kawad 07.08.09, 22:53 To jako odskocznia od mojego dużo poważniejszego wątku. Wczoraj byłam z dziećmi w ZOO i młodszy nagle mówi:"mama zobacz, wypasiony samochód!". Odwracam się i co widzę? Czerwony samochód w czarne paski. Prawie się popłakałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 22:54 My ostatnio widzielismy wypasionego Hot Wheelsa czyli z plomieniami na masce Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 23:01 U mojego synka "wypasiony" czyli w paski Odpowiedz Link Zgłoś
daga_j Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 23:04 Ja nie na temat samochodów, ale słówek. Moja córka mówi "niestrawny" na teren bez trawy Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 23:08 Uwielbiam tą dziecięcą twórczość. niech trwa Chociaż dziwię się, że mój jeszcze tak mówi, ma już 5,5 lat. Starszemu prędzej przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorala Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 23:32 No, jeśli to było Ferrari czy inne Porshe.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Definicja wypasionego samochodu. 07.08.09, 23:38 Dorala to był zwykły samochód z paką z tyłu uzywany w ZOO do rozwożenia jedzenia zwierzakom ewetualnie zbierania nieczystości z wybiegów. Tylko był pomalowany na czerwono w czarne pasy Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Definicja wypasionego samochodu. 08.08.09, 02:46 Mój zamiast na Stare Miasto idzie na te zepsute miasto Odpowiedz Link Zgłoś