maria220 08.12.08, 19:06 wybieram sie na takową w Sylwestra i chcialabym sie was poradzic w kwestii ubioru,co najlepiej zalozyc na siebie zeby czuc sie komfortowo i sylwestrowo?jak wy ubieracie sie na takie domówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Domówka 08.12.08, 19:15 jakaś wygodna sukienka, ew. spodnie i jakiś top, może z jakimiś błyskotkami... No i pytanie czy będziecie na boso, czy w butach. Bo jak na boso to dziwnie byś wyglądała w eleganckiej kiecce i papuciach Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 domowka czyli podomka :) 08.12.08, 19:23 to cos co nie wymaga butow na obcasie jak dla mnie jednak - na wypadek, gdyby gospodarze modlili sie do parkietow i dla wlasnego komfortu. Tak wiec zaczynam od butow i sprawdzam co do nich pasuje, a w przypadku sylwestra - ma sie jeszcze swiecic Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: domowka czyli podomka :) 09.12.08, 14:38 Ja nie modle sie do moich parkietow, ale lubie je i nie chcialabym zeby mi ktoras w szpilkach lazila. poza tym jak ide do kogos to nie laze w szpilkach bo wiem ze to niszczy. U nas ( znaczy w Łodzi)w manufakturze zrobili parkiet przemyslowy (z zalozenia ma duzo znosic) i ladnie wygladal tylko na poczatku, teraz ma mnostwo punkcikow od szpilek. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Domówka 08.12.08, 20:23 Nam się w tym roku nigdzie nie chce iść i robimy imprezę u nas w domu. Ubiera czarny błyszczący gajerek - spodnie i żakiet. Do tego kupie jakiś błyszczący top. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Domówka 08.12.08, 22:52 maria220 napisała: > wybieram sie na takową w Sylwestra i chcialabym sie was poradzic w > kwestii ubioru,co najlepiej zalozyc na siebie zeby czuc sie > komfortowo i sylwestrowo?jak wy ubieracie sie na takie domówki? na takie zwykle zazwyczaj czarne spodnie w kant i cos ladnego na gore ( lubie bluzki ktore odkrywaja ramiona, grube paski na talie), latem jakies ladne sandalki na obcasie, zima cos zakrytego gdybym wygladala w dzinsach lepiej niz wygladam zakladalabym dzinsy moze tez byc jakas sukienka Odpowiedz Link Zgłoś