Dodaj do ulubionych

najobrzydliwsze zabawki jakie znacie

05.07.11, 22:21
Czym się bawią wasze dzieci, co w was wzbudza obrzydzenie? Moja córka dostała megaróżowy parasol z nadrukiem Hello Kitty, do tego megaróżową torebkę z nadrukiem Hello Kitty i siedzi tak w megaróżowej koszulce z nadrukiem Hello Kitty. Mam nadzieję, że jej przejdzie po 3 dniach.
Na drugim miejscu wyjący samolot na baterie.
Obserwuj wątek
    • super-mikunia Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 05.07.11, 23:25
      Mój mąż kupił synowi wóz strażacki, który zamienia się w smoka. Wydaje z siebie przy tym tak dzikie odgłosy, jakby sto smoków wychodziło z tego wozu a nie jeden z ziejącym jęzorem... Dodatków w bonusie ma z 7 przycisków, które grają cudne melodyjki...lub wydają prze naturalne... dźwięki zwierząt. A o mega głośnej syrenie i jakby wystrzałach w tle wspominałam..., które a jakże posiada ten sam wóz strażacki..
      • asfo Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 06.07.11, 12:11
        A co powiecie na śliniącego się robo-potwora z załączonym glutem. Takim lepkim buro-żółtym żelem który się wtykało w robota i później robot się tym ślinił po naciśnięciu. To dopiero coś.
      • jolka7-p Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 13.07.11, 15:10
        mnie odstraszają figurki Gormitów, patrzeć na nie nie mogę, nie wiem jak dzieci mogą się tym bawić, jak to takie paskudne~!
    • camel_3d Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 11.07.11, 06:07
      straszne jest to obdarowywanie dziewczynek rozowymi paskudztwami...

• kawaler86 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 11.07.11, 16:03
      Nie rozumiem dawania dziewczynką prezentów w różowym kolorze albo takich puchatych.Moja córka bardzo się cieszyła kiedy, dostawała w prezencie auta ,małego majsterkowicza, lub takie bardziej "chłopakowe"prezenty.Najbardziej szkaradne są lale Bratz.
    • ma_dre Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 19.08.11, 16:40
      na pierwszym miejscu slyme, glutowata substancja przypominajaca flegme w kolorze fluo
      na drugim pierdzace pudelko, plastikowe pudeleczko wypelnione jakas galareta, po nacisnieciu wydaje dzwieki jw

nie obrzydliwe lecz szalone :
      smiechacz, przytulanka, ktora po nacisnieciu rechocze i trzesie sie ze smiechu
      ...i moja nowa milosc, spiewajacy misiu : www.top-parents.fr/images/stories/redaction01/T8375_01.jpg
      mamy tego zoltego, jestem nim oczarowana, moge mu na ten brzuszek naciskac bez konca, jego angielski akcent jest boski!
    • majowadusza Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 05.09.11, 14:03
      kulki sylikonowe zrobione jako gałka oczna. Kiedy się sprytnie naciska, gniecie, to oko obrzydliwie wyciska zsiebie źrenicę. Ochyyyda. juz wolę na tą modłę silikonowy " cycek".
      • mama_ewelina Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 08.09.11, 18:35
        Littlest PetShop - małe karykatury zwierzątek z wodogłowiem i przerostem gałek ocznych. Brzydkie i drogie.
    • crestwood [...] 10.10.11, 17:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • asienaebaem [...] 15.02.12, 22:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • demonii.larua Re: asienaebaem 16.02.12, 08:55
        Proszę usunąć komercyjny link z sygnaturki.
    • maly_ksiaze Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 18.02.12, 23:50

• romanoro Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 19.07.13, 12:45
      Ja pamiętam swoją z dzieciństwa - chociaż wtedy nie wydawała się tak obrzydliwa.

Była to wykonana z chamskiego tworzywa sztucznego - dżdżownica - glizda jak ją wtedy nazywałem. Gdy nacisnęło się ją to piszczałasmile
      • algaria Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 28.08.13, 19:43

Mój syn kiedyś dostał "mistrza bąkobary". Lalkę - chłopca, która po naciśnięciu wypuszczała z siebie obrzydliwy smród, od którego aż oczy szczypały.
    • stara-a-naiwna Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 29.08.13, 10:11
      super watek
      smile

dziecko kuzynki miała zabawkę psa yorka - sierść z różowym nalotem. Sprzedawane w komplecie z różową lakierowaną torebeczką do noszenia.
      Kicz sezonu!
      Oczywiście była tym tak zafascynowana, ze wszędzie przez pół roku go zabierała (w ślicznej torebeczce rzecz jasna) wink

• neffi79 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 22.10.13, 14:16
      MonsterHigh z łózeczkiem w kształcie trumny (widziałam w Tesco)
    • wenda393 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 23.10.13, 20:35
      Najgorszą zabawką dla mnie są zestawy sprzątające dla dziewczynek. Rodzice, którzy kupują swoim córkom różowe mopy i uczą je jak się sprząta powinni sami pobawić w sprzątaczki.
      • neffi79 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 26.10.13, 15:02
        ale bzdura.
      • kanna Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 26.11.13, 11:52
        He he... kupiłam raz taczkę dla syna, wysyłkowo. Do paczki sprzedawca dołączył gratis, plastikową szufelkę i zmiotkę, na widok której moja córka oszalała z zachwytu. Chłodziła i wszystko zamiatała. Tyle a prospos wtłaczania w role wink

Najobrzydliwszy był sprezentowany fluorescencyjny, zielony, gumowy pająk. Od razu wywaliłam go do śmieci.
    • malwa51 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 08.01.14, 23:01
      Wszelkie tanie "zelkowe" stwory cuchnace na kilometr benzyna, fuj - wywalam z miejsca
      Zygzak McQueen z filmu auta - z powodu cwaniackiej mordy (maski) chyba, bo do innych autek z w/w nic nie mam. Ale coz - toleruje go i to w duzych ilosciach - bo syn kocha.

w rodzinie sa jeszcze:
      hello kitty, pokraki bratzy, monster high'e Littlest petshop - uuuohyda (dziewczynka lat 9)
      angry birds - to samo
      wszelkie gluty, itp - wiem, ze dziciakom sie moze podobac ale chyba juz za stara jestem wink

Za to do zabawek typu zmiotka, ksiezniczki disneya i in. nic nie mam, wlochatych pajakow takze nie - nie lubie tylko wiernych imitacji wezy.

Autorze, czemu obrzydza Cie samolot na baterie? Moze po prostu wku..rza? wink
    • g4l Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 10.01.14, 07:16
      Zdecydowanie Mroczna dolina / Deadstone valley: pseudo-lalki w trumnach (z m.in. gwoździem w głowie) i jeszcze te makabryczne wierszyki. Kto w ogóle dopuszcza coś takiego do produkcji?
      • singsing74 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 16.01.14, 11:38
        Powinien istnieć kategoryczny zakaz reklamy wszelkich zabawek, wtedy o gustach dziecka decydowaliby w większym stopniu rodzice, a nie kanały TV, które tylko ogłupiają dzieciaki i rujnują portfele rodziców. Zwykła lalka 20zł, ta z reklamy 120. Brzydka figurka wielkości ziarnka fasoli z jakiegoś idiotycznego zestawu do zbierania 30zł. Chore.
    • mr_ecco Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 29.01.14, 15:23
      Okey jako tata muszę przyznać to naprawdę ohydne!
    • buniu38 Re: najobrzydliwsze zabawki jakie znacie 22.06.14, 23:57
      Najgorsza była zabawka, która imitowała zarazki rodem z reklamy płynu do czyszczenia sedesu. Oczywiście w zestawie była też imitacja kibelka. Fuja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka