 jaki nos? Gdzie o nosie coś było?? Aż pójdę sprawdzić pod moje zdjęcia, jak to o nosie ) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 17:11 Oj, nie tylko nosie jakas Mariolka sobie pozwalala. Po 16 chyba korespondowala z jakimis kobitkami w dosc wulgarny sposob. Przynajmniej jedna z korespondentek nie pozostawala jej dluzna. Troche to zalosne bylo. Mi tylko Pana Jacka zal... Juz miala moja Mariolka mu napisac, ze podobny troche do drugiego bylego meza. A teraz klops. Odpowiedz Link Zgłoś
mama9876 Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:22 YYYY...Mariola ogladala moj profil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:25 a skad wiesz, przecież już nie ma marioli?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama9876 Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:31 ale, nie dzisiaj kilka dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:33 Jak to niema marioli??! to ja tu pol dnia przy kuchni stoje golabkow narobilam zeby szanowne mariolki uraczyc i sie wkupic wkoncu??a jej niema??to ide zrec sama w takim razie! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:39 spokojnie, jest nowa mariola Ale nie ma na imie mariola. Prośba do wszystkich njumariolek: jutro mnie nie ma, więc proszę zaglądać od czasu do czasu na profil Pytanie: jak myslicie, czy odblokowac njumariolce opcję oglądania gości (i vice versa)? Będzie pewnie ciekawiej, ale już nie tak bezpiecznie i anonimowo. Wasza decyzja, jak chcecie to odfajkujcie. Baj, baj. Across the Universe Jajko:-0 robaki Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:44 ja jak wchodze to odblokowuje a potem zablokowuje można odblokować, tylko bez bydła Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:53 Ja tam z checia bym zajrzala na profil nowej marioli ale niestety niemam namiarow jak dostane to zajrzec nie omieszkam. No dajcie te namiary laski no..bo umieram z ciekawosci a i plany mam dalekosiezne) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 21:54 dajcie.... dajcie.... a gdzie te gołąbki??? I te leszki zielone???? ) Odpowiedz Link Zgłoś
gazdziikowa Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 22:01 jeżeli dwie osoby wejdą na mariole w tym samym czasie jedna z nich zablokuje a druga odblokuje funkcję "zobacz kto odwiedził twój profil" to jak to zadziała, będzie widać, że kogoś odwiedzałam? Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamo Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 01.07.08, 22:01 No jak gdzie??no stoja przecie) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: dzięki Mariolce moderatorki sie nie nudzą :D 02.07.08, 15:53 A staremu mijaczkowi-pijaczkowi dacie nowe namiary? Kurcze, normalnie laski nie mam w ogole czasu na forum, wkrecilam sie w jakas brednie pt "praca w pelnym wymiarze godzin 50km od domu" i teraz juz na nic czasu nie starcza... no ale wiadomo, ze Mariole znalam, wykorzystywalam, ba! zaprosilam nawet do znajomych! To co? wyslijcie namiary.... Odpowiedz Link Zgłoś