agatar-m 24.08.08, 21:20 dzisiejszego Sopotu i nacieszyc sie nie moge...nawet nózką tupie pod stołem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:26 No i ja się kołysze i radosna jestem.) Jak dla mnie extra składanka!!! A teraz SabrinA!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:29 kurka, i jak ona wyglada to ja tez mogłabym byc takim "dinozaurem"..proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:30 a ja kręcę stopą, czytam net i podśpiewuję z nimi posunęli się trochę czasowo, ale my też kiedyś to była muzyka, nie? a nie to, co wczorajszy Sopot.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: ja to nawet główka potrzepie troche :P 24.08.08, 21:35 męża jak wróci..w rytm muzyki rzecz jasna niech bedzie w stylu lat 80tych....a co))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne74 Re: ja to nawet główka potrzepie troche :P 24.08.08, 21:36 ... Limahla nie podejrzewałam o takie show ... jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
de_boer Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:39 KOBIETY!!! SOPOT? FESTIWAL??!!! Tracę o Was dobre mniemanie W PR3 polskiego radia leci Mini Max Piotra Kaczkowskiego a Wy oglądacie takie badziewie??? O tempora o mores! ZGROZA ))))) Pozdrawiam D_B Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: na forum Telewizja to sie dopiero dzieje :)) 24.08.08, 21:44 ciiiiiiiiiiiiii bo nam watek przeniosą...a ja w tramach przerwy to sobie na youtobie kim wilde znalazłam i słucham )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: na forum Telewizja to sie dopiero dzieje :)) 24.08.08, 21:46 A ja czekam na KOści. W ramach czekania ide sie kąpnąc. Troche mi narobiłyście smaka na tego Limalha (jakie on szoł tam może robić? majtki ściąga???), ale będę twarda, nie dam sie popkiczowemu naporowi chłamu i bezguścia!))) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: na forum Telewizja to sie dopiero dzieje :)) 24.08.08, 21:51 jakiemu kiczowemu? ))) toż to powrót do młodości....bezcenne!!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: na forum Telewizja to sie dopiero dzieje :)) 24.08.08, 21:53 wreszcie jakieś gwiazdy wyglądają jak normalni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:44 mnie też wprawili w dobry humor. Limahl super, a Sabrina może konkurować z dwudziestkami. Natomiast Samanty Fox (chociaż kojarzę ją sprzed lat tylko z plakatów)bym nie poznała.Moim zdaniem wygląda nieciekawie. Czekam z niecierpliwością na MODERN TALKING. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:51 A wiecie,że Limahl ma 50 lat!!! Szok, ilu facetów tak wygląda w tym wieku, ma młodzieńczy typ urody,zero brzuszyska. Samatha Fox- lepiej wygląda niż śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 21:57 widziałam...szok, nawet jak tam sie gdzieniegdzie fałsz wkradnie to i tak dla mnie to koncert stulecia, biorac pod uwage te nasze festiwale)))))))))) oj, chyba pokrece jesczcze posladkami przy odgrzewaniu obiadku!!!!!!!!!1 i jest moje piosenka!!!!!!!!!!!! Kim dawaj!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:04 Kurcze, przypominają mi się lata wczesnej młodości (mam 41 lat),no łezka się w oku kręci, chociaż kicz straszliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m no i buuuuuuuuuuuu:( 24.08.08, 22:22 koniec niestety, jak bym sobie nagrała, to bym sobie pusciła jeszcze raz....nawet moja mama zadzwoniła wspominac jak miała 30 lat..hehe..no trudno, fajnie sie słuchało, ja tez uciekam bo M zaraz wróci, dobranoc dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: viva operacje plastyczne! 25.08.08, 08:25 bo nie wierze, ze co niektorzy taki mlozienczy wyglad zachowali... Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Beniusia..;) 25.08.08, 11:13 Hmmmm, ja tam nie wiem na 100 % jak w przypadku omawianych osób jest (zwłaszcza,że tylko Limahla przez chwilę widziałam, do tego ze sporej odległości pokazywanego, zbliżeń nie doczekałam ale ..nie u wszystkich młody wygląd to zasługa chirurgii plastycznej, możesz mi wierzyć Geny (oj, chyba przede wszystkim - GENY!!), jako-taki tryb życia, utrzymywanie stałej wagi - to naprawdę do pewnego momentu wystarcza Kilkoma przykładami z najbliższego otoczenia służę Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Beniusia..;) 25.08.08, 13:02 jesli ktos stoi bardzo czesto przed kamera i chce jeszcze troche przed nia postac, to nie ma praktycznie innego wyjscia. zobacz sobie jak wygladaja wszystkie gwiazdki. nie wierze, ze to tylko geny, choc czasem zdarzaja sie wyjatki (Limahla widuje czesto w niemieckiej TV i rzeczywiscie, wyglada podejrzanie mlodo)... naturalnie wygladala wczoraj Sandra. podejrzewam, ze nie ma za soba zadnych operacji plastycznych-i co? forumowiczki pisza, ze wygladala na zmeczona zyciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Beniusia..;) 25.08.08, 13:48 > naturalnie wygladala wczoraj Sandra. podejrzewam, ze nie ma za soba > zadnych operacji plastycznych-i co? forumowiczki pisza, ze > wygladala na zmeczona zyciem. no to nie do konca o to chodzi taka maryla odowicz tez ju nie malgoska ale jak ktos pamieta sandre czy cycasta samante z tamtych lat i widzi je po takiej przerwie kiedy spiewaja to samo ubrane w cekinki, to te 25 lat widzi Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Beniusia..;) 25.08.08, 16:49 moofka napisała: > no to nie do konca o to chodzi > taka maryla odowicz tez ju nie malgoska > ale jak ktos pamieta sandre czy cycasta samante z tamtych lat > i widzi je po takiej przerwie kiedy spiewaja to samo ubrane w cekinki, to te 25 > lat widzi Z ust mi, Moofko droga, wyjęłaś! To właśnie miałam na myśli mówiąc 'obrazowo',że nie nosi się tych samych ciuchów po raz wtóry Ja np zawsze z przyjemnością spoglądam na panie typu Sharon Stone, Juliette Binoche czy Kate Blanchett, które wszak trudno wiekowo do panienek zaliczyć, a jednak wyglądają na kobiety zadbane, z klasą, z pewnością wizualnie młodsze od swoich rówieśniczek, i właśnie nie bez znaczenia jest ich strój - nie śledzę co prawda 'Pudelków' i innych tego typu wydawnictw, więc może i im się jakieś wpadki przydarzyły (liczę na ewentualne linki , ale zasadniczo NIE UDAJĄ podlotków, którymi nie są Dałam przykłady medialne, bo trudno o inne w takiej dyskusji, ale możesz mi, Beniusiu, wierzyć i 'na własnym podwórku' takich przykładów sporo by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:21 Aż mi szkoda, że oglądałam z przerwami... Limahl był naprawdę świetny Za to Sandra... no brak słów... dobrze, że nie widziałam wszystkiego, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:26 Oglądam i nijak do mnie dotrzeć nie może że Młode Tłoki śpiewały swoje przeboje 23 - 24 lata temu. Prawie ćwierć wieku minęło. A mnie się zdaje, że to tak niedawno było.. Odpowiedz Link Zgłoś
de_boer Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:33 CHAŁĄ wspominajcie już lepiej saturatory, Ikarusy, Kino Moskwa )) Limal, S. Stivens, Europe, Sabrina, i inni tego typu to zakała muzyki lat 80tych ) To już wspominajcie lepiej Marillion oder was! Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 12:11 Hehehe, prawda? Mam tak samo, Marghe Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 12:19 piekny thomas anders wyglada teraz jak połomski jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:33 Tez ogladalam z przerwami, zauwazylam tylko, ze Limahl wyglada tak jak kiedys. Sabrina tez niezle. Sandra i Samantha wygladaja jak zmeczone zyciem kobiety Ale mlodoscia zapachnialo. Bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 martini, mordy takie i boys... 24.08.08, 22:40 to juz wątek załozony.... martini piję, tańczę, mordę drę. córa mi towarzyszy...wyłączając to pierwsze. dzieci bez kolacji poszły spac, bo matka Sopot ogląda. I kto mi powie,że to k<h>icior?? to skąd tylę tych ludzi tam sie bawiących??? i wcale nie sama starszyzna.. >majmajka napisała: >zauwazylam tylko, ze Limahl wyglada tak jak kiedys. kurcze, 25 lat do tyłu a on jak wyglądał taki jest dalej. czas sie dla niego zatrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
alakart Re: martini, mordy takie i boys... 24.08.08, 22:57 No fajnie się oglądało, ale ze słuchaniem to gorzej... Kurcze w tych latach 80 - tych chyba trzeba było tylko dobrze wyglądać i tańczyć. Za to Limahlem to jestem zachwycona......... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 22:53 A ja...zza oceanu siedze i slucham przebojow z lat 80-tych w RMF FM i lezka w oku sie kreci....bosz,jak ten czas leci.To bylo 2/3 mojego zycia temu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 23:09 No i co, że chała? Panna-wysoka-kultura się odezwała Ja też słuchałam kiedyś Kaczkowskiego, i Beksińskiego i innych rzeczy, Modern Talking maiłam w głębokiej pogardzie, a teraz mordę darłam, tańczyłam i upiłam się troszreczkuP Wypiłyśmy z kumpelą półł butelki likieru Passoa, a ja słabą główke mam hehehe Podsumowanie morgen: 1. Shakin nieruchawy troszku, nie tańczył, jak kiedyś - ale mu pomogłam, zapodałam shakinowy krok przed\ telewizorem 2. Limahl boski - 50 lat?? szok szok i ładny, przyjemny głosik - mój pierwszy idol! 3. sandra dała ciała - jako jedyna z pełnego playbacku spiewała!! 3. Sabrina tez dąła ciała, cycek jej wylazł hihi ale z łóżka bym jej wyrzuciła.. Gorrąca Włoszka. Jeden kawałek zaśpiewała i wystarczy, co ona tam miała jeszcze śpiewać? 4. Samantha właśnie mi się podobała, fajnie ubrana i poradziła sobie - touch me! touch me! lubiłam jom, jak miałam 13 lat 5. M łode tłoki juz były omawiane hehe ubawiłam się setnie - śpiewanie do tv na cyku jest fajneee 6. No i moja boska, najpiekniejsza, z najlpeszym wokalem, moja boginii, KIM WYJDŹ ZA MNIE, będę ci prała figi jak będziesz w trasie i gotować zupę bobową - jest boska absolutnie i nie przyjmuję protestów!!! aha, z Kurskim było dobre, wygwizdali go na maksa hehehehe ale się nie przejął zbytnio, jak to on.. N o i ludzie się super bawali, publiczność świetna, zazdroszczę im normlanie. Na pewno jest dużo literówek, bo ledwie na oczy weidzę, ale nie psrawdzam, bo już nie mam siły, a chciałam się z moimi koleżaneczkami podzielić na gorąco hehehe kumpela wsadzona w autobus a ja zaraz lecę spać stara głupia morgen jestem STARA bo się dawno tak dobzre nie bawiłam jak dziś z Sopotem hehehe cmoki kochane, gratuluję jak dobrnęłyście do końca PP muuuaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 23:15 morgen_stern napisała: > Podsumowanie morgen: > > 1. Shakin nieruchawy troszku, nie tańczył, jak kiedyś - ale mu pomogłam, > zapodałam shakinowy krok przed\ telewizorem Białych butów nie miał!!!!!!!!!!!(( > > 2. Limahl boski - 50 lat?? szok szok no jak ona ma 50 to ja też tak chcę wyglądaćjak tuyle będe miała.> > > 3. Sabrina tez dąła ciała, cycek jej wylazł hihi może o to chodziło??? takie wspomnienie z teledysku Wasze zdrowie, resztką martini... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 23:16 "jest boska absolutnie i nie przyjmuję protestów!!!"- Kim kilku osobom na forum telewizja z Niną Terentiew się skojarzyła)) Pewnie,że 3 i Kaczkowski to tzw. wyższa kultura, ale czasem fajnie jest zanurzyć się w inny, pewnie kiczowaty, świat. Ludzie tam się świetnie bawili, było to widać, wiele dawnych "gwiazd" nie wyrabiało głosowo (wyjątek, naprawdę świetny Limahl), ale było fajnie. A kręcenie nosem,że bee, że chała, to takie "bułkę przez bibułkę". Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: a ja siedze i słucham 24.08.08, 23:17 Dawno się tak nie ubawiłam,otworzyłam flaszkę wina,ech zakręciło by się nóżką,a na widowni średnia wieku około 40 czyli mój przedział. Ekstra się ludzie bawili,szkoda,że mnie tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Morgen:-))) 25.08.08, 20:56 Morgen to chyba najlepszy Twój post jaki kiedykolwiek czytałam))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 01:12 A pamiętacie to www.youtube.com/watch?v=gcFy1JIhAfY Sopot, rok 1986. Zakochałam się w tej piosence jako gó..ara w wieku przedszkolnym. Parę lat później Szanowne Otoczenie nie znało utworu i w ogóle zaprzeczało jego istnieniu, tylko ja jak nawiedzona nuciłam refren. No i po latach udało mi się odnaleźć i nagranie, i tekst )) Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne74 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 08:04 moją ulubiona sopocka piosenką jest ta: www.youtube.com/watch?v=M3QdNpwZres&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 08:11 herreys, ..tez qltowy zespół, laski si..ły prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 08:47 www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg A to pamietacie? To nie Sopot, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 sie doczekałam 25.08.08, 08:50 koncertu Limahla, po jakiś 25 latach z okładem))))) Mój Boze jakesmy sie kochały w Limahlu jako siksy. No i widzicie, grunt to nie tracić nadziei, małe 25 lat i proszę)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka A tu Soppot.... 25.08.08, 08:52 Umieralam wtedy na tym...wilma123.wrzuta.pl/audio/b2F1r3mpMl/halina_benedyk_marco_antonelli_-_frontiera Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 09:24 No choć lubię trochę inną muzykę, to Limahl, porządził wczoraj nie spodziewałam się, że tak będzie umiał poprowadzić publiczność, super naprawdę ) Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:03 Limahl porzadzi wczoraj, to fakt. bardzo mi sie podobal, przy tym byl taki naturalny i slodki, moim zdaniem urzadzil najlepsze show.... kilka lat temu w Niemczech zorganizowano cos na styl "Idola" dla bylych gwiazdek, by pomoc im w ten sposob powrocic na rynek muzyczny. w tym konkursie bral tez udzial Limahl, dosyc wysoko zaszedl, ale zbytnio mu to nie pomoglo. Jurry strasznie go za kazdym razem objezdzalo-ze beznadziejny, ze spiewac nie umie, tonow nie lapie itp. dziwne bylo slyszec to z ust osob, ktore byly o polowe mlodsze od Limahla i chyba zapomnialy juz jaka wielka gwiazda kiedys byl... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 15:12 a wygral wtedy Chris Norman, do dzis nie wiem jakim cudem)) ale przyznaj, ze w tym programie Limahl wygladal gorzej niz wczoraj w Sopocie wg mnie na pewno poprawil sobie troche twarz chirurgicznie, badz innymi intensywnymi zabiegami kosmetycznymi. wczoraj wygladal mlodo, a przeciez trzydziestka dawno mu minela Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: mallina 25.08.08, 16:25 wtedy Limahl wygladal nawet starzej niz wczoraj. nie wydaje ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: mallina 25.08.08, 16:53 tak, nawet to w sumie napisalam wtedy jak go zobaczylam to pomyslalam, ze bardzo jest zniszczony i taki sterany zyciem. moze nie szlo mu za dobrze w muzycznym interesie, nie mial ciekawych propozycji? wczoraj w wygladzie wyrazna poprawa. on w grudniu bedzie mial 50 lat, naprawde wygladal wczoraj duzo, duzo mlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:07 Moofka...Przestan Zenujace moze i troche, ale mlodym byc choc przez chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:48 >Zenujace moze i troche, ale mlodym byc choc przez chwile. no ja sie nie poczulam, wrecz przeciwnie utyte starsze panie przebrane w za male ciuszki, ktore od 25 lat spiewaja 3 te same hity i nawet tego nie potrafia plebleki albo wycie mandaryny sorry poczulam jak szybko i nieublaganie czas plynie Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:51 Tak. I to tez racja. Utyte strsze panie - dzieki Cora mi powiedziala, ze ja taka gruba jesem jak Sabrina...Boszeee... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:57 akurat sabrina jeszcze calkiem calkiem - nogi ma fantastyczne ogolny zgrzyt byl taki, ze to juz nie sa te seksbomby sprzed 25 lat, a dalej udają ze są jest masa gwiazd starszych od nich, ktore wciaz sa aktywne i tworza i jakos tak - nie wiem jak to okreslic - sa piekne i seksowne chociaz nie udają nastolatek, ktorymi juz nie sa a moze to wlasnie rozni prawdziwa gwiazde od gwiazdki jednego sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Moofka ! 25.08.08, 11:54 Doobrze godasz, dzioucha ) 100 % racji - najgorsze co się może dojrzałej kobiecie przytrafić (i mniejsza czy tej, co na estradzie występuje, czy tej, co ją ogląda to udawanie młodszej niż jest w rzeczywistości! Proste to nie jest, bo skoro tak młodo się czujemy..heheh Ale ja mam jedną żelazną 'modową' zasadę - nie założę już drugi raz czegoś, co kiedyś jako nastolatka nosiłam, choćby i figura pozwalała I tak np. NIE mam ani jednej pary getrów, chociaż od córki przyjaciółki (wczesnej nastolatki przymierzyłam i wyglądałam podobno sexy, hehe Niemniej fraza 'z tyłu liceum, z przodu ..'(wiadomo ;P) uczepiła mi się jeszcze w rzeczonym liceum, i tak mnie trzyma )) Zawsze to milej jak człowiekowi, no OK- kobicie, heh, dychę odejmują niżby dodawać mieli, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re getry! 25.08.08, 13:04 o kurcze, a ja biegam znowu w getrach! czy mi wypada? mam 29 lat, czy moge noisic jeszez getry??? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Re getry! 25.08.08, 16:38 beniusia79 napisała: > o kurcze, a ja biegam znowu w getrach! czy mi wypada? mam 29 lat, > czy moge noisic jeszez getry??? Hehehe, wieesz, Beniusia, podejrzewam,że jak getry były modne lat temu 20(-parę chyba nawet..?to Ty ich mając lat 8-9 nie nosiłaś raczej, prawda? A ja jako nastolatka i owszem, dlatego teraz już tylko od aktualnej nastolatki, która ma figurę (oprócz, ekhmm, biustu jeszcze i może bioder niecotaką jak i jej ciotka, czyli ja je sobie pożyczę i przed lustrem założywszy z uśmiechem posłucham, jak mnie zachęci do kupienia sobie własnych ) ..i żeby nie było - nie mam nic przeciwko paniom w moim wieku noszącym getry ;P - a co dopiero młodszym, o ile figura pozwala Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Re getry! 25.08.08, 20:04 to cie zaskocze. nosilam sobie 20 lat temu getry-brat przywozil mi z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Re getry! 25.08.08, 21:06 No to git ..a teraz jakie masz? Te do kostek czy takie 3/4? Pytam (nie ironicznie! S E R I O! , bo może te drugie byłabym w stanie ostatecznie zaakceptować, hehe - tzn widziałam się w lustrze, przymierzając getry (nastoletniej córy mojej psiapióły do tuniki, którą noszę jako mini, no i faktycznie nieźle to wyglądało.. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re no to wciagaj getry i wio! 25.08.08, 21:59 mam dwie pary, te dlugie nosze w domu, te 3/4 odwazam sie ubierac gdy wychodze. fajnie wygladaja wlasnie do tuniki lub pod krotka spodniczka. mysle, ze getry ubrane z "glowa" moze ubrac nawet "starsza" pani. kiedys podchodzilam sceptycznie do getrow, ale moja znajoma, ktora jest nieco okraglejsza ode mnie i ciut starsza, smiga w getrach i niezle w nich wyglada, dlatego tez sie odwazylam na ich zakup Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Re no to wciagaj getry i wio! 25.08.08, 22:28 Hihihihihi Eeee, chyba,że sobie takie 'na po domu' kupię Ale zgadzam się - źle to nie wygląda, tylko wieesz, ja taka bardziej zasadnicza jezdem (do tej myśli złotej o liceum piję ;P) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:38 zgadzam się, że widowisko żenujące. A tak czekałam na ten koncert. I co? Okazało się, że nikt z nich śpiewać nie umie. Całe szczęście, że Sandra z playbecku śpiewała Limahl - tonów wyciągnąć nie umie, nawet zresztą nie próbował (mówię o piosence neverending story). Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:53 Pod wrażeniem ile osób oglądało,choć teraz pisze,ze żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:55 to żenujące jest,ze ludzie ogladaja żenujące widowiska i potem pisza ,ze żenujące-no żenua normalnie))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 10:54 a tam, w tym koncercie nie chodzio o wyciaganie tonów, tylko o pokazanie i przypomnienie się, taka mała podróż w czasie. O wyciaganie tonów to chodziło w konkursie-i tu absolutna faworytką jest natalia Lesz-dawno sie tak nie ubawiłam-jak to można wmówic ludziom ,ze sa utalentowani))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 11:00 a o co chodzi z tą natalią? ja nie ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 11:08 na pudelku dziś wyczytałam, że laska śpiewać nie umie, ale tatuś w nią kasę wpycha i na siłę lansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 11:14 Dziecko wyszło i myślało,że umie śpiewać-a wyło jak ja przy garach w kuchni. tatus bankowiec ładuje w dziecko forse coby realizowac dziecka marzenia o karierze i tak w sumie to wielka krzywde jej robi. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 11:16 a mnie się festiwale nie podobają bo mają niski poziom choć piosenka formacji spowodowała u mnie tupanie nóżką to festiwalu nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
moofka a skoro juz o festiwalach 25.08.08, 12:05 widzialyscie ten skecz? www.maxior.pl/film/80043/Kabaret_Paranienormalni_Neonowka_Sylwester cudowny i to wszystko bez amfetaminy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: natalia lesz link 25.08.08, 13:13 pl.youtube.com/watch?v=TAQEhQzGN2M ja uwazam, ze az tak zle nie spiewala. jest ogolnie troszku beznadziejna-moim zdaniem-i beznadziejnie sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso A na mnie... 25.08.08, 17:04 ...najgorsze wrażenie zrobiła Sandra- nie dość, że z pełnego Plybacku pojechała to jeszcze ta twarz- 50 latka bez żadnej zmarszczki z ponaciąganą skórą...Wyglądała jak M. Jackson, tylko jeszcze z nosem na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 20:19 Oglądać zaczęłam od Sandry i cholera mnie brała, że z playbacku śpiewa i to nieudolnie. Jesli zaś o urodę chodzi, to ona mi przypominała i nadal przypomina żółwia z wyspy Galapagos lub ET i wciąż nie mogę oprzeć się wrażeniu, że pod tą maską jest ktoś inny ukryty. Bałam się, że oni wszyscy będą z playbacku śpiewać ale na szczęście nie. Limalh rzeczywiście się nie wysilał, ale może to i dobrze. Uważam, że jego występ był całkiem udany. Zwróciłam uwagę na głos tego w kiecce - dobrze mu szło. Thomas Anders tez mnie zaskoczył. Byłam pewna, że pojedzie playbackiem. Dobrze, że miałam okazję zobaczyć go wcześniej, to zawał miałam już odpracowany. jak sobie przypomnę jego twarz sprzed tych 25 lat, to normalnie żal mi tytłek ściska, że czas taki nieubłagany. Ciekawe jak by Europe teraz wyglądało. Sabriny zbliżenia się nie doczekałam, ale podobało mi się, że się dobrze bawiła i nie siliła na gwiazdę. Mi i mężowi było miło odkurzyć stare szlagiery, a jak się nasza kornelka świetnie bawiła ... nie odpuszczała mi i musiałam robić dokładnie to, co publika w Sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: thomas anders 25.08.08, 20:32 odkad sam spiewa (bez bohlena) w modern talking, to zawsze spiewa life. choc nie przepadam za tym zespolem, to tomasa bardzo lubie, jest sympatyczny, nie zrywa sie-woda sodowa nie uderzyla mu do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: thomas anders 25.08.08, 21:46 Boże jak ja się kochałam w Thomasie)))))Dobrze że głos mu się nie zmienił, Jak zamknełam oczy to dalej widziałam go młodego))))Dla mnie Sandra to porażka, inni mi sie podobali, Biletów nie zdążylismy z męzem kupić i żal mi tyłek ściskał jak widziałam tych bawiących się tam ludzi)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: thomas anders 25.08.08, 22:00 zapomnialam dodac, ze alkohol robi swoje. mozliwe, ze thomas wygladalby dzis troszke lepiej, gdyby kiedys tyle w siebie nie wlewal... Odpowiedz Link Zgłoś
febrina Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 21:32 Oglądałam, jestem pod wrażeniem, miło jest wrócić do wspomnień lat 80 i jeszcze raz na nowo przypomnieć sobie te kawałki - tak jak to piszecie kiczowate. Teraz kicz jest na każdym kroku i nie ma się co dziwić, zresztą co kumu się podoba. Kiedyś słuchałam Sabriny, Samanty Fox, Sandry, Modern T. miałam plakatami oblepione ściany. Dziwię się, że krytykujecie wygląd. Ciekawe jak Wy będziecie wyglądać w wieku 40, 50 lat. Obyście nie miały tylu zmarszczek i zmęczonego życia co te kiczowate piosenkarki i może będziecie się ubierać normalnie czyt. workowate lub obcisłe garsoneczki. No i życzę Wam przede wszystkim wspaniałej figury, pięknych kształtów bez żadnych obwisłych wałków. Sandra wygląda jak na swój wiek dobrze, inne artystki które wystąpiły wczoraj również. Jakby tak wyglądały na ulicach 40 byłoby bardzo kolorowo i na pewno na czym oko zawiesić. A Wy drogie Panie rozumiem, że jesteście zazdrosne. Nigdy im nie dorównacie urodą i figurą. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
febrina Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 21:39 Aha o Limahlu się również wypowiem, mój mąż jest do niego bardzo podobny, więc myslę sobie, że w wieku 50 będzie wyglądał podobnie ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lukr.ecja Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 21:45 febrina napisała: > Aha o Limahlu się również wypowiem, mój mąż jest do niego bardzo > podobny, więc myslę sobie, że w wieku 50 będzie wyglądał podobnie > ładnie... O matko, to Limahl ma juz 50 lat??!! jeśli tak, to niezłe z niego ciacho w tym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
febrina Re: geje pozniej sie starzeja ;) 25.08.08, 22:18 Fakt czytałam o Limahlu, że jest gejem, wegetarianinem i ma 168 cm, co nie oznacza, że nie jest przystojny. Elton John też jest gejem a jest stary i brzydki jak na swój wiek. Co do mojego męża, to oczywiście nie jest gejem i wegetarianinem na szczęście, ma 178 cm i 27 lat jak narazie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lukr.ecja Re: geje pozniej sie starzeja ;) 25.08.08, 22:21 buuuuuuuu.....i Limahl stracił cały swój urok..... A tak poważnie to naprawde nieźle sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: febrina 26.08.08, 07:29 elton john zawsze byl paskudny wiec nie ma nawet o czym dyskutowac- jak ktos brzydki ma sie ladnie zestarzec? a twoj maz pewnie nie jest spkrewniony z Limahlem, wiec nie "odzidziczyl" jego mlodzienczych genow. podobiensto to tylko podobienstwo... twoj maz ma dopiero 27 lat, a mezczyzni zaczynaja sie zapuszczac troszeczke pozniej-wiec wszystko jeszcze przed nim. zdaj nam raort za jakies 10 lat-do tego czasu duzo w wygladzie meza moze sie zmienic (moj mezus jest 10 tal straszy od twojego i wyglada bosko, a to nie lada sukces bo 40 go goni Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: a ja siedze i słucham 25.08.08, 22:33 Ciekawe jak Wy będziecie wyglądać w wieku 40, 50 lat. Będziemy wyglądały tak ładnie, jak Twój mąż, a może nawet ładniej?P Odpowiedz Link Zgłoś