mamaemmy 06.06.09, 20:19 Znów ogladam-po raz enty-na Polsacie włascie idzie To jeden z filmów które chyba nigdy mi się nie znudzą,tak jak i "I kto to mówi" ,"Pretty women" i "Jak stracic chłopaka w 10 dni" Macie takie filmy,takie które możma oglądać bez końca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Dirty dancing 06.06.09, 20:21 Kocham ten film, w kinie byłam 25 razy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Dirty dancing 06.06.09, 21:06 jak widze jak teraz wyglada chory Patrick Swayze..to az mi sie płakac chce ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
carriegirl Re: Dirty dancing 06.06.09, 22:29 Ja w kółko mogę oglądać "Seks w wielkim mieście" Wszystkie 6 sezonów, jak już wszystkie obejrzę to zaczynam od początku. Mamy tak oboje z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Dirty dancing 06.06.09, 22:32 nanuk24 napisała: > z "Friends" to samo > Przyjaciół to ja tez uwielbiam i Gotowe ale tego seksu w wielkim miescie-totalnie nie w moim guscie. Ale jakies 10 lat temu podobałby mi sie.Ta pogoń za facetami Odpowiedz Link Zgłoś
carriegirl Re: Dirty dancing 07.06.09, 09:52 mamaemmy napisała: > Przyjaciół to ja tez uwielbiam i Gotowe ale tego seksu w wielkim > miescie-totalnie nie w moim guscie. > Ale jakies 10 lat temu podobałby mi sie.Ta pogoń za facetami > U mnie to jest na zasadzie przeciwieństwa. Jestem tak różna od tych lasek, że to aż fascynujące A gotowe też uwielbiam. Aż mi żal, że skończyła się 5 seria Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dirty dancing 07.06.09, 01:01 trochę ten mój powyższy wpis wypadł bez sensu ale miał byś pod wpisem autorki na temat wyglądu Patricka Swayze. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Patrick Swayze 07.06.09, 10:37 ja właśnie podobnie, patrzyłam na niego, jaki był piękny, młody i jak super tańczył, a teraz walczy o życie - jaki los potrafi być okrutny.... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Dirty dancing 07.06.09, 08:51 Miś moj maz tez lubil "Misia" dopoki sie nie poznalismy. Przy mnie go niemal znienawidzil)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Dirty dancing 07.06.09, 10:32 Prawo i bezprawie - serial, ktory ciagnie sie juz 14 lat, ale ja nadal lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Dirty dancing 07.06.09, 10:36 1."To właśnie miłość" 2."Bridget Jones" 3. "tylko miłość" - z M. Pfeiffer i B. Willis (polecam) 4. "Sposób na blondynkę" 5. "Poznaj moich rodziców" Odpowiedz Link Zgłoś